Вход
Регистрация
 

За нас

За Бизнеса.ком

4 години

Бизнеса.ком е уникална интернет медия с акцент върху бизнеса
Бизнеса.ком е уникална интернет медия с акцент върху бизнеса – изграден като комбинация между информационен портал, указател и справочник, B2B (бизнес към бизнес) портал.

Бизнеса.ком е утвърден информационен онлайн указател във и за всички сфери на бизнеса в България и включва в себе си подробна и актуална информация за бизнеса в България – десетки хиляди страници с информация, телефони, адреси и бизнес контакти на фирми, компании, организации.

Бизнеса.ком е изграден с предварителна концепция, базирана на редица проучвания в различни области и още с построяването си и въвеждането си е съобразен с потребителите си и пазарната обстановка в България. Потребителите ползват указателя напълно безплатно, огромен обем информация е систематизирана и класифицирана, за удобно разглеждане и намиране на информация в най-кратък срок, акценти на регионалното представяне, ефективния рекламен бюджет и още много други разлики, повечето от които не правят веднага впечатление, но повечето от нашите потребители и клиенти започват да оценяват веднага предоставената им възможност, да намират това което им е необходимо в балансирано количество и качество. Концепцията на Бизнеса включва редица уникални решения и ноу-хау, които водят до изключителна ефективност и за фирмите, и за потребителите.

Бизнеса.ком има изграден бизнес указател, в който фирмите са подредени в Бизнес Категории и Бизнес Страници в зависимост от предмета си на дейност. Всяка фирма може да бъде намирана и чрез търсене на съответни термини – продукти, услуги, търговски марки, думи … При интерес към вашата дейност или компания, всеки посетител може да направи онлайн запитване директно до вас, да разпечата местоположението ви на карта, да получи визитка с контактните ви данни, да свали и разгледа офертата ви и … още много други. С вас могат да се свързват клиенти, доставчици, други организации и др.

Бизнеса.ком се посещава от 900 000 посетителя годишно, всеки един от които търси информация за определен продукт, услуга или фирма. 96% от тези посетители намират Бизнеса.ком при директно търсене в Google и други търсещи машини.

Бизнеса.ком е уникална възможност не само да представите фирмата си в интернет, а ако вече сте го направили или сте изградили собствен уебсайт, Бизнеса.ком ви предоставя множество допълнителни възможности за намиране на клиенти, насочване на посетители към уебсайта ви и т.н.

 


 
Полезно за бизнеса

Бизнеса в категории

Автомобили
Банки, Инвестиции, Финанси, Застраховане
Горива
Други стоки
Електро-домакински уреди
Здраве & Медицина
Имоти & Строителство
Интернет
Компютри & Електроника
Красота & Стил
Култура & Изкуство
Мебели и Обзавеждане
Медии & Реклама
Мода и облекла
Образование & Обучение
Обувки, чанти и аксесоари
Промишленост
Селско стопанство
Спорт
Текстил, платове, прежди
Туризъм & Развлечения
Услуги
Хранителни стоки, вина, алкохол и цигари
Бизнес Календар

<< Август 2019 >>
П В С Ч П С Н
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  
 
Цитат на деня

Много по-мъчно е да съдиш сам себе си, отколкото да съдиш другите. Ако можеш да съдиш себе си правилно, то значи ти си истински мъдрец

Антоан дьо Сент Екзюпери
Времето

Варна


Измерено преди
561 часа 23 минути
ясно
Температура: 24 °C
Усещането е за: 25 °C
Отн. влажност: 61 %
1011 hPa 
Вятърът: западен със скорост 3.1 м/сек

София


Измерено преди
708 часа 53 минути
ясно
Температура: 26 °C
Усещането е за: 27 °C
Отн. влажност: 51 %
1016 hPa 
Вятърът: променлив със скорост 1.5 м/сек

Пловдив


Измерено преди
584 часа 23 минути
Температура: 24 °C
Усещането е за: 26 °C
Отн. влажност: 44 %
1013 hPa 
Вятърът: северозападен със скорост 4.6 м/сек