Вход
Регистрация

България, указател фирми  arrow  Промишленост  arrow  Металургия и металообработване
       

Сортирайте по:
Име на фирма (профил) ( По азбучен ред (от А до Я) По азбучен ред (от Я до А)) Дата/добавяне ( По дата (започни от старите профили) По дата (започни от новите профили)) Посещения ( По посещаемост (от най-ниска посещаемост до най-висока) По посещаемост (от най-висока посещаемост до най-ниска))
Фирмите са сортирани по: По дата (започни от новите профили)


Страници (1) 2 3 4 5 6 7 8 » 

Метал Трейд Девелопмънт ЕООД, гр. Варна. Изкупуване и търговия на едро с отпадъци от черни и цветни   
Kатегории, в които ще се публикува профила на фирмата:   Промишленост  arrow  Суровини и материали  :  Промишленост  arrow  Металургия и металообработване
Фирма / организация: Метал Трейд Девелопмънт ЕООД
Адрес:  ул. Бачо Киро 16 (вход откъм ул. Околчица)
Град/с.: Варна 
Област: Варна
Телефонни номера: 088/ 451 97 03, 088/ 451 94 53, 088/ 451 95 23    Факс: 052/ 600 694

Метал Трейд Девелопмънт ЕООД, гр. Варна. Изкупуване и търговия на едро с отпадъци от черни и цветни
Метал Трейд Девелопмънт ЕООД, гр. Варна. Изкупуване на големи количества на едро с отпадъци от черни и цветни метали.

Метал Трейд Девелопмънт ЕООД. Фирмата се занимава с изкупуване и търговия на едро с отпадъци (скрап) от черни и цветни метали.

Фирмата изкупува неограничени количества скрап от черни метали HMS 1/HMS 2 и неръждаема стомана.

Метал Трейд Девелопмънт ЕООД, гр. Варна. Притежава лиценз № 1026/2010 г.

Метал Трейд Девелопмънт, гр. Варна разполага с площадка в съседство с пристанище Леспорт Варна.

Метал Трейд Девелопмънт ЕООД. Дейност, услуги:
- изкупуване на скрап от черни метали HMS 1/HMS 2 и неръждаема стомана
- изкупуване на скрап от цветни метали
- изкупуване на метали и скрап от предприятия
- изкупуване на скрап от площадки за изкупуване и търговци на метали из цялата страна

Метал Трейд Девелопмънт, гр. Варна осигурява добри условия за цена и плащане веднага, съобразно договорените с клиента обеми и условия.

* Метал Трейд Девелопмънт, Metal Trade Development, фирма за изкупуване на метали, изкупуване на скрап, изкупуване на цветни метали, търговия на едро с метали, фирми гр. Варна.

Метал Трейд Девелопмънт ЕООД, гр. Варна. Изкупуване и търговия на едро с отпадъци от черни и цветни
Фирмата е добавена на: 9/6/2010   Посещения: 70242   Показвания: 64022  
Редактирай  |  Уведомете за неточност в информацията  |  Изпратете визитката/адреса на Ваш приятел  |  Коментари (0)

Kатегории, в които ще се публикува профила на фирмата:   Промишленост  arrow  Суровини и материали  :  Промишленост  arrow  Металургия и металообработване  :  Промишленост  arrow  Минно-добивна Промишленост
Фирма / организация: Аурубис България АД
Адрес:  п.з. Индустриална Зона
Град/с.: Пирдоп 2070
Област: Софийска област

Аурубис България АД.

Основната дейност на Аурубис България е преработването на медни концентрати за производство на медни аноди и катоди, както и вторични продукти като сярна киселина, фаялит и шлам. Състои се от четири основни производствени единици: металургия, рафинерия за катодна мед, производство на сярна киселина и обогатителна фабрика.

Към момента в компанията работят 800 служители. През последните 10 години за модернизация на производството и екологично ефективни подобрения са инвестирани над 500 млн. евро.

През 2011 г. производството на Аурубис България възлиза на 308 000 тона анодна мед, 226 000 тона катодна мед и 1 милиона тона сярна киселина.

> Аурубис България АД. Местоположение.

Заводът на Аурубис България се намира на 80 км от столицата София, в близост до гр. Пирдоп и гр. Златица в района на Средногорието между Стара планина и Средна гора

> Аурубис България АД. Продукти, суровини, производство:

Продуктите на Аурубис България намират широко приложение за производството на медни изделия и в отрасли като електротехника, електроника, химическа индустрия, строителство и автомобилостроене. Производството в завода до гр. Пирдоп обхваща следните основни звена: металургия, рафинерия, производство на сярна киселина и обогатителна фабрика. Основната дейност на компанията е преработването на медни концентрати, производството на медни аноди и медни катоди, както и вторични продукти като сярна киселина и фаялит.

-- Мед (Cu)
Хората са се научили да ползват метала „мед” преди повече от 10 000 години още по времето на Каменната епоха, под формата на бронзови сплави на мед и калай. Латинското наименование на елемента е Cyprium и произхожда от името на остров Кипър, където римляните добивали мед от богати рудници и наричали метала „aes cyprium“, което означава „метал от Кипър”.

Медта е метал, който може да бъде рециклиран безброй пъти без това да навреди на качеството му. Рециклирането му пести не само ресурси, но също така помага да се пести и енергия, необходима за добив и преработка на рудата. Благодарение на отличната си електропроводимост, медта е идеална за приложение в електротехниката, електрониката и телекомуникациите. Разширяването на мрежата на нашия офис, увеличаващата се необходимост от телекомуникации в нашите домове, както и високите стандарти на сигурност и комфорт в дизайна на днешните автомобили, гарантират, че потребността от мед ще се увеличава непрекъснато. Около 25 кг. мед средно се използват в производството на днешните автомобили. Нашият модерен начин на живот не би бил възможен без мед. Медта, също така, има своето приложение и в архитектурата и строителната индустрия - освен електрическите проводници, масово се използват медни тръби във водоснабдителните и отоплителните системи в домовете ни. Често медта се използва и за изграждането на покриви и облицовки поради добрата си устойчивост на корозия и последно, но не и по значение, поради запомнящ се външен вид.

-- Суровини
--- Меден концентрат - Основната суровина на Аурубис България са медните концентрати, произведени от минната индустрия. Ние преработваме повече от 1.1 млн. тона меден концентрат с произход от Северна и Южна Америка, Черноморския регион и България. Медни концентрати се доставят с кораби на Пристанище Бургас и се превозват с железопътен транспорт до производствената база на компанията в Пирдоп.

Аурубис България осъществява измерване и опрабване на медните концентрати на пристанище Бургас. Качеството на постъпващите суровини се контролира от акрединираната лаборатория на компанията.

