Вход
Регистрация
 

За нас

Презентация
За Бизнеса.ком

7 години

Презентация->За Бизнеса.ком->Кампания 7 години Бизнеса.ком

Програма 7 години Бизнеса.ком
Поток от нови посетители в сайта ви
за
18 стотинки на ден?


На 19 октомври 2012 г. се навършват 7 години от създаването на Бизнеса.ком

По този повод бихме искали да направим подарък на всички наши клиенти, посетители и потребители, които ни подкрепяха през това време и направиха нашия успех възможен. Без вас нямаше да стигнем до тук! Благодарим Ви!

За тези 7 години Бизнеса.ком се наложи като един от лидерите в предоставянето на информация за бизнеса в България. Най-качествената, най-добрата и най-полезната информация, според думите на нашите клиенти и потребители. Според различни източници и най-сериозната.

Най-вероятно и Вие самите вече имате сделки с клиенти, които са ви намерили в Бизнеса? А сега си представете, че участвахте по-активно. Колко ли щяха да станат тогава?...

Във връзка с 7 годишнината от създаването си, Бизнеса.ком предоставя уникална възможност на 77 фирми да се включат или повишат нивото си на участие на преференциална цена.

Предложението е за пакет по Програма 7 години Бизнеса.ком и е валидно за първите 77 фирми, които се включат в програмата - нови клиенти или наши клиенти с повишаване на рекламния план, поръчат и заплатят Стандартен Лого план получават:
- Лого план (стандартна цена 86.40 с ДДС) за 12 месеца.
- Бонус - Публикуване във втора категория - (стандартна цена 86.40 с ДДС) за 12 месеца
- Бонус - Удвояване на информацията - до 900 символа.
- Бонус - Включване на линк към вашия уебсайт - Внимание! Тази опция не се предлага при стандартния лого план и ще е валидна само за срока на тази промоция.

Накратко, предложението ни към първите 77 фирми е: Плащате 77.77 лева за година, получавате комбинирана услуга за 259.20 лева. (всички цени с вкл. ДДС)

Всяка уважаваща себе си компания, би държала да участва там, където си струва и там където би било от значение, там където може да просперира, да повишава благосъстоянието си. Особено важно е това в момента, когато няма възможност за излишни рекламни бюджети и ефективността на рекламата е от водещ характер за оцеляването на всяка една компания. Особено важно е сега да рекламирате и да сте по-гъвкави, дори и ако не сте го правили досега.

Бизнеса.ком днес е не само сред водещите медии в интернет в областта на бизнес указателите в България. За своето съществуване се радва на много висок интерес, който ежегодно се повишава. По данни на различни фирми (участници) Бизнеса.ком е подпомогнал и инициирал различни поръчки и сделки за стотици милиони лева между различни фирми в България.

За първите 7 години от създаването си Бизнеса.ком има регистрирани 4 331 381 посещения, 9 433 716 разглеждания на страници, над 5200 фирми и компании с над 20 000 търговски обекта, офиси, представителства, и над 50 000 телефони и адреси. Бизнеса.ком съдържа над 10 000 страници с информация.

Какво означава това за вас? Една немалка част от тези 4 331 381 посетители са можели да видят логото ви, можело е вашата фирма да привлече вниманието им и те да станат ваши клиенти.

Няма смисъл да пропускате повече поръчки.

Всъщност, предложението ни лежи върху много здрава бизнес логика

Малко математика:
Ако средната поръчка при вас е 100 лв, при средна печалба 15%, ще ви трябват 4 клиента за цялата година, и рекламата ще ви излезе безплатна при нас.

Ако пък средната ви поръчка е 500 лв, при средна печалба дори 10%, ще ви трябва само един нов клиент за цялата година, и рекламата ще ви излезе безплатна при нас.

Как мислите, дали от десетки хиляди посетители, които търсят точно продукта или услугата, които вие предлагате, ще имате 4 клиента годишно?

Ами ако получите 10 нови клиента? Или 50?

Струва ли си да инвестирате 18 стотинки на ден за възможността да умножите поръчките си?

Нашите клиенти, които ни се довериха през тези години са стотици и продължават активното си участие всеки ден, всяка седмица, всяка година, за което най-искрено им благодарим! По-голямата част от фирмите, които рекламират, могат да кажат само добри думи, и ежедневно получават нови поръчки, благодарение на нашата работа.

Ето някои от тях:

Хумана Секънд Хенд
... Рекламата, която получаваме е много сериозна и ефективна. Всяка седмица благодарение на участието си в Бизнеса.ком, получаваме нови партньори и клиенти на едро ... г-н Пер Албинус (Управител)
(Хумана Секънд Хенд вече над 6 години рекламира успешно в Бизнеса.ком)

Комплекс СБР Термал АД
... Много сме доволни от участието си в Бизнеса.ком . Получаваме редовно редица резервации и въпроси за нашите цени, за възможност за организиране на различни мероприятия и други ... Милена Николова (Управител)
(СБР Термал
вече над 5 години рекламира успешно в Бизнеса.ком, започвайки от най-ниския възможен план)

Магазин за френски камини
... Получаваме доста често обаждания от цялата страна. Имаме и реализация на различни части, аксесоари, както и на камини ...  Мариана Стоянова (Управител)
(Магазинът за френски камини вече 4 години и половина рекламира успешно в Бизнеса.ком)
 

Искате ли и вие да се похвалите с подобни резултати?

Какво трябва да направите сега?

Обадете ни се на тел. 088/ 808 99 66, 052/ 911 944, 052/ 911 955 - Отдел Медии и Корпоративни клиенти  или попълнете формата по-долу и ние ще се свържем с вас.

Име
Фирма
Телефон
Адрес
Email
Уебсайт
Бих желал/а:
Запитване/Забележки
 

** Условията за получаване са публикувани на www.biznesa.com/7godini

Бизнеса.ком
02 октомври 2012

 


 
Полезно за бизнеса

Бизнеса в категории

Автомобили
Банки, Инвестиции, Финанси, Застраховане
Горива
Други стоки
Електро-домакински уреди
Здраве & Медицина
Имоти & Строителство
Интернет
Компютри & Електроника
Красота & Стил
Култура & Изкуство
Мебели и Обзавеждане
Медии & Реклама
Мода и облекла
Образование & Обучение
Обувки, чанти и аксесоари
Промишленост
Селско стопанство
Спорт
Текстил, платове, прежди
Туризъм & Развлечения
Услуги
Хранителни стоки, вина, алкохол и цигари
Бизнес Календар

<< Юли 2024 >>
П В С Ч П С Н
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        
 
Цитат на деня

Бизнесът е като секса — когато върви добре, е много добре; и като не върви чак толкова добре, все пак е добре.

Марвин Кинг
Времето

Варна


Измерено преди
248 часа 17 минути
ясно
Температура: 24 °C
Усещането е за: 25 °C
Отн. влажност: 61 %
1011 hPa 
Вятърът: западен със скорост 3.1 м/сек

София


Измерено преди
371 часа 47 минути
ясно
Температура: 26 °C
Усещането е за: 27 °C
Отн. влажност: 51 %
1016 hPa 
Вятърът: променлив със скорост 1.5 м/сек

Пловдив


Измерено преди
271 часа 17 минути
Температура: 24 °C
Усещането е за: 26 °C
Отн. влажност: 44 %
1013 hPa 
Вятърът: северозападен със скорост 4.6 м/сек