Вход
Регистрация

България, указател фирми  arrow  Туризъм & Развлечения  arrow  Забележителности
       

Сортирайте по:
Име на фирма (профил) ( По азбучен ред (от А до Я) По азбучен ред (от Я до А)) Дата/добавяне ( По дата (започни от старите профили) По дата (започни от новите профили)) Посещения ( По посещаемост (от най-ниска посещаемост до най-висока) По посещаемост (от най-висока посещаемост до най-ниска))
Фирмите са сортирани по: По посещаемост (от най-ниска посещаемост до най-висока)


Страници (1) 2 » 

Kатегории, в които ще се публикува профила на фирмата:   Туризъм & Развлечения  arrow  Забележителности
Телефонни номера: 052/ 355 460   

Разположен на 17 км. северно от Варна в отвесен скален масив на франгенското плато.
Вероятно манастира е започнал своето съществуване в края на първото българско царство.
Особенно активен е бил през второто българско царство и първите векове на търското робство.
Той пренадлежи към голяма група естествени пещери, част от меките варовикови утайки на дъното на древното Сарматско море
Манастирът е верига от килии, помещения, две църкви и параклис на няколко етажа.
На територията на комплекса се намира и музей , в които можете да видите възстановка на Аладжа манастир и "Катакомбите", икони и църковни принадлежности
Южно от манастира от същата скален отвес се намират и катакомбите- вероятно отшелнически килии и гробници на монаси.

* Работно време
Ноември-Април
10.00-17.00 ч., почивни дни: Неделя и Понеделник
Май-Октомври
10.00-17.00 ч. без почивен ден

** Природна забележителност, забележителност, Аладжа, скален манастир, манастир, манастири, забележителности гр. Варна

Фирмата е добавена на: 10/7/2008   Посещения: 13916   Показвания: 18166  
Редактирай  |  Уведомете за неточност в информацията  |  Изпратете визитката/адреса на Ваш приятел  |  Коментари (0)

Kатегории, в които ще се публикува профила на фирмата:   Туризъм & Развлечения  arrow  Забележителности
Телефонни номера: 052/ 61 80 11, 60 18 91  

На 18 километра западно от Варна по стария асфалтов път към София се намира забележителния природен кът Побит камък или "Дикилиташ". Каменните колони се издигат до 5-6 м., а дебелината им достига от 0,5- до 2,5 м. Изградени са от варовити пясъчници , съдържащи много вкаменелости - нумулити, миди, охлувчета. Пясъците и оскъдната растителност придават на местноста - пустинен характер.
Разпределени са на големи или малки групи на площ от 70 км². Представляват каменни колони с различна височина — от 5 до 7 метра, дебелина — от 0,3 до 3 метра и различно сечение. Изглеждат като побити в пясъка от неведома сила и оттам идва името им. Колоните са без твърди основи, кухи и запълнени с пясък. Някои от тях са разположени на етажи с обща височина от 5 метра.
Мнението на учените е че те са дело на морето и вятъра. През миоцена морските води нахлуват по тия места. С течение на хилядолетия морската стихия ги е оформяла.
За това природно явление са писали и братя Шкорпил и проф. В. Радев. Най- популярната и приета хипотеза принадлежи на Петър Гочев и Стефан Бончев - според тях през неозойската ера, по-точно през първата половина на терциера, преди 50 милиона години югоизточна Европа е била дъно на море- Лютеско.

* Работно време:
лятно - 9.00-19.00 ч.
без почивен ден
зимно - 10.00-17.00 ч.
Почивни дни: Събота и Неделя

** * Музеи, музй, месност Побити камъни, природна забележителност, каменни образувания, забележителности гр. Варна

Фирмата е добавена на: 9/7/2008   Посещения: 15456   Показвания: 19488  
Редактирай  |  Уведомете за неточност в информацията  |  Изпратете визитката/адреса на Ваш приятел  |  Коментари (0)

Kатегории, в които ще се публикува профила на фирмата:   Култура & Изкуство  arrow  Музеи  :  Туризъм & Развлечения  arrow  Забележителности
Фирма / организация:
Адрес:  бул. Мария Луиза 41
Град/с.: Варна 9000
Област: Варна
Телефонни номера: 052/ 681 011 (Централа), 052/ 681 030 (Информация)   Факс: 052/ 681 025

