Вход
Регистрация

България, указател фирми  arrow  Текстил, платове, прежди  arrow  Прежди
       

Сортирайте по:
Име на фирма (профил) ( По азбучен ред (от А до Я) По азбучен ред (от Я до А)) Дата/добавяне ( По дата (започни от старите профили) По дата (започни от новите профили)) Посещения ( По посещаемост (от най-ниска посещаемост до най-висока) По посещаемост (от най-висока посещаемост до най-ниска))
Фирмите са сортирани по: По дата (започни от новите профили)


Страници (1) 2 » 

Kатегории, в които ще се публикува профила на фирмата:   Текстил, платове, прежди  arrow  Платове  :  Текстил, платове, прежди  arrow  Прежди  :  Текстил, платове, прежди  arrow  Шивашки материали  :  Промишленост  arrow  Текстилна промишленост
Фирма / организация: Е.Миролио ЕАД
Адрес:  кв. Индустриален
Град/с.: Сливен 
Област: Сливен
Телефонни номера: 044/ 500 926  

Е.Миролио ЕАД е акционерно дружество със седалище в град Сливен. Фирмата е създадена със 100% чуждестранно участие и представлява собственост на E.Miroglio SA - Luxemburg 67% и Miroglio S.p.A. - Alba, Italy 33%.

Миролио Груп (Miroglio Group) идва в България през 1998 г. и започва да строи завод в Елин Пелин. Фабриката заработва след две години, като в нея са вложени около 40 млн. германски марки. След това италианската компания купува и сливенското предприятие за вълнени платове Слитекс. В съседство е изградена още една фабрика - за полиестерни тъкани. През 2003 г. концернът придобива още едно предприятие - предачница Букет в Нова Загора. Следващата текстилна фабрика, която е за предене и багрене, е построена през 2007 г. в Ямбол.

Миролио (Miroglio) е една от най-големите италиански компании за текстил и облекло, решава да инвестира в България в средата на 90-те години. Основните фактори са близостта на пазарите, относително ниските цени, и наличните технически умения. Един от основните проекти е компания за вълнен текстил, която тръгвайки от историческия Слитекс да се превърне в лидер в производството на дамски и мъжки вълнени платове както и при вълнената прежда за плетене.

Този резултат е постигнат и днес Е. Миролио EАД е пример в областта на вълнения текстил, технологиите, креативността и обслужването. Компанията чрез холдинг Е.Миролио ЕАД Люксембург е собственост на г-н Едоардо Миролио, който я купува от семейната компания. Тя се състои от 7 производствени единици в градовете Сливен, Ямбол и Свищов.

След поредица от вливания и разделяния днес петте завода са групирани в три дружества. Двете фабрики са във фамилната Миролио България. Собственост на италианската група е и Миролио Нова Загора. Един от членовете на фамилията - Едоардо Миролио, чрез своята фирма Е. Миролио притежава големия текстилен завод в Сливен и предачницата в Ямбол, както и завода за коприна Свилоза Ярн - Свищов. В предприятията работят около 2500 служители.

> Фирма Е.Миролио ЕАД включва следните фабрики:
-> Фабрика в Сливен - шест цеха:
- Багрилен - боядисване на влакна и платове
- Камгарена предачница
- Щрайхгарна предачница
- Тъкачен
- Апертура
- Плетачен - за трикотажни платове

-> Фабрика в Свищов:
- Фабрика за предене на влакна от вискоза Свилоза Ярн ЕООД

-> Фабрика в Ямбол - Фабрика за предене и багрене, която включва:
- Вълнена предачница
- Памучна предачница - произвежда се главно вискоза и акрил
- Пресукване
- Багрилен цех за прежди

Е.Миролио ЕАД произвежда около 15 млн. кг. прежда, 7 млн. метра вълнени тъкани и 13 млн. метра плетени тъкани. Оборотът през 2007 година възлиза на 130 млн. евро

> Едоардо Миролио работи в света на текстила с 2 търговски организации:
- Миролио Лана - предлага платове на най – добрите производители в модната индустрия с винаги актуални колекции за дамско и мъжко облекло.
- Е.Миролио - предлага прежди на най- добрите компании за плетиво с ненадминато обслужване и новости.

