Вход
Регистрация
 

За нас

За Бизнеса.ком

4 години

Бизнеса.ком е уникална интернет медия с акцент върху бизнеса
Бизнеса.ком е уникална интернет медия с акцент върху бизнеса – изграден като комбинация между информационен портал, указател и справочник, B2B (бизнес към бизнес) портал.

Бизнеса.ком е утвърден информационен онлайн указател във и за всички сфери на бизнеса в България и включва в себе си подробна и актуална информация за бизнеса в България – десетки хиляди страници с информация, телефони, адреси и бизнес контакти на фирми, компании, организации.

Бизнеса.ком е изграден с предварителна концепция, базирана на редица проучвания в различни области и още с построяването си и въвеждането си е съобразен с потребителите си и пазарната обстановка в България. Потребителите ползват указателя напълно безплатно, огромен обем информация е систематизирана и класифицирана, за удобно разглеждане и намиране на информация в най-кратък срок, акценти на регионалното представяне, ефективния рекламен бюджет и още много други разлики, повечето от които не правят веднага впечатление, но повечето от нашите потребители и клиенти започват да оценяват веднага предоставената им възможност, да намират това което им е необходимо в балансирано количество и качество. Концепцията на Бизнеса включва редица уникални решения и ноу-хау, които водят до изключителна ефективност и за фирмите, и за потребителите.

Бизнеса.ком има изграден бизнес указател, в който фирмите са подредени в Бизнес Категории и Бизнес Страници в зависимост от предмета си на дейност. Всяка фирма може да бъде намирана и чрез търсене на съответни термини – продукти, услуги, търговски марки, думи … При интерес към вашата дейност или компания, всеки посетител може да направи онлайн запитване директно до вас, да разпечата местоположението ви на карта, да получи визитка с контактните ви данни, да свали и разгледа офертата ви и … още много други. С вас могат да се свързват клиенти, доставчици, други организации и др.

Бизнеса.ком се посещава от 900 000 посетителя годишно, всеки един от които търси информация за определен продукт, услуга или фирма. 96% от тези посетители намират Бизнеса.ком при директно търсене в Google и други търсещи машини.

Бизнеса.ком е уникална възможност не само да представите фирмата си в интернет, а ако вече сте го направили или сте изградили собствен уебсайт, Бизнеса.ком ви предоставя множество допълнителни възможности за намиране на клиенти, насочване на посетители към уебсайта ви и т.н.

 


 
Полезно за бизнеса

Бизнеса в категории

Автомобили
Банки, Инвестиции, Финанси, Застраховане
Горива
Други стоки
Електро-домакински уреди
Здраве & Медицина
Имоти & Строителство
Интернет
Компютри & Електроника
Красота & Стил
Култура & Изкуство
Мебели и Обзавеждане
Медии & Реклама
Мода и облекла
Образование & Обучение
Обувки, чанти и аксесоари
Промишленост
Селско стопанство
Спорт
Текстил, платове, прежди
Туризъм & Развлечения
Услуги
Хранителни стоки, вина, алкохол и цигари
Бизнес Календар

<< Юли 2024 >>
П В С Ч П С Н
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        
 
Цитат на деня

Бизнесът е като секса — когато върви добре, е много добре; и като не върви чак толкова добре, все пак е добре.

Марвин Кинг
Времето

Варна


Измерено преди
248 часа 49 минути
ясно
Температура: 24 °C
Усещането е за: 25 °C
Отн. влажност: 61 %
1011 hPa 
Вятърът: западен със скорост 3.1 м/сек

София


Измерено преди
372 часа 19 минути
ясно
Температура: 26 °C
Усещането е за: 27 °C
Отн. влажност: 51 %
1016 hPa 
Вятърът: променлив със скорост 1.5 м/сек

Пловдив


Измерено преди
271 часа 49 минути
Температура: 24 °C
Усещането е за: 26 °C
Отн. влажност: 44 %
1013 hPa 
Вятърът: северозападен със скорост 4.6 м/сек