--- Рециклиране
Аурубис България е най-големият преработвател на вторични суровини на мед в Югоизточна Европа. Ние рециклираме NO1 медни отпадъци (Berry), NO2 медни скрап (Birch/Cliff), бронз и гранулирани мед, според класификацията на Institute of Scrap Recycling Industries. Медният скрап се преработва до чисти медни катоди (LME) клас А на три фази на рафиниране.

Аурубис непрекъснато инвестира в съоръжения за преработване, за да осигури най-модерния стандарт за рециклиране по зелен и устойчив път.

-- Основни производствени звена

--- Металургично производство
Състои се от четири основни участъка:

Шихтов и сушилен участък - постъпват и се шихтоват медните концентрати (Cu~20%). Шихтата се суши в две парни сушилни пещи с цел намаляване на влагата.

Топилен участък - извършва се топенето на шихтата в пещ за топене в летящо състояние (флаш-пещ) с цел частично окисляване и разтопяване на шихтата. В следствие на протичането на химични реакции, се образуват щейн (Cu~65%) и шлака. Технологичните газове от топилна пещ преминават през котел-утилизатор с цел използване на топлинната енергия.

Конверторен участък - щейнът от топилна пещ се транспортира до конвертори. От процесът на конвертиране се получава черна мед с концентрация 98÷99% и шлака. Шлаката, получена от конверторите и от топилна пещ се, транспортира до „Обогатителна фабрика”. Серните газовете от топилна пещ и конверторите се отвеждат към производство «Сярна киселина». Неориентираните газове, които излизат при завъртане на конверторите, се пречистват през вторична газоочистваща система.

Аноден участък – тук черната мед се рафинира в две анодни пещи, с цел повишаване чистотата на медта над 99.5%. Отливат се аноди спрямо спецификациите на вътрешните и външните клиенти.

--- Рафинерия
В рафинерията постъпват около 2/3 от анодите, произведени в металургично производство. Чрез електролизен процес от тях се произвежда катодна мед с чистота 99,99%.

Рафинерията функционира по последна технология в тази област ISA 2000 (Австралия) с напълно автоматизирана техника от Outotec (Финландия) и кранова система Kuenz (Австрия).

Разположението на машините в рафинерията е в посока юг-север, като анодите влизат от юг, а катодите излизат от север, където се подреждат на площадката за складиране и експедиция. Управлението и контролът на процеса се осъществава посредством автоматизирана система за управление “DCS 7”, проектирана и внедрена от компанията “SIEMENS”.

Проектът за изграждане на новата рафинерия през 2008 г. е на стойност 82 млн. евро и е обявен за най-голямата индустриална инвестиция в страната за съответния период.

--- Производство на сярна киселина
Преработката на серните технологични газове, отделящи се при пирометалургичната преработка на медните концентрати в топилна пещ и конверторите в металургичното производство, се реализира в производство „Сярна киселина”. Работи се с две системи за производство на сярна киселина, а управлението се осъществява чрез автоматизирана система. Сярната киселина е предназначена както за външни клиенти, така и за вътрешни нужди. В специално изградена пречиствателна станция постъпват отпадните води от всички производства, очистват се от тежки метали и се неутрализират, преди да бъдат безопасно заустени в естествени водоизточници.

--- Обогатителна фабрика
Шлаките от топилна пещ и конверторите, получени вследствие на металургичния процес, се преработват в обогатителна фабрика с цел извличане на остатъчната мед.

Технологичният процес се контролира и управлява чрез автоматизирана система. Използва се флотационен метод на обогатяване, при който се получават два продукта:

» меден концентрат, който се връща обратно в металургично производство;

» фаялит (железен пясък), част от който се депонира в хвостохранилище, изградено по последни европейски стандарти.

-- Продукти

--- Катоди
Медни катоди – мед с чистота 99,99% се извлича под формата на катод, по време на процеса на електролиза на нерафинирана мед. Медните катоди са основна суровина за преработващата индустрия.

--- Сярна киселина
Сярната киселина е най-необходимото и многостранно използвано химично вещество в световен мащаб. Тя се използва в почти всички сектори на промишлеността. Типични области на приложение са производството на торове, пигменти, както и в извличането на метални руди. В допълнение, сярна киселина се използва широко в химическата индустрия, при производството на влакна, флуороводородна киселина, сушенето на хлор и много други. Източниците на суровини за производство на по-голямата част класове сярна киселина, са сяра или серен двуокис (SO2). В производството на Аурубис България се оползотворяват технологичните газове, отделяни при пирометалургичните процеси за добиване на мед.

Въпреки че сярната киселина, произвеждана от Аурубис България, е сред най-качествените на този пазар, компанията инвестира допълнително в началните етапи на пречистване, с цел допълнително повишаване качеството на продукта.

Аурубис България произвежда два вида H2SO4 - техническа и акумулаторна.

--- Фаялит (железен пясък)
Фаялит (железен пясък)
Поради технологията на металургичния процес, шлаките от флаш пещта и от конверторите съдържат остатъчна мед, която се извлича в Обогатителна фабрика чрез смилане и флотация. Получават се два продукта: флотационен меден концентрат и флотационен продукт, наречен фаялит или железен пясък.

Фаялитът е прахообразен материал с високо съдържание на желязо и силициев двуокис под формата на минерали, основните от които са: фаялит, магнетит, кварц и т.н. Плътността на материала е около 3.6 г/куб.см.

Част от фаялита се използва в циментовата индустрия като добавка, съдържаща желязо. Може да бъде използван и в други области на строителството, както и като изходна суровина за добиване на желязо.

> Аурубис България АД. История.

Медодобивният завод е изграден в близост до гр. Пирдоп в периода 1955–1958 г., като по това време се състои от следните производствени единици: металургично производство, рафинерия, производство на сярна киселина и цех за производство на благородни и редки метали. На 21 ноември 1958 г. е отлято първото количество анодна мед, а на 6 декември същата година е официалното откриване на завода.

През месец септември 1997 г., международната компания Юнион Миниер с централа в Брюксел, Белгия подписва приватизационен договор с българското правителство и така придобива завода. През месец април 2005 г. медното производство на групата Юмикор се обособява в самостоятелна компания – Кумерио, и акциите и са регистрирани на фондовата борса в Брюксел.

През април 2008 г. групата Кумерио е придобита от Норддойче Афинери (NA) след одобрение на Европейската комисия в началото на годината. Новата компания се превръща в най-големия производител на мед в Европа, както и най-големият световен лидер в преработката на мед.


> Аурубис Груп

Аурубис е водеща интегрирана група за производство на мед и най-големият преработвател на мед в света. Групата произвежда 1 млн. тона медни катоди всяка година и различни медни продукти от тях. Аурубис има 6 300 служители, заводи в Европа и в САЩ и широка мрежа за обслужване и продажби на медни продукти в Европа, Азия и Северна Америка.