Основата на музейното дело във Варна е поставена през 1887 г. Тогава група учители от варненската Мъжка гимназия под ръководството на К. Шкорпил и Ан. Явашов създават дружинка за събиране на археологически материали от града и неговите околности. На 3 юни 1888 г. Общинският съвет взема решение да се уреди музей към Градската библиотека. За основа на сбирката послужили вече събраните материали в Мъжката гимназия и предметите, намерени при строителството на жп линията Разделна–Девня. През 1892 г. МНП нарежда фондът на музейната сбирка да се изпрати в София за създаването на централен музей. Въпреки съпротивата на варненската община през 1893 г. Всички материали са изпратени в София. През 1894 г. К. Шкорпил се завръща като учител във варненската Мъжка гимназия и подема инициативата за уреждане на нова музейна сбирка. На следващата година (1895) тя се пренася в сградата на новопостроената Девическа гимназия.

Много важна роля за разрастването на археологическата сбирка има създаването на Варненското археологическо дружество (ВАД) на 12 декември 1901 г. Още на учредителното събрание се взема решението дружеството да направи всичко необходимо за организиране на градски музей, който да издирва, съхранява и изучава паметниците от миналото на Варненски окръг. Това решение не се приема с охота от Централното археологическо дружество в София и от МНП. Възникват редица разногласия между местните дружества и София по въпроса имат ли право в провинцията да създават музеи. Това е и едно от условията ВАД да приеме да стане клон на Централното археологическо дружество в София. В резултат на продължителни преписки през 1902 г. МНП отпуска една стая във варненската Девическа гимназия за съхраняване на събраните старини. В същото време д–р Ив. Басанович като общински съветник и член на ВАД подема инициативата за създаване на градски музей. В резултат на 5 юни 1902 г. Общинският съвет утвърждава проектоустава на Варненския археологически музей. Осигуряването на необходимите помещения се протака дълго време от МНП и остава да съществува само археологическа сбирка в сутеренните помещения на Девическата гимназия с уредник К. Шкорпил и трима помощници–членове на дружеството.

Варненският археологически музей е създаден от Варненското археологическо дружество по инициатива на Карел и Херман Шкорпил. Първата експозиция е открита на 11 юни 1906 г. в сградата на Девическата гимназия, в която музеят се помещава и днес. Негов пръв директор става Карел Шкорпил, който остава на този пост до смъртта си през 1944 г.

През 1945 г. Варненският археологически музей е национализиран, а през 1952 г. е преместен в самостоятелна сграда - дотогавашно училище на улица „Шейново“ №5. През 1983 г. той е върнат в първоначалната си сграда.

Днес Варненският археологически музей е сред най–големите музеи в страната. В него се съхраняват едни от най–забележителните и ценни паметници на световната култура. Той се превърна в културен и научен център с много висококвалифицирани специалисти. Варненският археологически музей е сред Стоте национални туристически обекта.
Музеят и неговите колекции представят България на десетки национални и международни изложби. Със свои самостоятелни изложби е гостувал на прочути музеи във Франция, Германия (два пъти), Япония, Израел, Италия и на световните изложения в Севиля (Испания)–1992 г., и Лисабон (Португалия)–1998 г. Паметниците от експозицията и фондовете на музея са база за работа на редица наши и чужди специалисти. Експонатите и музейните обекти Аладжа манастир и Римски терми са едни от най-посещаваните от хилядите туристи на Българското Черноморие.

Експозиция
Експозицията е подредена хронологически, като са показани последователно материали от различните исторически епохи, проследяващи развитието на човешкото общество в продължение на хилядолетия в района на Варна.
Основно внимание е отделено на развитието на град Одесос - Варна - от неговото създаване през Ранната Античност до Късното Средновековие.