> Е.Миролио ЕАД. Фабрики
-> MIROGLIO LANA - oлицетворение на ангажимента, който г-н Едоардо Миролио винаги е имал да инвестира своето ноу–хау и творчески ресурси в разнообразяване и развитие на нови продукти с цел утвърждаването на лидерска позиция в модната индустрия. Този обширен проект отразява насоките на философията на Едоардо Миролио, насочена към индустриална вертикализация и използване на нови технологии за постигане на оптимална стандартизация на производството, и задоволяване на изискванията на съвременния пазар като качество, отговарящо на цената, креативност и обслужване.

Заводът за вълна се състои от 5 цеха – щрайхгарна предачница, камгарна предачница, тъкачница, бояджийница и апретура – разположени върху обща повърхност 73,000 кв. метра.

Там се произвеждат щрайхгарни и камгарни платове от чиста вълна и смеси с вълна , памук, 100% лен, смеси вискоза полиестер. Следвайки фирмената философия за използване на най-модерните технологии всички производствени инсталации , са били заменени с най-напредналите текстилни технологии предлагани на пазара. Актуалният производствен капацитет е приблизително 7 милиона метра плат на година. Производството е с вертикална структура , със съоръжения за:
- багрене на плат, прежда, бобини, влакно и лента
- щрайхгарно преденe
- камгарно предене
- МИРОЛИО ЛАНА разполага с рингове Компакт - нова технология за предене, една от водещите в тази област
- тъкане , с възможност за бързо производство на малки мострени количества, използвайки сновила Сузуки
- апретиране на плат, използвайки метода Bielia за камгарни платове и метода Прато за щрайхгарни платове. Всички единици работят с непрекъснат цикъл, което гарантира високо качество и кратки производствени срокове.
Компанията е сертифицирана за качество по системата ISO 9001 и всички продукти отговарят на екологичните стандарти OEKOTEX

-> E. MIROGLIO - Ямбол
Гордостта на Е.Миролио ЕАД е производственото предприятие в Ямбол, което със своите 75 000 кв м халета се нарежда сред най-големите и модерни европейски текстилни промишлени предприятия.
В предприятието е разположен предачен цех за прежди от вълнен тип, разполагащ с 10 780 вретена, които предат със средна дебелина на преждата 28 Номер Метричен Nм, достигайки до годишно производство от 3,5 милиона кг прежда; в близост до предачния цех е разположен отдел за пресукване с годишен капацитет от 4 милиона кг, една предачница за прежди от памучен тип , разполагаща със 17 280 вретена с възможност за годишно производство от 2,5 милиона кг със средна дебелина 30 Номер Английски Nе.
Непосредствено до двата предачни цеха се намира багрилен цех за прежда , сред най- модерните в Европа, съоръжен с двойна напълно автоматизирана роботизирана линия за багрене на бобини, както от памучен така и от вълнен тип.
Монтирана е и линия за багрене на гранки, която произвежда багрена чиста висококачествена вълна и багрени прежди обогатени с еластан, като процеса се управлява директно от една багрилна кухня от най- модерен тип, давайки възможност за евентуално производство при пълен капацитет, което би могло да достигне до 35 тона готова прежда на ден.

-> SVILOSA YARN
Заводът за производство на вискоза работи от 1976 година. Той е единственият производител в България на вискозна прежда rayon за текстилната промишленост и за плетачниците.

Неговия производствен капацитет е 3 000 тона годишно със средна дебелина на преждата 140 den. Суровината за производство на вискоза е целулоза, обработена със сяра, с дълго влакно. Производството има сертификати по стандарт ISO 9001 на Loyd’s Register Quality Assurance.

Свилоза Ярн ЕООД произвежда вискоза - сурово оптично бяло, цветно и матово, предназначена главно за производството на облекло, завеси и тапети за жилища. Вискозата е регистрирана с търговската марка SVILOTEX. Фирмата, която предлага този продукт, от години е ориентирана към износ най-вече в Европа, Средния и Далечния Изток. С постоянният стремеж да се отговори на все по–големите екологични изисквания и изисквания за качество, произведената вискоза е сертифицирана по OKO – TEX Standart 100. Следвайки принципа за директния контакт с Клиентите, за да задоволи изискванията им по отношение на качество и обслужване, фирмата предлага широка гама от продукти. Броят на нишките може да е различен в зависимост от поръчката на клиента. Цветната вискоза се предлага в голямо разнообразие от цветове, от Dtex 167/40 до Dtex 1 000 - по заявка на клиента, а за дебелина Dtex 167/40 и Dtex330/64 - винаги има налични на склад (stock service) 56 цвята. Опаковките са големи бобини с тегло, не по-малко от 1 750 гр/всяка; 8 бр. бобини в кашони с размери 20х40х60 , общо тегло около 14 -15 кг.;