Благодарение на широката и гама услуги, се нарежда сред световните лидери в този сектор. Основното производство е медни катоди от медни концентрати, меден скрап и рециклирани медни суровини. Те се произвеждат от Групата под формата на медна тел, предварително валцовани ленти и полуготови медни продукти, както и медни пръти и профили от мед и медни сплави. Благородни метали и редица други продукти като сярна киселина и железни силикати, са част от продуктовата гама на компанията.

Клиентите на Аурубис са компании от областта на медопреработването, електроинженерството, електрониката и химическата индустрия, а също и доставчици от сферата на строителството и автомобилостроенето.

Аурубис има за свой приоритет разрастването и увеличаването на корпоративната стойност. В центъра на стратегията е да укрепване бизнеса посредством предоставените възможности за растеж, отговорното отношение към хората, оползотворяването на ресурсите и околната среда.

Дяловете на Аурубис са част от Prime Standard Segment на германската борса и са листвани в MDAX, Европейския Stoxx 600, както и Global Challenges Index (GCX).

> Аурубис България АД. Опазване на околната среда.
Поради естеството на материалите, чрез които се осъществява процеса на металургично производство, неизбежно е влиянието, което се оказва върху околната среда. Извършва се непрекъсната оптимизация на този процес, за да се намали въздействието върху околната среда, като това е основен приоритет на Аурубис България.

От приватизацията на предприятието през 1997 г. до сега за модернизиране са вложени близо ? 500 млн., като ? 100 млн. от тях са използвани за изпълнение на мерките, предприети за подобряване на представянето на компанията по отношение на околната среда. Важна инвестиция е осъществена между 2006 и 2008 г. за изграждането на газоочистваща система на стойност от ? 12.5 млн.

През м. юни 2011 г. стартира новата инвестиционна програма на компанията „Аурубис България 2014”, която предвижда инвестиции на стойност ? 44.6 млн., от които над ? 25 млн. ще бъдат вложени за преки екологични мерки.

> Аурубис България АД. Отличия.

През годините Аурубис България е отличена с множество корпоративни награди. Сред тях са „Инвеститор на годината” (2007 г.), „Най-добър корпоративен инвеститор” (2008 г.), „Корпоративен дарител на годината” (2011 г.), "Най-зелено индустриално предприятие" (2011 г.) и др.

* Аурубис България АД. Контакти.
-- Централен офис
България
Област София
Гр. Пирдоп
Индустриална Зона
Тел. 0728/ 6 23 03
0728/ 6 26 36

** Аурубис България АД, Aurubis Bulgaria, Аурубис Груп, Aurubis Group, производство, производители на медни концентрати за производство на медни аноди и катоди, вторични продукти като сярна киселина, фаялит и шлам, медодобивен комбинат.

Фирмата е добавена на: 12/10/2012   Посещения: 38227   Показвания: 43914  
Редактирай  |  Уведомете за неточност в информацията  |  Изпратете визитката/адреса на Ваш приятел  |  Коментари (0)

Kатегории, в които ще се публикува профила на фирмата:   Имоти & Строителство  arrow  Строителство  arrow  Строителни фирми  :  Имоти & Строителство  arrow  Строителство  arrow  Проектиране и дизайн  :  Имоти & Строителство  arrow  Строителни материали  arrow  Метални конструкции  :  Промишленост  arrow  Металургия и металообработване
Фирма / организация: Вито 95 ООД
Адрес:  ул. Боруйград 73
Град/с.: Стара Загора 
Област: Стара Загора

Вито 95 ООД, гр. Стара Загора започва основната си дейност промишлено и гражданско строителство започва през 1991 г. Компанията изпълнява обекти в цялата страна.

От 1991 г. фирмата е реализирала над 200 обекта възложени от български и чуждестранни инвеститори. Във Вито-95 са ангажирани повече от 200 работници с доказан опит в строително-монтажната дейност, които се ръководят от високо квалифицирани инженерно-строителни специалисти. Вито-95 е член на Българската Строителна Камара и Търговско Промишлената Палата. Вито-95 притежава Сертификат за качество съгласно изискванията на международния стандарт IS- 9001:2000 и запазена Търговска марка- ВИТО.

Вито 95 ООД, гр. Стара Загора. Работи в няколко направления:

> Строителство
>> Промишлено строителство (ново и ремонтна дейност)
>> Гражданско строителство (здравни центрове, офиси, туристически обекти)
>> Проектиране и цялостно изграждане високи съоръжения (кули, комини, силози)
>> Жилищно строителство (жилищни и обществени сгради)
>> Строителство на бензиностанции и газстанции
>> Изграждане и монтаж на метални конструкции

Основните отрасли в които Вито-95 е изпълнил и продължава да изпълнява проекти са:
- Енергетика
- Химическа промишленост
- Хранително-вкусова промишленост
- Текстилна промишленост
- Екологични съоръжения
- Транспортни съоръжения
- Здравеопазване
- Жилищно строителство
- Туризъм

Проекти на фирмата са предимно в страната, но има реализирани такива и в Германия.

> Търговия с:
>> Метали
Вито 95 ООД е директен вносител на черни метали за строителството от Украйна. Търговската дейност с метали Вито-95 извършва от собствена складова база, разположена на територията на Производствената база на фирмата.
Вито 95 ООД предлага следните групи черни метали:
Арматурно желязо
- Стомана А I – Ø 6.5, 8, 10 мм
- Стомана A III – от № 10 до № 32
Профилна стомана
- Ъглови профили L – 20, 25, 32, 35, 40, 45, 100 I 125 мм
- П-профили – П – 6.5, 8, 10, 12, 14, 16, 18, 20, 22, 24, 27 и 30 мм
- Двойни Т-профили - Т – 12, 14, 16, 18, 20, 22, 24, 30, 36 и 45 мм

Листова стомана
- Горещо валцована - б = 3, 4, 5, 6, 8, 10, 12, 14, 18, 20, 30 и 45 мм
- Рифелова ламарина - б = 4, 5 и 6 мм
- Тънка желязна ламарина - б = от 0.5 до 2 мм

В Производствената база на територията на която се намира склада за метали Вито-95 осигурява възможност за извършване на следните операции:
- Огъване и рязане на листови и профилни стомани
- Електродъгово и газово заваряване
- Заготвяне и монтаж на метални конструкции

>> Повдигащи устройства и инструменти
Като официален представител на Брано АД (Чехия), Вито 95 ООД предлага на българския пазар 1992 г. гама от повдигащи устройства и инструменти:
- Тресчотки с шарнирна или ролкова верига, с товароподемност от 0.5 до 6.3 тона
- Тирфори с товароподемност от 0.8 до 3.2 тона и дължина на въжето о 10 до 40 м
- Крик-латерни с товароподемност от 2.5 до 20 тона
- Хидравлични крикове с товароподемност от 25 до 100 тона
- Ръчни верижни телфери с товароподемност от 0.125 до 20 тона
- Хидравлични устройства за затваряне на врати
- Макари за ръчен подем с товароподемност 0.5 тона
- Ножични крикове (за автомобили) Хидравлични цилиндри (комплектовани по желание на клиента с ръчна хидравлична помпа) с товароподемност от 25 до 200 тона

Качеството на всички Повдигащи устройства и инструменти се гарантира с паспорт, инструкция за експлоатация и 12 месечна гаранция.
Повдигащи устройства и инструменти се предлагат на склад, който е разположен на територията на Производствената база

>> Пластмасови фиксатори за бетон

Вито 95 ООД, гр. Стара Загора. Производствена база
Производствената база на Вито-95 е разположена на обща площ 10500 м2, от които 2500 м2 са закрита площ.