- Праистория
-- Старокаменна и среднокаменна епоха до 8 хилядолетие пр.н.е.
-- Каменно-медна епоха - ранна фаза 5 хилядолетие пр.н.е.
-- Каменно-медна епоха - късна фаза втора половина на 5 хилядолетие пр.н.е.
-- Ранната култура на траките 3200 пр.н.е. - 500 пр.н.е.
-- Варненски енеолитен некропол

- Античност
--Създаването на Одесос 6 век пр.н.е. - 4 век пр.н.е.
--Одесос през Елинистичната епоха средата на 4 век пр.н.е. - средата на 1 век пр.н.е.
-- Религия и погребални обичаи 1 век - 4 век
-- Съкровищница 4 век пр.н.е. - 6 век
-- Одесос по време на римското владичество 1 век - 3 век
-- Антично изкуство 5 век пр.н.е. - 3 век
-- Одесос и неговият район през Късната Античност 4 век - началото на 7 век
-- Раннохристиянският Одесос 4 век - началото на 7 век

- Средновековие
-- Варненският район през Първото българско царство 7 век - 11 век
-- Възраждането на градския живот във Варна 11 век
-- Варна по време на Второто българско царство 12 век - 14 век
-- Варна през XIV-XVIII век 14 век - 18 век
-- Средновековна съкровищница 13 век - 14 век

- Църковно изкуство
-- Църковни утвари XVII-XIX век 17 век - 19 век
-- Икони от XVI-XVIII век 16 век - 18 век
-- Икони от Българското Черноморие от XIX век 19 век
-- Икони от тревненски зографи 19 век
-- Дърворезба от тревненски майстори 19 век


* Работно време
- Зиме: 10.00 ч. до 17.00 ч
Почивен ден: Неделя и Понеделник
- Лете: 10.00 ч. до 17.00 ч
Почивен ден: Понеделник

* Музей, музеи, мезйна експозиция, забележителност, забележителности, археология, варненски археологичен музей, забележителности гр. Варна & България.

Фирмата е добавена на: 9/7/2008   Посещения: 18510   Показвания: 41303  
Редактирай  |  Уведомете за неточност в информацията  |  Изпратете визитката/адреса на Ваш приятел  |  Коментари (0)

Kатегории, в които ще се публикува профила на фирмата:   Култура & Изкуство  arrow  Музеи  :  Туризъм & Развлечения  arrow  Забележителности
Фирма / организация: Етнографски музей, гр. Варна
Адрес:  ул. Панагюрище 22
Град/с.: Варна 9000
Област: Варна
Телефонни номера: 052/ 630 588   

Във възрожденска къща от типа на така наречените "Симетрични къщи"и е строена около 1860 г. е разположена експозицията на Етнографския музей – Варна. В музея е показано богатото разнообразие в културата и бита на населението на Варненския край от втората половина на XIX и началото на XX в.
Етнографският музей–Варна е открит в тази сграда на 27 юли 1974.

На първия етаж на музея са показани основните поминъци на населението – земеделие и животновъдство, пчеларство, риболов, лозарство и занаятите – бъчварство, медникарство, кожухарство и абаджийство (шивачи). Отглеждат се предимно зърнени храни (пшеница, ръж, ечемик, овес), както и царевица, слънчоглед, коноп, тютюн, картофи. Развити са още градинарството и овощарството.
Втория етаж на музея.
Показани са народните носии, които дават представа за демографския облик на Варненския край. Експонирани са носии на всяка от основните етнографски групи от района – местно население и преселници от Тракия, Мала Азия и Македония. Представено е и обредно облекло за обичаите – Коледа, Петльовден, Лазаровден, моменти от сватба, обичаят "Камили" – маскарадни игри изпълнявани по Нова година.
Народното изкуство в експозицията на музея е представено чрез украсата по облекла и тъкани, по медни и керамични съдове, дървени предмети, чрез произведенията на народното пластично изкуство – обредни хлябове за Бъдни вечер, Нова година, Великден, Гергьовден; сурвачки – клонка от дрян украсявана със сушени плодове и пуканки, вълна за Нова година.

Библиотеката на Етнографски музей – Варна разполага с 1650 броя книги и албуми, а така също и с много периодични списания: "Българска етнография", "Български фолклор", "Исторически преглед", "векове", "Изкуство", "Проблеми на културата", чужди издания на руски, сръбски, полски, немски език.