С цел да се адаптиране към пазара и клиентите да имат по-голям избор, от известно време се предлага т.нар. stock service от широка гама прежди пресукани по вътък или по основа . Качествата на вискозата, наше производство, са много близки до тези на естествените влакна. Ето защо вискозата е предпочитана за производството на артикули 100 % изкуствена коприна и при комбинация с други влакна. В лабораторията се разработва
вискоза, багрена на маса с flame retardant , която ще даде възможност качествата на вискозата да се използват и при обзавеждането на офиси и ще е алтернатива на полиестера.

> Продукти.
Камгарни вълнени прежди за кръглоплетачни машини и тъкане - 100 % вълна и смес, с благородни, синтетични и изкуствени влакна. 100 % вискоза и смес - памучно рингово предене, единочки и пресукани , с естествени и синтетични влакна. 100% вискоза , непрекъснато предене, сурови и багрени на маса. Камгарни прежди от чиста вълна и смес. Класически и ефектни прежди от памук, вискоза , смес с високо качествени влакна , прежди с еластан. Всички продукти се предлагат сурови или багрени на прежда. Голямо разнообразие от прежди на склад.

> E.Miroglio Filati - Колекцията от прежди за горен трикотаж Едоардо Миролио черпи вдъхновение от италианската креативност и опит в този сектор. Колекцията представя камгарни прежди в огромна цветова гама на склад, произведени от най-фините австралийски и новозенландски вълнени ленти и представящи множество дебелини прежди в състави – чиста вълна екстрафайн и файн мерино или смесени с благородни материали като коприна, кашмир, алпака, ангора, или пък в комбинация с вискоза или синтетични влакна. Колекцията допълват ефектни и еластични прежди. Производството е локализирано в сърцето на древна Европа, за да бъде от една страна близко до огромната част от производители на горен трикотаж в Европа и за да гарантира бързина и гъвкавост на обслужването, черпейки от директния контакт с производителите верния усет за пазара, основна движеща сила в традицията на семейство Миролио.

> E.Miroglio Yarn - От десетилетния опит на семейство Миролио в областта на памучните и вълнени предачници се ражда Е.Миролио Ярн, колекция, предназначена да служи, на тъкачници и кръглоплетачи, на производители на вълнени платове и на производители на ефектни прежди. В тази линия се преплитат всички предимства на Е.Миролио ЕАД, които предлагат една богата гама от памучни и щапелно вискозни прежди и всичките техни комбинации с коприна, вълна, кашмир, лен в огромна палитра от цветове на склад, както с нормален сук, така и във версия креп. Колекцията предлага и втора гама от вълнени камгарни прежди, както чисти като състав, така и в комбинация с полиестер, както конвенционално пресукани, така и във версиите сиро и кореспан на склад, багрени на влакно.

> Raumer
Марката РАУМЕР е историческа марка, представител на италианската традиция в областта на трикотажа за нуждите на конфекцията от високо качество. В Колекцията на Е.Миролио ЕАД са групирани всички камгарни класически прежди от вълнени смеси и чиста вълна, като разполага с широка гама продукти на разположение в Ямбол и в италианското багрилно предприятие във Вале ди Пазубио, където се намира и административното седалище на Едоардо Миролио. Всички продукти се окачествяват по най- високите стандарти на ISO 9001 и притежават Сертификати Woolmark, за да може да се даде на клиента по-голяма сигурност и по-добро обслужване в един моден младежки контекст със запазване на традицията

> Svilosa Yarn - вискоза - сурово оптично бяло, цветно и матово, предназначена главно за производството на облекло, завеси и тапети за жилища. Вискозата е регистрирана с търговската марка SVILOTEX. Произведената вискоза е сертифицирана по OKO – TEX Standart 100. Предлагат се широка гама от продукти. Броят на нишките може да е различен в зависимост от поръчката на клиента. Цветната вискоза се предлага в голямо разнообразие от цветове, от Dtex 167/40 до Dtex 1 000 - по заявка на клиента, а за дебелина Dtex 167/40 и Dtex330/64 - винаги има налични на склад (stock service) 56 цвята. Опаковките са големи бобини с тегло, не по-малко от 1 750 гр/всяка; 8 бр. бобини в кашони с размери 20х40х60 , общо тегло около 14 -15 кг.