Производствената база е съоръжена с технологично оборудване за качествено извършване на следните операции:
- Огъване и рязане на листови и профилни стомани
- Електродъгово и газово заваряване
- Заготвяне и монтаж на метални конструкции
Техническата и технологична съоръженост на Производствената база осигурява възможност за оптимизиране на производствената дейност по отношение на срок, качество и цена.

Подходящото структуриране и организиране на производствените площи и технологично оборудване дава възможност отделни работни операции да се изпълняват независимо от метеорологичните условия, което прави Вито-95 предпочитан партньор през всички сезони на годината.

На територията на Производствената база се намират:
- Цех за заготовка на метални конструкции
- Арматурен цех
- Дърводелски цех
- Авторемонтна работилница
- Складове за строителен инвентар
- Склад метали

* Строителни компании, арматурни цехове, вносител на стомана и профилно желязо, строители, строителна фирма, компания, изграждане на обекти, инфраструктурно, гражданско и промишлено строителство, строителство, ремонт, реконструкции, строителни фирми и компании, вносители, фирми гр. Стара Загора & Област Стара Загора & България.

Фирмата е добавена на: 17/11/2010   Посещения: 48555   Показвания: 71659  
Редактирай  |  Уведомете за неточност в информацията  |  Изпратете визитката/адреса на Ваш приятел  |  Коментари (0)

Kатегории, в които ще се публикува профила на фирмата:   Промишленост  arrow  Суровини и материали  :  Промишленост  arrow  Металургия и металообработване
Фирма / организация: Надин АД
Адрес:  кв. Славовци ул. Победа 35
Град/с.: Нови Искър 1281
Област: София - град
Телефонни номера: 02/ 936 10 51  

Надин АД. Събиране, оползотворяване и търговия на скрап от цветни и черни метали, рецилклиране и др.

НАДИН започва дейността си през 1991 г. със седалище София, Нови Искър с основна дейност събиране, оползотворяване и търговия на скрап от цветни и черни метали.
Хронология на дейностите:
1991 изкупуване, временно съхранение и сортиране на цветни метали;
1992 търговия с черни метали;
2004 третиране и търговия с хартия;
2005 събиране, обработка и търговия с пластмаса.

През 2005 г. подписва договор с АВТОЕКОБУЛ АД, която извършва дейност като организация по оползотворяване, съгласно Закона за управление на отпадъците и за изпълнение на задълженията по Наредбата за изискванията за третиране на отпадъците от моторни превозни средства (ПМС № 311 от 17.11.2004 г.). Създава ефективна система за изкупуване с диспечерски център и товарни автомобили /паяци/.

През 2006г. става основен партньор на ЕКОБУЛТЕХ АД, която извършва дейност като организация по оползотворяване, съгласно Закона за управление на отпадъците и за изпълнение на задълженията съгласно Наредбата за изискванията за пускане на пазара на електрическо и електронно оборудване и третиране и транспортиране на отпадъци от електрическо и електронно оборудване (ПМС № 82 от 10 април 2006 г.).

Вече 19 години компанията развива, разширява и усъвършенства дейността си с ускорени темпове. НАДИН разполага със 7 собствени, съвременни бази с обща площ приблизително 200 дка, изградени при спазване на всички екологични и европейски стандарти. Гордост за компанията е изграждането на завод за рециклиране на излязло от употреба електрическо и електронно оборудване ADELMANN Recycling тип RP-EEE, което е най-модерното и най-голямото съоръжение в Източна Европа.

НАДИН притежава безсрочна Лицензия за търговия с отпадъци от черни и цветни метали под № 221/ 17.06.2005 г., издадена от Министерство на икономиката и енергетиката.

Дружеството има разработена програма за дейностите по управление на отпадъците и притежава разрешение за събиране, временно съхранение, предварително третиране и транспортиране на отпадъци, електрическо и електронно оборудване, излезли от употреба МПС, хартия, пластмаса и стъкло.

Фирмата е добавена на: 15/11/2010   Посещения: 35411   Показвания: 41262  
Редактирай  |  Уведомете за неточност в информацията  |  Изпратете визитката/адреса на Ваш приятел  |  Коментари (0)

Kатегории, в които ще се публикува профила на фирмата:   Промишленост  arrow  Машини и съоръжения  :  Промишленост  arrow  Металургия и металообработване  :  Промишленост  arrow  Оборудване и инструменти
Фирма / организация: АВЕР ЕООД
Адрес:  бул. Г.С. Раковски 78 (Централен Офис)
Град/с.: София 
Област: София - град

АВЕР ЕООД е създадена през 2002г. като консултантска и развойна фирма, свързана с поддръжката и експлоатацията на артилерийско въоръжение, от където произлиза името й: (Артилерийско Въоръжение Експлоатация Ремонт)

АВЕР ЕООД. Фирмата е създадена като коректив на големите и сложни за управление заводи от системата на Военно ремонтни заводи. Изградена като консултантска, фирмата започва да развива и дейности по производството на учебно-технически средства и резервни части.

АВЕР ЕООД. Работи по собствени проекти или по заявка на клиенти. Създадена по-скоро като развойна, фирмата разполага с ограничени производствени мощности, но е установила и поддържа връзки с много фирми, в които се изработват продуктите, конструирани при нас.
Специалистите във фирмата са с дългогодишен опит в областта на обучението, експлоатацията и поддръжката на артилерийските системи. Натрупания опит и висока квалификация на специалистите позволява бързо и високо професионално да се реагира на желанията на клиентите.

Консултантски услуги по предпродажбена подготовка.

Предпродажбена подготовка е извършвана на следните изделия:
- Оръдие гаубица М-46;
- Зенитна установка ЗУ-23;
- 120 минохвъгачка обр 38 год;
- 82 мм. Минохвъргачка;
- Мерник МП-41 МПМ, МУМ;
- Мерник ПГО-7, ПГО-9;
- Осветителна система ЛУЧ.