* Работно време:
от 10 до 17 ч.
Почивен ден - понеделник за периода 1 май - 30октомври
Почивни дни – събота и неделя за периода 1 ноември - 30 април

* Музей, музеи, етнография, етноси, етнографски музей, музеи гр. Варна

Фирмата е добавена на: 9/7/2008   Посещения: 29343   Показвания: 52388  
Редактирай  |  Уведомете за неточност в информацията  |  Изпратете визитката/адреса на Ваш приятел  |  Коментари (0)

Kатегории, в които ще се публикува профила на фирмата:   Туризъм & Развлечения  arrow  Туризъм  arrow  Туроператори  :  Туризъм & Развлечения  arrow  Туризъм  arrow  Туристически агенции  :  Туризъм & Развлечения  arrow  Туризъм  arrow  Екскурзии  :  Туризъм & Развлечения  arrow  Туризъм  arrow  Rent-a-car  :  Туризъм & Развлечения  arrow  Забележителности
Фирма / организация: Елта Турс ЕООД
Адрес:  Долна Трака ул. Първа (сп. Траката)
Град/с.: Варна 9000
Област: Варна
Телефонни номера: 052/ 761 366   Факс: 052/ 761 356

Лицензиран туроператор Елта Турс ЕООД, гр. Варна. Комплексно туристическо обслужване.

- Комплексно туристическо обслужване на чуждестранни групи и индивидуални
- Специализирани туристически програми на организирани групи
- Обиколни турове в страната
- Екскурзии и развлекателни мероприятия
- Почивки и настаняване в хотели, вили и частни квартири
- Трансфери

- Адрес за кореспонденция
9002 Варна
ул. Цани Гинчев 21

** Лицензирани туроператори, туристически агенции, фирми гр. Варна & България.

Фирмата е добавена на: 27/11/2007   Посещения: 31348   Показвания: 39132  
Редактирай  |  Уведомете за неточност в информацията  |  Изпратете визитката/адреса на Ваш приятел  |  Коментари (0)

Kатегории, в които ще се публикува профила на фирмата:   Култура & Изкуство  arrow  Музеи  :  Туризъм & Развлечения  arrow  Забележителности
Фирма / организация:
Адрес:  бул. Приморски 4
Град/с.: Варна 9000
Област: Варна
Телефонни номера: 052/ 63 20 66, 63 20 65  

Аквариум Варна е център за популяризиране на черноморската флора и фауна, на хидрологичните и хидрохимични особености на Черно море.
Живата експозиция на Аквариума обхваща представители на всички групи, които съставят фауната на Черно море. Най-много са видовете от средиземноморския комплекс, проникнали през Босфора. Чермоморската рибна фауна обхваща около 140 вида, от които важно стопанско значение имат трицоната, сафридът, скумрията, паламудът, калканът, карагьозът, хамсията, кефаловите риби, попчетата и др.

Експозицитя представя и много видове сладководни риби и някои екзотични представители.

В другите 2 експозиционни зали могат да се видят препарирани представители от Световния океан, да се проследи миграцията на рибите, нагледно да се разгледа хранителната верига в морските води, структурата и особеностите на Черно море. Интересни са многобройните видове рапани, миди, водорасли и микроорганизми.

Библиотеката разполага със повече от 30 000 научни и специализирани книги, учебници, периодични издания в областа на морската биология, хидрохимия, океанография, ихтиология, рибарство и рибна индустрия, марикултури, акваристика и др. Библиотеката пази уникални стари книги и карти, публикувани през 19 век. Тя получава модерни списания и издания от други морски Институти от Европа, Америка и Азия. Библиотеката работи с електронни каталози, които са част от обединената библиотечна мрежа на Блгария.

* Работно време:
от 09.00 до 20.00 - без почивен ден

* Аквариум, аквариуми, забележителности, забележителност, риба, риби, черно море, забележителности гр. Варна

Фирмата е добавена на: 10/7/2008   Посещения: 32249   Показвания: 47026  
Редактирай  |  Уведомете за неточност в информацията  |  Изпратете визитката/адреса на Ваш приятел  |  Коментари (0)

Kатегории, в които ще се публикува профила на фирмата:   Култура & Изкуство  arrow  Музеи  :  Туризъм & Развлечения  arrow  Забележителности
Фирма / организация: Археологически музей
Адрес:  (ул. Сан Стефано и ул. Хан Крум (на ъгъла на двете улици))
Град/с.: Варна 9000
Област: Варна
Телефонни номера: 052/ 600 059   