Е. Миролио АД притежава дялове и в други компании в България, занимаващи се със земеделие и недвижимо имущество.
- Винарска изба Едоардо Миролио ЕООД
- Световeният търговски център София – ИНТЕРПРЕД с участие от 70 % от дружеството.
- други

* Е. Миролио АД, прежди, вискоза, платове, прежда, плат, Миролио Груп, Miroglio Group, фирма Е.Миролио АД E.Miroglio Yarn, текстилна промишленост & България.

Фирмата е добавена на: 26/10/2010   Посещения: 86009   Показвания: 106578  
Редактирай  |  Уведомете за неточност в информацията  |  Изпратете визитката/адреса на Ваш приятел  |  Коментари (0)

Kатегории, в които ще се публикува профила на фирмата:   Текстил, платове, прежди  arrow  Прежди  :  Промишленост  arrow  Текстилна промишленост
Фирма / организация: Свилоза Ярн ЕООД
Адрес:  п.з. Западна Индустриална Зона
Град/с.: Свищов 5253
Област: Русе
Телефонни номера: 0631/ 4 01 79  

Завод за производство на вискоза Свилоза Ярн ЕООД, гр. Свищов.

Заводът за производство на вискоза работи от 1976 година, а сега е част от Е.Миролио АД. Той е единственият производител в България на вискозна прежда rayon за текстилната промишленост и за плетачниците.

>> Свилоза Ярн (Svilosa Yarn). Капацитет.
Неговия производствен капацитет е 3 000 тона годишно със средна дебелина на преждата 140 den. Суровината за производство на вискоза е целулоза, обработена със сяра, с дълго влакно. Производството има сертификати по стандарт ISO 9001 на Loyd’s Register Quality Assurance.

>> Свилоза Ярн (Svilosa Yarn). Продукция.
Свилоза Ярн (Svilosa Yarn) произвежда вискоза - сурово оптично бяло, цветно и матово, предназначена главно за производството на облекло, завеси и тапети за жилища.

Вискозата е регистрирана с търговската марка SVILOTEX.

Фирмата, която предлага този продукт, от години е ориентирана към износ най-вече в Европа, Средния и Далечния Изток. С постоянният стремеж да отговори на все по–големите екологични изисквания и изисквания за качество, произведената вискоза е сертифицирана по OKO – TEX Standart 100.

Следвайки принципа за директния контакт с клиентите и за да задоволи изискванията им по отношение на качество и обслужване, фирмата предлага широка гама от продукти. Броят на нишките може да е различен в зависимост от поръчката на клиента.

Цветната вискоза се предлага в голямо разнообразие от цветове, от Dtex 167/40 до Dtex 1 000 - по заявка на клиента, а за дебелина Dtex 167/40 и Dtex330/64 - като винаги има налични на склад (stock service) 56 цвята.

Опаковките са големи бобини с тегло, не по-малко от 1 750 гр/всяка; 8 бр. бобини в кашони с размери 20х40х60 , общо тегло около 14 -15 кг.;

С цел да се адаптира към пазара и клиентите да имат по-голям избор, от известно време предлага т.нар. stock service от широка гама прежди пресукани по вътък или по основа . Качествата на вискозата, българско производство, са много близки до тези на естествените влакна. Ето защо вискозата е предпочитана за производството на артикули 100 % изкуствена коприна и при комбинация с други влакна.

>> Свилоза Ярн (Svilosa Yarn). Други.
В лабораторията се работи върху вискоза, багрена на маса с flame retardant, която ще даде възможност качествата на вискозата да се използват и при обзавеждането на офиси и ще е алтернатива на полиестера.