Предпродажбената подготовка включва:
- Извършване на ТО
- Подмяна на повредени детайли и възли
- Възстановяване на галванични покрития
- Пребоядисване
- Консервация
- Окомплектоване с индивидуален ЗИП
- Подмяна на брезентови изделия
- Изготвяне на съответен език необходимите формуляри

Предпродажбената подготовка се извършва на площадка, указана от клиента.>

Специално производство
>> Резервни части за артилерийски системи
- 23 мм Зенитно картечна установка ЗКУ-2
- Зенитни оръдия – 37 мм ,57 мм С-60
- Оръдие М-46
- Гаубица Д-20
- Гаубици М-30, Д-30
- Самоходни гаубици 2С-1 и 2С-3
- Танкови оръдия Д-10Т, 2А26 и 2А46
- Противотанково оръдие МТ-12
- Система за залпов огън БМ-21
- Минохвъргачки 82мм обр.43 и 2Б14 , 120 мм обр.38/43,120 мм. и 2Б11
- Гладкостволно оръдие 2а28
- Индивидуални и Батарейни ЗИП-ове за АМЧ
- Индивидуални ЗИП-ове за АК и ПК

>> Зенитна артилерия
- 23 мм. Зенитна установка ЗУ – 23
- 37 мм. автоматично зенитно оръдие /АЗО/
- 57 мм. автоматично зенитно оръдие С-60
- 100 мм. автоматично зенитно оръдие КС-19

>> Земна артилерия
- 100 мм. противотанково оръдие МТ-12 /2А20/
- 122 мм. гаубица М-30 обр. 38 г.
- 122 мм. гаубица Д-30 /2А18/
- 130 мм. оръдие М-46
- 152 мм. оръдие гаубица Д-20
- 122 мм. самоходна гаубица 2С1 /гаубица 2А31/
- 152 мм. самоходна гаубица 2С3М /гаубица 2А33/
- 122 мм. реактивна система за залпов огън БМ-21

>> Пехотно въоръжение
- 82 мм. минохвъргачка /МХВ/ обр. 43 г.
- 82 мм. минохвъргачка 2Б14
- 120 мм. минохвъргачка обр. 38/43 г.
- 120 мм. минохвъргачка 2Б11
- 73 мм. гладкостволно оръдие 2А28 /за БМП-1/

>> Танково въоръжение
- 100 мм. танково оръдие /ТО/ Д10Т /за танк Т-55/
- 115 мм. танково оръдие 2А26 /за танк Т-62/
- 125 мм. танково оръдие 2А46 /за танка Т-72/

> Гражданска продукция
- Стругове
- Фрези

* АВЕР ЕООД гр. София, AVER EOOD, AWER EOOD, поддръжка и експлоатация на артилерийско въоръжение, консултантски услуги по предпродажбена подготовка.

Фирмата е добавена на: 22/10/2010   Посещения: 36650   Показвания: 43199  
Редактирай  |  Уведомете за неточност в информацията  |  Изпратете визитката/адреса на Ваш приятел  |  Коментари (0)

Kатегории, в които ще се публикува профила на фирмата:   Промишленост  arrow  Металургия и металообработване  :  Промишленост  arrow  Оборудване и инструменти
Фирма / организация: Алкомет АД
Адрес:  II Индустриална зона
Град/с.: Шумен 9700
Област: Шумен
Телефонни номера: 054/ 858 601   Факс: 054/ 858 688

Алкомет АД, гр. Шумен, произвежда:
- лети плътни кръгли блокове и лята лента, навита на рулa
- студено валцовани листа, ленти и фолиа
- горещо пресовани профили, тръби и пръти
- елоксирани и боядисани профили и листа

Производствените мощности на Алкомет АД, гр. Шумен, се простират на площ от 370 000 кв.м., само на около 100 км от пристанище Варна.

Леярски подукти:
-- Леярски рулони
-- Ляти кръгли блокове

Валцови продукти:
-- Листа
-- Ленти
-- Техническо фолио и финсток
-- Домакинско фолио и контейнерно фолио

Пресови продукти - широка гама специални профили, които могат да се поръчат по каталог или по спецификация:
-- Стандартни профили
-- Специални профили
-- Елоксирани профили
-- Боядисани профили

Опаковки:
-- Опаковки за пресовани изделия
-- Опаковки за валцовани изделия

Изделията, произвеждани в Алкомет АД, са с технически и качествени показатели, съответстващи на международните стандарти ISO 9001/2008, AA, EN, DIN, BDS.

Фирмата е добавена на: 18/10/2010   Посещения: 24180   Показвания: 30593  
Редактирай  |  Уведомете за неточност в информацията  |  Изпратете визитката/адреса на Ваш приятел  |  Коментари (0)

Kатегории, в които ще се публикува профила на фирмата:   Промишленост  arrow  Металургия и металообработване  :  Промишленост  arrow  Оборудване и инструменти  :  Промишленост  arrow  Машиностроене  :  Промишленост  arrow  Доставки за промишленноста
Фирма / организация: Мира - Иван Николов ЕТ
Адрес:  ул. Ж. Андреев 3
Град/с.: Ямбол 8600
Област: Ямбол

Мира, гр. Ямбол, предлага пълен набор дървообработващи и металообработващи машини на Holzmann - Австрия.

Дървообработващи машини:
- Работни маси
- Абрихт-щтрайхмус машини
- Циркуляри
- Форматни циркуляри
- Фрези
- Комбинирани циркуляри
- 5 - операционни машини
- Стругове
- Избутващи устройства
- Прахоуловители
- Лентов шлайф
- Банцизи
- Кантослепващи машини
- Пробивни машини
- Ръчни циркуляри
- Заточващи машини
- Пневматика
- Четиристранна машина
- Преса за лепене
- Преса за лепене на фурнир
- Калибровъчни шлайфове
- Ръчни инструменти

Металообработващи машини:
- Преси
- Стругове
- Настолни бор апарати
- Лентоотрезни машини
- Фрези
- Циркулярни за метал

* Металообработващи машини, Машини за дървообработващата промишленост
** Фирми вносители от Ямбол & България

Фирмата е добавена на: 18/10/2010   Посещения: 46183   Показвания: 52254  
Редактирай  |  Уведомете за неточност в информацията  |  Изпратете визитката/адреса на Ваш приятел  |  Коментари (0)

Kатегории, в които ще се публикува профила на фирмата:   Промишленост  arrow  Суровини и материали  :  Промишленост  arrow  Металургия и металообработване
Фирма / организация: Стомана Индъстри АД
Адрес:  ул. Владайско въстание 1
Град/с.: Перник 2304
Област: Перник
Телефонни номера: 076/ 681 023   

Стомана Индъстри АД е водещ производител на стомана в България. Компанията е представена на Балканите и на международните пазари повече от 50 години и произвежда широка гама от продукти, включително дебелолистова ламарина, сортов прокат, стоманени сфери и специални профили.