Намиращите се в югоизточната част на съвременния град Варна Римски терми /бани/ са най-голямата обществена антична сграда, открита досега в България. Сравнително добре запазените стени очертава внушителна постройка вдигната на повече от 7000 м2 площ.
Разкритата сграда е част от терми от римския град Одесос. Архитектурният стил подсказва, че те са били построени към края на II - началото на III в.
Най-високата запазена част от сградата - т.нар. Римска кула е една от стените на западния аподитерий. Залите са били облицовани с мраморни плочи. Белотата на мрамора подчертавала пъстроцветните стенни мозаечни пана.
Грандиозността на строежа, безупречното изпълнение на блестящия архитектурен замисъл, богатството на украсата определят термите като забеле-
жителен паметник на античната архитектура в българските земи. Те свидетелствуват за разцвета на културата в града през 2- 3 в., за неговото богатство и благосъстояние. Одесоските терми са едни от най-големите в европейската част на Римската империя. По своя план те напомнят най- известните терми, построени в столицата от императорите Каракала и Диоклетиан и свидетелствуват за важното място на Одесос в живота на балканските провинции. Термите дават представа за архитектурния облик на града, а находките, открити при разкопките им за всекидневния живот на гражданите му.

*
-- Археологически музей
Адрес: 9000 Варна, бул. “Мария Луиза” 41
телефони: Централа ++ 359 52 681011, Информация ++ 359 52 681030;
Факс: ++359 /52/ 681025

Работно време
Зиме: 10.00 ч. до 17.00 ч; Почивен ден: Неделя и Понеделник
Лете: 10.00 ч. до 17.00 ч; Почивен ден: Понеделник

-- Римски терми
Адрес: 9000 Варна; ул.”Сан Стефано” и “Хан Крум”; тел.: ++359 /52/ 600 059

Работно време
Зиме: 10.00 ч. до 17.00 ч; Почивен ден: Неделя и Понеделник
Лете: 10.00 ч. до 17.00 ч; Почивен ден: Понеделник


Фирмата е добавена на: 10/7/2008   Посещения: 32921   Показвания: 44501  
Редактирай  |  Уведомете за неточност в информацията  |  Изпратете визитката/адреса на Ваш приятел  |  Коментари (0)

Kатегории, в които ще се публикува профила на фирмата:   Култура & Изкуство  arrow  Музеи  :  Туризъм & Развлечения  arrow  Забележителности
Фирма / организация: Художествен музей Георги Велчев
Адрес:  ул. Радко Димитриев 8
Град/с.: Варна 9000
Област: Варна
Телефонни номера: 052/ 611 928  

Музеят е основен през 1961 г., след като родната къща на художника е дарена на града от роднините му. Експозицията на къщата - музей Георги Велчев е посветена на творчеството на варненски художник.
Освен постоянната си експозиция музеят представя всеки месец изложби на най-значимите класически и съвременни художници в България, осъществява международни културни проекти, инициатор и организатор е на най-мащабния национален фестивал на визуалните изкуства Август в изкуството.

* Работно време:
10.00-18.00 ч.
Почивен ден : Събота и Неделя

** Музеи, музей, музей на изкуствата, къща - музей, картини, художник, художествено изкуство, картина, изложиби, експозиции, забележителности Варна, музеи гр. Варна

Фирмата е добавена на: 9/7/2008   Посещения: 33299   Показвания: 46337  
Редактирай  |  Уведомете за неточност в информацията  |  Изпратете визитката/адреса на Ваш приятел  |  Коментари (0)

Kатегории, в които ще се публикува профила на фирмата:   Култура & Изкуство  arrow  Музеи  :  Туризъм & Развлечения  arrow  Забележителности
Фирма / организация:
Адрес:  ул. Янош Хуняди 55
Град/с.: Варна 
Област: Варна
Телефонни номера: 052/ 74 03 02  

Мемориалният комплекс, посветен на славната битка при Варна от 10.ХI.1444 г., е уреден в центъра на някогашното бойно поле. Тук се срещат за последен път 20-хилядната съюзническа християнска армия, предвождана от полско-унгарския крал Владислав III Ягело, и многократно превишаващата я турска войска на султан Мурад II.

Експозицията е изградена на базата на документален материал за походите и битката при Варна, оръжия, намерени на бойното поле, и копия на предмети, подарени от военноисторическите музеи във Варшава, Будапеща, Прага, Букурещ и Белград.

На мястото на кралската гибел около две тракийски могили (от IV в. пр. Хр.) още по време на робството българите поставят дървени кръстове. През 1924 г. е създаден паркът като лобно място. Той е оформен през 1935 г., когато в едната могила е построен символичен мавзолей и е поставен саркофаг на краля. През 1964 г. е построена нова музейна сграда и комплексът става филиал на Националния военноисторически музей.