* Свилоза Ярн ЕООД, Част от Е. Миролио АД
** Свилоза Ярн (Svilosa Yarn), Едоардо Миролио (Edoardo Miroglio), завод за производство на вискоза, производител на вискоза, производство на изкуствени и синтетични влакна, фабрики, заводи, предприятия, текстилна промишленост, гр. гр. Свищов & България.

Фирмата е добавена на: 26/10/2010   Посещения: 42527   Показвания: 63034  
Редактирай  |  Уведомете за неточност в информацията  |  Изпратете визитката/адреса на Ваш приятел  |  Коментари (0)

Kатегории, в които ще се публикува профила на фирмата:   Мода и облекла  arrow  Връхни облекла  :  Текстил, платове, прежди  arrow  Прежди
Фирма / организация: Монатекс ООД
Адрес:  бул. Трети март 41, етаж 5 (ет.5 (14-15))
Град/с.: Монтана 3400
Област: Монтана
Телефонни номера: 096/ 306 800   Факс: 096/ 303 009

Монатекс ООД, гр. Монтана.

Монатекс предлага:
- прежди за машинно и ръчно плетиво
- ръчно и машинно плетени облекла

* Плетива, облекла, фирми гр. Монтана.

Фирмата е добавена на: 10/4/2009   Посещения: 40146   Показвания: 58750  
Редактирай  |  Уведомете за неточност в информацията  |  Изпратете визитката/адреса на Ваш приятел  |  Коментари (0)

Kатегории, в които ще се публикува профила на фирмата:   Текстил, платове, прежди  arrow  Прежди
Фирма / организация: Томекс - Тома Палюшев ЕТ
Адрес:  жк. Струмско ул. Яне Сандански 11
Град/с.: Благоевград 2700
Област: Благоевград
Телефонни номера: 088/ 684 22 46  

Томекс, гр. Благоевград. Внос и продажба на прежда от Македония.

Внос и продажба на висококачествена прежда от Македония.

* Вносители, търговия на едро, доставка на прежди, фирми гр. Благоевград & България.

Фирмата е добавена на: 20/2/2009   Посещения: 30213   Показвания: 43791  
Редактирай  |  Уведомете за неточност в информацията  |  Изпратете визитката/адреса на Ваш приятел  |  Коментари (0)

Kатегории, в които ще се публикува профила на фирмата:   Текстил, платове, прежди  arrow  Прежди  :  Промишленост  arrow  Текстилна промишленост
Фирма / организация: Статекс ООД
Адрес:  ул. Филип Македонски 76
Град/с.: Пловдив 
Област: Пловдив
Телефонни номера: 032/ 643 000, 088/ 834 15 36, 088/ 868 90 03   Факс: 032/ 643 000

Статекс ООД, гр. Пловдив. Производство и търговия с прежди.

Ефектните прежди са в основата на производството на фирма Статекс. Всеки сезон дизайнерите на фирмата обновяват асортимента и цветовата гама на произвежданите прежди, които предлага във фирмения си магазин. Също така създават и собствени колекции дрехи ръчна изработка.

Асортимента включва прежди: зима, лято, вносни прежди на склад, мартенични прежди и шнурове, гоблени, списания и аксесоари за плетене: шишове, обръчи, игли за чорапи, една кука.

Редица български модни къщи използват прежди на Статекс ООД.

* Производство на прежда, гоблен, аксесоари за плетене, фирми гр. Пловдив & България.

**Адреси и контакти:

- гр. Пловдив
бул. Васил Априлов 11, до ВМИ
тел.088/ 617 79 85
Работно време: 09:30 - 19:00 часа, събота от 10:00 - 17:00 часа

- гр. Пловдив
ул. Дондуков 1, до РТЦ Пловдив
тел.088/ 617 79 34
Работно време: 09:30 - 19:00 часа, събота от 10:00 - 17:00 часа

- Централен склад, гр. Пловдив
ул. Филип Македонски 76
тел/факс: 032/ 643 000
моб.: 088/ 912 18 14
Работно време: 08:30 - 17:00 часа Събота 08:30 - 14:00 часа

Фирмата е добавена на: 6/11/2008   Посещения: 41303   Показвания: 62802  
Редактирай  |  Уведомете за неточност в информацията  |  Изпратете визитката/адреса на Ваш приятел  |  Коментари (0)