През юни 2001. SIDENOR S.A. Гърция придобива мажоритарния дялов капитал на Стомана АД и приема отговорността за цялото производство. Преходът към частния сектор, представляващ повратна точка в историята на компанията включва мащабен инвестиционен план за модернизация на производствените мощности и цялостно преструктуриране на компанията.

> Стомана Индъстри АД. Производствени мощности & Оборудване.
Производствените мощности на Стомана Индъстри АД включват следното:
- Напълно покрита Скрап база оборудвана с електромагнитни кранове, поточна линия за обработка на скрап, тележки скраповози и развита сухопътна и железопътна мрежа.
- Стоманодобивен цех оборудван с две мощни електродъгови пещи (ЕДП), две кофачно-пещни инсталации (КПИ), машина за непрекъснато леене на сляби и машина за непрекъснато леене на кнюпели.
- Цех за листови продукти оборудван с методични пещи, универсален стан за валцоване, две листоправилни машини, два хладилника и нормализационна пещ за специално качество ламарина и ултразвуков контрол от вагонетката за специалните класове стомана.
- Сортопрокатен цех оборудван с методични пещи, валцов стан, междинни станове за валцоване, чистова клетка (краен стан), циркулярни триони, хладилници и изправна машина.
- Топков цех оборудван с методични пещи и стан за валцоване.
- Цех за студено валцoвана стомана оборудван с изправни машини, пещ за темпериране, линии за изтегляне и пресоване, линия за формоване и ултразвуков контрол за повърхностни и вътрешни дефекти за двата вида горещо и студено валцовани пръти.
- Новият прокатен цех за дълги продукти като арматурни пръти, сортов прокат, кръгове и валцдрат е оборудван с методична пещ, прокатен стан, уякчаваща секция, хладилници и машини за окончателна обработка.

Стомана Индъстри АД постоянно инвестира в съвременни технологии с цел да гарантира производството на висококачествени продукти и висок стандарт на обслужване на клиентите.

> Стомана Индъстри АД. Продукция.
Листови продукти
- Горещовалцувана стоманена ламарина

Продукти за армиране на бетон
- Армировъчна стомана
- Армировъчна мрежа SIDEFIT
- Армировъчна мрежа
- Армировъчни скелети SIDEFOR

Сортов прокат
- Горещовалцувани равностранни винкели
- Горещовалцувани кръгове
- Горещовалцувани швелери

Специални профили
- Горещовалцувани борови шини
- Горещовалцувани улео-образни профили за руднично крепене
- Горещовалцувани лемежни профили
- Горещовалцувани връзки за железопътни релси

Специални стомани
- Специални стомани- кръгове

Стоманени топки
- Стоманени топки за смилане

Продукцията на фирмата напълно отговаря на широко приети стандарти за качество като EN, DIN, ASTM, JIS, BS, Lloyd's Register, Germanischer Lloyd и т.н. Системата за управление на качеството е сертифицирана по ISO 9001:2000.

В допълнение Системата за управление опазването на околната среда на компанията е сертифицирана по ISO 14001:2004, а Системата за професионално здраве и безопасност е сертифицирана по OHSAS 18001:1999.

> Стомана Индъстри АД. История
-- На 05.11.1953 г. е основан Металургичният завод Ленин (сега Стомана).
-- През 1953 година е завършена първата доменна пещ заедно с агломерационната фабрика и прокатния стан за арматурно желязо.
-- През 1958 година са пуснати в редовна експлоатация първата доменна пещ и агломерационната фабрика.
-- До 1970 година фирмата е предприятие с пълен цикъл, произвеждащо чугун, сурова стомана и валцувани стоманени изделия.
-- През 1972 година започва изграждането на три електродъгови пещи заедно с две машини за непрекъснато леене - слябова и блумова.
-- През 1982 година е пусната в експлоатация първата пещ, заедно с първата машина за непрекъснато леене.
-- 1989-1990
-- През 90-те години са реконструирани две от електродъговите пещи и са монтирани нови кофъчни пещи. Доменните пещи, агломерационната фабрика и Сименс-Мартеновият цех са закрити и разрушени.
-- През 1992 година фирмата е трансформирана в еднолично акционерно дружество, за което Министерство на промишлеността разполага с всички права на собственик.
-- През декември 1999 година е финализирана процедурата за лизингов търг и е сключен договор със спечелилия търга EUROMETAL, като всички основни производствени съоръжения на металургичното предприятие се наричат "Стоманодобив" - автономна част.
-- През 2001 година - Придобиване на 75% от Стомана Индъстри от SIDENOR SA (настоящо участие: 86%)
-- 2001-2003 година - Значителна капитална поддръжка е извършена във всички отдели на Стомана
-- 2003 година - Системата за гарантиране на качеството на Стомана Индъстри е сертифицирана по ISO9001:2000
-- 2005 година - Системата за управление опазването на околната среда на Стомана Индъстри е сертифицирана по ISO14001:2004
-- 2006 година - Системата за професионално здраве и безопасност на Стомана Индъстри е сертифицирана по OHSAS18001:1999
-- 2007 година - Завършване на първа фаза на нов сортопрокатен цех, предназначен за производство на стомана за бетон.

* Стомана Индъстри АД, Stomana Industry, стоманодобивно и металообработващо предприятие, стоманодобивни и металообработващи предприятия, стомана, фирми, тежка промишленост, стоманодобивна промишленост, стоманодобив, компании, гр. Перник, Област Перник & България.

Фирмата е добавена на: 17/10/2010   Посещения: 40348   Показвания: 46484  
Редактирай  |  Уведомете за неточност в информацията  |  Изпратете визитката/адреса на Ваш приятел  |  Коментари (0)

Kатегории, в които ще се публикува профила на фирмата:   Промишленост  arrow  Суровини и материали  :  Промишленост  arrow  Металургия и металообработване
Фирма / организация: Радомир Метал Индъстрийз АД
Адрес:  п.з. Индустриална зона
Град/с.: Радомир 
Област: Перник
Телефонни номера: 0777/ 8 04 89   Факс: 0777/ 8 21 34, 8 05 58

Радомир Метал Индъстрийз АД е компания с високотехнологично оборудване, предназначено за производство на ковани и лети голямо-габаритни изделия. Технологичният процес се осъществява по Ноу Хау на Японската фирма Кобе стийл, подобрена в значителна степен от познанията и богатия опит на специалистите, работещи във фирмата.

>> Радомир Метал Индъстрийз АД. Местоположение.
Заводът е разположен на 1 800 000 кв.м. площ. Намира се на около 50 км. югозападно от столицата на Република България гр. София, непосредствено до пътя София - Перник - Радомир - Кулата - Атина.