Средновековни гербове и знамена, картини и скулптури, рицарски доспехи и мечове, ризници и боздугани, бомбарди и алебарди, лъкове и арбалети дават представа на посетителя за мрачната епоха от историята ни, за славните походи на крал Владислав III Ягело и Янош Хуняди през 1443–1444 г. и за Варненската битка, която вдъхновява балканските и средноевропейските народи за скорошно освобождение от османския поробител и отнема надеждата им след трагичната развръзка и гибелта на полско-унгарския крал и герой Владислав Варненчик.

* Музей, музеи, забележителности, музеи гр. Варна

Фирмата е добавена на: 11/9/2008   Посещения: 33390   Показвания: 45215  
Редактирай  |  Уведомете за неточност в информацията  |  Изпратете визитката/адреса на Ваш приятел  |  Коментари (0)

Kатегории, в които ще се публикува профила на фирмата:   Култура & Изкуство  arrow  Музеи  :  Туризъм & Развлечения  arrow  Забележителности
Фирма / организация: Природонаучен музей
Адрес:  Морска градина (Приморски парк)
Град/с.: Варна 9000
Област: Варна
Телефонни номера: 052/ 618 011  

Природонаучният музей във Варна изучава и популяризира организмовия свят на Черно море и българското черноморско крайбрежие. В научно отношение експозицията е построена въз основа на еволюционния принцип и е обособена в три раздела: Геология, Растителност и Животински свят.

В първия раздел са разгледани въпроси за произхода и образуването на земята, за произхода на растителните и животински групи, представени са вкаменелости от мезозойската ера и терциера, добре проявени в околностите на Варна и в северната част на българското Черноморие.

Във втория раздел "Растителност" са представени някои основни растителни групи характерни за местния край – водорасли, растения по солените почви и пясъците, лонгозна растителност и растения-ендемити.

Животинският свят на района е представен от безгръбначни и гръбначни животни подредени в систематичен ред – от едноклетъчните до бозайниците. Определено място е отредено на примитивно устроените многоклетъчни животни – мешестите Coelenterata, на червеите Vermes.

* Раб.време – лятно: 10.00 – 17.00
Почивен ден: Понеделник
зимно: 10.00 – 17.00
Почивен ден: Събота и Неделя

** Музеи, музей, природонаучен музей Варна, животински свят, животни, растителност, флора, фауна, изложиби, експозиции, забележителности Варна, музеи гр. Варна

Фирмата е добавена на: 9/7/2008   Посещения: 33969   Показвания: 45465  
Редактирай  |  Уведомете за неточност в информацията  |  Изпратете визитката/адреса на Ваш приятел  |  Коментари (0)Страници (1) 2 » 
Туризъм & Развлечения; Забележителности;


 
Полезно за бизнеса

Бизнеса в категории

Автомобили
Банки, Инвестиции, Финанси, Застраховане
Горива
Други стоки
Електро-домакински уреди
Здраве & Медицина
Имоти & Строителство
Интернет
Компютри & Електроника
Красота & Стил
Култура & Изкуство
Мебели и Обзавеждане
Медии & Реклама
Мода и облекла
Образование & Обучение
Обувки, чанти и аксесоари
Промишленост
Селско стопанство
Спорт
Текстил, платове, прежди
Туризъм & Развлечения
Услуги
Хранителни стоки, вина, алкохол и цигари
Бизнес Календар

<< Септември 2020 >>
П В С Ч П С Н
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        
  Времето

Варна


Измерено преди
613 часа 45 минути
ясно
Температура: 24 °C
Усещането е за: 25 °C
Отн. влажност: 61 %
1011 hPa 
Вятърът: западен със скорост 3.1 м/сек

София


Измерено преди
17 часа 15 минути
ясно
Температура: 26 °C
Усещането е за: 27 °C
Отн. влажност: 51 %
1016 hPa 
Вятърът: променлив със скорост 1.5 м/сек

Пловдив


Измерено преди
636 часа 45 минути
Температура: 24 °C
Усещането е за: 26 °C
Отн. влажност: 44 %
1013 hPa 
Вятърът: северозападен със скорост 4.6 м/сек