Kатегории, в които ще се публикува профила на фирмата:   Текстил, платове, прежди  arrow  Платове  :  Текстил, платове, прежди  arrow  Прежди  :  Текстил, платове, прежди  arrow  Спални комплекти, завеси, текстилни щори  :  Промишленост  arrow  Текстилна промишленост
Фирма / организация: Вратица ООД
Адрес:  ул. Индустриална 7
Град/с.: Враца 
Област: Враца
Телефонни номера: 092 / 660 295, 660 287, 660 293, 088/ 822 71 95  

Вратица ООД е разположена на собствена площ от 135 000 кв.м. в индустриалната част на гр. Враца, отстояща на 110 км. от гр. София. На площадката на предприятието са разгърнати шест производствени цеха, девет складови сгради, пет магазина и административна сграда.

Вратица ООД е най-голямото памукотекстилни предприятия в България с пълен технологичен цикъл: предене, тъкане, багрене, конфекция.

Продукция:
- Прежди
- Платове
-- тъкани за спално бельо
-- тъкани за домашен и кухненски интериор
-- тъкани за работно облекло
-- тензух
- Шевни изделия
-- спално бельо
-- домашен и кухненски интериор
-- за градината
-- работно облекло

* Фирми гр. Враца

Фирмата е добавена на: 10/9/2008   Посещения: 58375   Показвания: 74391  
Редактирай  |  Уведомете за неточност в информацията  |  Изпратете визитката/адреса на Ваш приятел  |  Коментари (0)

Kатегории, в които ще се публикува профила на фирмата:   Мода и облекла  arrow  Връхни облекла  :  Мода и облекла  arrow  Детски и бебешки облекла  :  Текстил, платове, прежди  arrow  Прежди
Фирма / организация: Владекс 3 ООД
Адрес: 
Град/с.: София 
Област: София - град
Телефонни номера: 02/ 822 38 72, 088/ 850 35 15  

Владекс 3 ООД, гр. София изработва плетени изделия.

Фирмата произвежда собствени модели или по модели на клиента. Произвежда малки серии за зареждане на магазини

Владекс 3 ООД, гр. София изработва от различни материали:
- Бебешки или детски плетива
- Троер
- Дамски жилетки
- Пуловери - дамски и мъжки
- Жилетки с цип
- Дамски блузи
- Детски комплекти

* Плетиво, плетени изделия, производители, прежди, фирми гр. София & България

Фирмата е добавена на: 4/4/2008   Посещения: 48481   Показвания: 70494  
Редактирай  |  Уведомете за неточност в информацията  |  Изпратете визитката/адреса на Ваш приятел  |  Коментари (0)

Kатегории, в които ще се публикува профила на фирмата:   Текстил, платове, прежди  arrow  Прежди  :  Промишленост  arrow  Текстилна промишленост
Фирма / организация: M & ПС, гр. Габрово
Адрес:  ул. Неофит Рилски 15
Град/с.: Габрово 5300
Област: Габрово
Телефонни номера: 066/ 806 828, 088/ 892 97 41  

M & ПС, гр. Габрово производсто на прежди. Фирмата предлага:
- ефектни прежди
- вълна
- акрил
- памук
- памук вискоза
- вискоза
- памук еластан
- ламе и др.

* Производители, прежди, плетива, нишки, текстил, прежда, фирми гр. Габрово & България.

Фирмата е добавена на: 19/1/2008   Посещения: 44152   Показвания: 63327  
Редактирай  |  Уведомете за неточност в информацията  |  Изпратете визитката/адреса на Ваш приятел  |  Коментари (0)

Kатегории, в които ще се публикува профила на фирмата:   Текстил, платове, прежди  arrow  Прежди  :  Промишленост  arrow  Текстилна промишленост
Фирма / организация: Яна АД
Адрес:  ул. Дякон Игнатий 19, етаж 2
Град/с.: София 1000
Област: София - град
Телефонни номера: 02/ 980 32 17, 980 28 13   Факс: 02/ 980 37 23

Яна АД, гр. София се занимава с производство на пенирани, кардни и ОЕ прежди от Тех 15 до Тех 60. Фирмата разполага с още два завода. Изработване на лого върху продуктите.