Радомир Метал Индъстрийз АД има отлично изградена инфраструктура, включително връзка с Националната ж.п. мрежа, и е захранен с природен газ. Предприятието разполага със собствена трансформаторна ел.станция, която има директна връзка с Националната електро-енергийна система за високо напрежение.

>> Радомир Метал Индъстрийз АД. Производствени мощности & Оборудване.
Радомир Метал Индъстрийз АД води инвестиционна политика насочена към модернизация на управлението на съществуващото оборудване и доставка на нови машини и съоръжения, свързани с механообработката и стоманодобива - шлайф до ф1600 на фирма Херкулес и ЕШП на фирма Интеко.

В технологично отношение дейността на фирма Радомир Метал Индъстрийз АД се осъществява в две основни направления:
- ковани изделия с механична обработка
- отливки с механична обработка

Радомир Метал Индъстрийз АД. В структурно отношение завода се състои от следните основни цехове:
- Скрапо цех - В Скрапо цеха се извършва подготовка на шихтата - сортиране по размер и видове стомана, надробяване до по-малки размери, напълване на бадата и транспортирането и до Стоманодобивния цех.
- Стоманодобивен цех - Стоманодобивният цех е проектиран за производство на 150 000 тона течен метал годишно. Основното технологично оборудване се състои от:
--- 3 броя Електродъгови пещи с капацитет съответно 15, 25 и 60 тона за производство на течен метал. Пещите са проектирани и изработени от фирмата ВВС – Швейцария. Предназначени са за производство на течен метал от скрап чрез мощна електрическа дъга. Оборудвани са с пещни трансформатори на напрежение 20 000 V, а електрическата дъга се възбужда от въглени електроди.
--- Инсталация за извънпещна обработка на стоманата на фирмата Standard Messo – Германия, предназначена за обработка на течния метал под вакуум. Състои се от две отделни технологични линии.
--- VAD с вместимост 12 – 70 тона, предназначена предимно за производството на блокове за коване.
--- VOD с вместимост 25 – 70 тона, предназначена за производството на високо легирана и неръждаема стомана.
--- Вакуум танкове с вместимост 80 тона – за леене на блокове под вакуум.
--- Разливочни кофи с вместимост 15, 25 и 60 тона – за транспортиране на течния метал от електродъговата пещ до мястото за разливането му.

Годишно в цеха могат да се отливат 75 000 тона блокове за коване с единично максимално тегло до 80 тона. В процес на инсталиране и пускане е ЕШП инсталация за производство на блокове до 25 тона

- Стоманолеярен цех - Стоманолеярният цех е предназначен за годишното производство на 25 000 тона фасонни отливки с единично максимално тегло до 120 тона. Формовъчните смеси, които се използват за изработка на формите са самовтърдяващи се на базата на кварцов пясък, водно стъкло и катализатор или кварцов пясък, фуранови смоли и катализатор. На местата, където има съприкосновение на течния метал с формата, както и на термичните възли, леярските форми се изпълняват с хромитов пясък, който намалява механичния и химичен пригар. В технологичния процес се използват и екзотермични и топлоизолационни материали за регулиране на топлинните баланси.

Основното технологично оборудване се състои от:
--- Формовъчна линия за отливки от 3 – 5 тона с годишна производителност на 11 000 тона.
--- Кесони за отливки с тегло 20 - 50 тона и 50 – 120 тона с годишна производителност 14 000 тона.
--- Оборудване за изработка на леярски сърца с обем до 1000 дм ³
--- Избивни решетки за грубо почистване на остатъците от формовъчната пръст върху отливките.
--- Смесители за машинна подготовка на формовъчните смеси.
--- Подвижни и стационарни питатели – за механично подаване на формовъчните смеси.

- Термично – чистален цех - В Термично – чисталния цех се извършва окончателната обработка на отливките. Тя включва премахване на леяковата система и поправка на мъртви глави. Отливките се почистват окончателно в дробометни камери и след това се подлагат на термична обработка за снемане на леярското напрежение. В цеха се извършва точен трасаж /оразмеряване/ на отливките преди да се предадат за механична обработка. След груба /първоначална, междинна/ обработка тук се извършва и безразрушителен контрол със съвременна апаратура, а именно: Ултразвуков контрол, Магнитно-прахов контрол и Цветна дефектоскопия. Основното оборудване е следното:
--- 4 Дробометни камери с капацитет от 30, 60 и 150 тона с максимални размери 9 000/9 000/7 000 mm.
--- 11 Термични пещи с капацитет от 50, 80, 150 и 250 тона с максимален размер 13 000/9 000/4 000 mm. Термичните газови пещи са с управление на горенето, което дава възможност за голяма хомогенност на температурата в пещното пространство, което пък от своя страна гарантира точното изпълнение на термичните режими.
--- Машини за външно почистване и отстраняване на неравности по необработваемите леярски повърхнини.

- Моделен цех - Моделният цех е проектиран за обработка на 6 000 m³ дървен материал годишно. Предназначен е за изработка на дървени леярски модели с най-сложна форма, сушене на дървен материал, термично обезпаразитяване на дървен материал и изработка на дървена опаковка. Максималния диаметър на изработваните модели е 8 000 mm.

- Пресово – термичен цех - В технологично отношение Пресово – термичният цех е разделен на два участъка:
--- Ковашко – пресов участък с годишен производствен капацитет от 45 000 тона изковки
--- Термичен участък с годишен капацитет за термообработка на 3 400 тона валци за студен прокат и 23 000 тона голямо-габаритни ротационни и корпусни детайли. С технологичното оборудване на участъка може да се осъществяват всички видове термична обработка на ротационни детайли – основно валци за студен прокат, опорни валци и други.

- Цех за механична обработка - Цехът за механообработка разполага с голям брой машини за груба и окончателна механообработка на изковки и отливки: стругове (машини за струговане на ротационни детайли и карусели), борверзи, дълбокопробивни машини, фрези, шлифовъчни машини.

- Лаборатории - Лаборатория за безразрушителен контрол
Лабораторията по безразрушителен контрол в "Радомир Метал Индъстрийз" АД съществува от 1986г. Безразрушителният контрол се извършва от висококвалифициран персонал, преминал обучение по ЕN 473, по методите-Ултразвуков контрол, Магнитно-прахов контрол, Капилярен контрол, Вихрово-токов контрол, Визуален контрол.

>> Радомир Метал Индъстрийз АД. Продукти.