Яна АД, завод Панагюрище е производител на хавлиени изделия

Яна АД, завод Плевен произвежда различни по вид и състав трикотажни изделия

- Завод гр. Панагюрище:
Панагюрище, ул. "Братя Дейкови" 2
Телефон: 0357/ 629 15
Факс: 0357/ 632 29

- Завод гр. Плевен:
Индустриална зона
Телефон: 064/ 800 942
Факс: 064/ 800 494
Завод Янита:
Телефон:064/ 800 608

- Завод гр. Бургас:
ул. Индустриална
Телефон: 056/ 849 090
Факс: 056/ 849 494


Фирмени складове:
- София, бул. Гоце Делчев, бл. 1
Телефон: 02/ 868 79 74

- Панагюрище, ул. Братя Дейкови 2
Телефон: 0357/6 21 79

- Плевен, Индустриална зона
Телефон: 064/ 899 146

- Варна, Западна промишлена зона
Телефон: 052/ 750 415

- Бургас, кв. Победа, ул. Индустриална 90
(бившата "Яна Лъскова")
Телефон: 056/ 849 239

- Пловдив, ул. Брезовско шосе 145
Телефон: 032/ 968 570

- В. Търново, ул. Медникарска 10
Телефон: 062/ 603 429

- Русе, бул. 3 ти март 33
Телефон: 082/ 83 22 74

- Шумен, ул. Строителна
Телефон: 054/ 860 355

- Враца, ул. Драган Цанков 1
Телефон: 092/ 640 213
* Фирми България.

Фирмата е добавена на: 18/12/2007   Посещения: 54993   Показвания: 77174  
Редактирай  |  Уведомете за неточност в информацията  |  Изпратете визитката/адреса на Ваш приятел  |  Коментари (0)

Kатегории, в които ще се публикува профила на фирмата:   Текстил, платове, прежди  arrow  Прежди  :  Промишленост  arrow  Текстилна промишленост
Фирма / организация: Макси Поли - 1 ЕТ
Адрес:  център ул. Христо Г. Данов 49 (срещу Централния дом на младоженците)
Град/с.: Пловдив 4000
Област: Пловдив
Телефонни номера: 032/ 62 36 72, 088/ 820 47 56, 089/ 885 88 61   Факс: 032/ 62 36 72

Макси Поли - 1 ЕТ, гр. Пловдив.

Производство на прежди за ръчно плетиво, търговия с богат артикул прежди от цял свят.

* Макси Поли - 1 ЕТ, гр. Пловдив разполага с фирмен магазин Хоби.
** Производители, прежди, ръчно плетиво, фирми гр. Пловдив & България.

Фирмата е добавена на: 15/11/2007   Посещения: 42342   Показвания: 62009  
Редактирай  |  Уведомете за неточност в информацията  |  Изпратете визитката/адреса на Ваш приятел  |  Коментари (0)Страници (1) 2 » 
Текстил, платове, прежди; Прежди;


 
Полезно за бизнеса

Бизнеса в категории

Автомобили
Банки, Инвестиции, Финанси, Застраховане
Горива
Други стоки
Електро-домакински уреди
Здраве & Медицина
Имоти & Строителство
Интернет
Компютри & Електроника
Красота & Стил
Култура & Изкуство
Мебели и Обзавеждане
Медии & Реклама
Мода и облекла
Образование & Обучение
Обувки, чанти и аксесоари
Промишленост
Селско стопанство
Спорт
Текстил, платове, прежди
Туризъм & Развлечения
Услуги
Хранителни стоки, вина, алкохол и цигари
Бизнес Календар

<< Ноември 2023 >>
П В С Ч П С Н
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      
  Времето

Варна


Измерено преди
621 часа 17 минути
ясно
Температура: 24 °C
Усещането е за: 25 °C
Отн. влажност: 61 %
1011 hPa 
Вятърът: западен със скорост 3.1 м/сек

София


Измерено преди
24 часа 47 минути
ясно
Температура: 26 °C
Усещането е за: 27 °C
Отн. влажност: 51 %
1016 hPa 
Вятърът: променлив със скорост 1.5 м/сек

Пловдив


Измерено преди
644 часа 17 минути
Температура: 24 °C
Усещането е за: 26 °C
Отн. влажност: 44 %
1013 hPa 
Вятърът: северозападен със скорост 4.6 м/сек