>>> Стоманени отливки:
> Отливки за минно-добивната промишленост
- тяло долно за трошачка
- тяло обединено за трошачка
- тяло средно за трошачка
- тяло горно за трошачка
- траверса
- челни стени
- ролки - опорни и ограничителни
- входящи и изходящи шийки
- зъбни венци
- подбандажи
- бандажи
> Отливки за циментовата промишленост - зъбни венци, ляти опорни ролки, подбандажи, бандажи
> Отливки за корабостроенето -
- Кронщейни, различни модели
- Втулки
- Вълнорези
> Отливки за енергетиката - корпуси, зъбни венци, бандажи, главини, покривни дискове,
> Отливки за общо машиностроене - лагерни тела, противо тежести, конструкционни елементи

>>> Стоманени изковки:
> За металургията
- работни валци за студен прокат
- работни валци за горещ прокат
- опорни валци за студен прокат
- опорни валци за горещ прокат
- шпиндели
- ролки
> За циментовата промишленост
- ковани опорни ролки
- оси
- комплект опорни ролки с оси
- ограничителни ролки
> За енергетиката - генераторни валове, включително за вятърни генератори
оси
> За общо машиностроене - ексцентрик валове, прокати - валове и оси, шпиндели, ролки, втулки


>> Радомир Метал Индъстрийз АД. Пазари.
Продукцията, произвеждана от фирмата, намира добър прием във всички части на света – Европа, Америка, Азия, Австралия. Предназначена е структуроопределящи икономически отрасли като: енергетика, корабостроене, циментова и химическа промишленост, добив на полезни изкопаеми, тежко инвестиционно машиностроене, индустрии за цветни и черни метали, ядрено-енергийен сектор, както и специфично военно оборудване.

Основни партньори на Радомир Метал Индъстрийз АД са Wartsila Propulsion B.V., Холандия; Wartsila Propulsion Norway AS, Норвегия; Metso Minerals Industries Inc., САЩ; Corus, Великобритания; British Steel, Великобритания; Krupp Thyssen, Германия; Steinhoff GmbH, Германия; Xtek, Inc., САЩ; U. S. Steel; Rolls Royce Marine, Норвегия, Шотландия, Полша; Mittal Steel; Akers Specialty Rolls, Франция; Gőntermann-Peipers (India) Ltd., Индия; Mariner Ship’s Equipment, Gűrdesan, Турция, както и различни програми на МО на различни държави в Европа.

>> Радомир Метал Индъстрийз АД. История.
Изграждането на фирмата е реализирано от Правителството на Република България в периода 1976 – 1986 г. От 1999 г., в резултат на подписан приватизационен договор, фирмата става частно акционерно дружество със 100% частни капитали. Изграждането на цялостния завод е струвало 1.5 млрд. долара.

През годините фирмата е съществувала под различни имена – Тежко машиностроене, Радомир – Метал, Радомир Леяро-ковашки комплекс”, Радомир – Метали, а в настоящия момент /от декември 2006 г./ Радомир Метал Индъстрийз АД.

През целия 20-годишен период на съществуване, фирмата е развила номенклатурата на произвежданите изделия. Технологичното оборудване е поддържано на високо техническо ниво. Над 20 млн. Евро са инвестирани в строежи, закупуване на нови машини и съоръжения, инсталации и модернизация на съществуващото оборудване.

Основните направления на инженерната дейност са в областта на металургията, пластичната деформация, термообработката, механичната обработка и електрооборудването.

>> Радомир Метал Индъстрийз АД. Други.
Опазването на околната среда е един от приоритетите в дейността на завода. Пречиствателните съоръжения отговарят на изискванията на Европейските стандарти за качество на въздуха и водите.

* Радомир Метал Индъстрийз АД, Радомир Метал АД. Radomir Metal Industries, Radomir Metal, стоманодобивно и металообработващо предприятие, стоманодобивни и металообработващи предприятия, отливка, стомана, фирми, тежка промишленост, стоманодобивна промишленост, стоманодобив, компании, гр. Радомир, Област Перник, България.

Фирмата е добавена на: 17/10/2010   Посещения: 38980   Показвания: 45165  
Редактирай  |  Уведомете за неточност в информацията  |  Изпратете визитката/адреса на Ваш приятел  |  Коментари (0)

Kатегории, в които ще се публикува профила на фирмата:   Промишленост  arrow  Машини и съоръжения  :  Промишленост  arrow  Металургия и металообработване  :  Промишленост  arrow  Оборудване и инструменти  :  Електро-домакински уреди  arrow  Електро-домакински уреди  :  Промишленост  arrow  Машиностроене
Фирма / организация: Складова Техника АД
Адрес:  ул. Свети Княз Борис I 25
Град/с.: Горна Оряховица 6100
Област: Велико Търново
Телефонни номера: 0618/ 6 05 76   Факс: 0618/ 6 01 90

Складова Техника АД, Горна Оряховица.

Основни направления:

- Верижни подемници - производство на верижни електротелфери, кранове стрела, ръчни верижни телфери, монорелсови транспортни колички.
- Складово оборудване - производство на релсови кранове и повдигачи, въжени електротелфери, повдигащи платформи, ръчни хидравлични или електрически колички за палети и повдигачи
- Домакински уреди - производство на печки, камини, печки и вложки на твърдо гориво, електрически и комбинирани с газ печки, електрически котлони
- Металургия - производство на чугунени и алуминиеви отливки, пожарогасители, електрически котлони и специални продукти.

* Тежка промишленост, Заводи производители, Горна Оряховица, България

Фирмата е добавена на: 16/9/2010   Посещения: 70709   Показвания: 84575  
Редактирай  |  Уведомете за неточност в информацията  |  Изпратете визитката/адреса на Ваш приятел  |  Коментари (0)Страници (1) 2 3 4 5 6 7 8 » 
Промишленост; Металургия и металообработване;


 
Полезно за бизнеса

Бизнеса в категории

Автомобили
Банки, Инвестиции, Финанси, Застраховане
Горива
Други стоки
Електро-домакински уреди
Здраве & Медицина
Имоти & Строителство
Интернет
Компютри & Електроника
Красота & Стил
Култура & Изкуство
Мебели и Обзавеждане
Медии & Реклама
Мода и облекла
Образование & Обучение
Обувки, чанти и аксесоари
Промишленост
Селско стопанство
Спорт
Текстил, платове, прежди
Туризъм & Развлечения
Услуги
Хранителни стоки, вина, алкохол и цигари
Бизнес Календар

<< Септември 2023 >>
П В С Ч П С Н
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  
  Времето

Варна


Измерено преди
505 часа 50 минути
ясно
Температура: 24 °C
Усещането е за: 25 °C
Отн. влажност: 61 %
1011 hPa 
Вятърът: западен със скорост 3.1 м/сек

София


Измерено преди
653 часа 20 минути
ясно
Температура: 26 °C
Усещането е за: 27 °C
Отн. влажност: 51 %
1016 hPa 
Вятърът: променлив със скорост 1.5 м/сек

Пловдив


Измерено преди
528 часа 50 минути
Температура: 24 °C
Усещането е за: 26 °C
Отн. влажност: 44 %
1013 hPa 
Вятърът: северозападен със скорост 4.6 м/сек