Вход
Регистрация

България, указател фирми  arrow  Текстил, платове, прежди  arrow  Шивашки материали
       

Сортирайте по:
Име на фирма (профил) ( По азбучен ред (от А до Я) По азбучен ред (от Я до А)) Дата/добавяне ( По дата (започни от старите профили) По дата (започни от новите профили)) Посещения ( По посещаемост (от най-ниска посещаемост до най-висока) По посещаемост (от най-висока посещаемост до най-ниска))
Фирмите са сортирани по: По дата (започни от новите профили)


Страници (1) 2 3 4 » 

Епо Нова България ЕООД, гр. Русе. Производство и търговия на едро с раменни вати, фитили, биета, пас   
Kатегории, в които ще се публикува профила на фирмата:   Текстил, платове, прежди  arrow  Шивашки материали  :  Промишленост  arrow  Текстилна промишленост  :  Мода и облекла  arrow  Производители  :  Текстил, платове, прежди  arrow  Производители
Фирма / организация: Епо Нова България ЕООД
Адрес:  ул. Тулча 15
Град/с.: Русе 7004
Област: Русе
Телефонни номера: 087/ 835 92 54, 082/ 500 126  

Епо Нова България ЕООД, гр. Русе. Производство и търговия на едро с раменни вати, фитили, биета, пас
Епо Нова България ЕООД, гр. Русе. Производство и търговия на едро с раменни вати, фитили, биета, паспели, пластрони, филцове, перфоленти, термоленти, подплънки, протяжки за закачалки, шнурове и други.

Епо Нова България ЕООД, гр. Русе - производство на:
- раменни вати
- фитили
- биета
- паспели
- пластрони
- филцове
- перфоленти
- термоленти
- подплънки
- чашки за сутиени и бански
- протяжки за закачалки
- шнурове

* Епо Нова България ЕООД, Епонова, Епонова България, Епо нова, Epaunova, Epaunova Bulgaria, Eponova, Eponova Bulgaria, Epau nova, Epo nova, Производител, шивашка фирма, фирми гр. Русе и България.

Епо Нова България ЕООД, гр. Русе. Производство и търговия на едро с раменни вати, фитили, биета, пас
Фирмата е добавена на: 19/2/2008   Посещения: 81288   Показвания: 141378  
Редактирай  |  Уведомете за неточност в информацията  |  Изпратете визитката/адреса на Ваш приятел  |  Коментари (0)

Шивашко ателие Елиза, гр. Варна.   
Kатегории, в които ще се публикува профила на фирмата:   Текстил, платове, прежди  arrow  Шивашки материали  :  Услуги  arrow  Битови услуги  arrow  Шивашки услуги
Фирма / организация: Елиза 2007 ЕООД
Адрес:  ул. Дебър 27 (Зад Ведомствена книжарница)
Град/с.: Варна 
Област: Варна
Телефонни номера: 089/ 644 94 56  

Шивашко ателие Елиза, гр. Варна.
Шивашко ателие Елиза, гр. Варна.

- Всякакъв тип шивашки услуги.
- Поправка на дрехи
- Смяна на ципове
- Подгъви, хастари
- Шалтета, пердета и др.

* Шивашки услуги, шивашки ателиета, фирми гр. Варна & България.

Шивашко ателие Елиза, гр. Варна.
Фирмата е добавена на: 25/2/2008   Посещения: 58058   Показвания: 103693  
Редактирай  |  Уведомете за неточност в информацията  |  Изпратете визитката/адреса на Ваш приятел  |  Коментари (0)

Kатегории, в които ще се публикува профила на фирмата:   Текстил, платове, прежди  arrow  Платове  :  Текстил, платове, прежди  arrow  Прежди  :  Текстил, платове, прежди  arrow  Шивашки материали  :  Промишленост  arrow  Текстилна промишленост
Фирма / организация: Е.Миролио ЕАД
Адрес:  кв. Индустриален
Град/с.: Сливен 
Област: Сливен
Телефонни номера: 044/ 500 926  

Е.Миролио ЕАД е акционерно дружество със седалище в град Сливен. Фирмата е създадена със 100% чуждестранно участие и представлява собственост на E.Miroglio SA - Luxemburg 67% и Miroglio S.p.A. - Alba, Italy 33%.

Миролио Груп (Miroglio Group) идва в България през 1998 г. и започва да строи завод в Елин Пелин. Фабриката заработва след две години, като в нея са вложени около 40 млн. германски марки. След това италианската компания купува и сливенското предприятие за вълнени платове Слитекс. В съседство е изградена още една фабрика - за полиестерни тъкани. През 2003 г. концернът придобива още едно предприятие - предачница Букет в Нова Загора. Следващата текстилна фабрика, която е за предене и багрене, е построена през 2007 г. в Ямбол.

Миролио (Miroglio) е една от най-големите италиански компании за текстил и облекло, решава да инвестира в България в средата на 90-те години. Основните фактори са близостта на пазарите, относително ниските цени, и наличните технически умения. Един от основните проекти е компания за вълнен текстил, която тръгвайки от историческия Слитекс да се превърне в лидер в производството на дамски и мъжки вълнени платове както и при вълнената прежда за плетене.

Този резултат е постигнат и днес Е. Миролио EАД е пример в областта на вълнения текстил, технологиите, креативността и обслужването. Компанията чрез холдинг Е.Миролио ЕАД Люксембург е собственост на г-н Едоардо Миролио, който я купува от семейната компания. Тя се състои от 7 производствени единици в градовете Сливен, Ямбол и Свищов.

След поредица от вливания и разделяния днес петте завода са групирани в три дружества. Двете фабрики са във фамилната Миролио България. Собственост на италианската група е и Миролио Нова Загора. Един от членовете на фамилията - Едоардо Миролио, чрез своята фирма Е. Миролио притежава големия текстилен завод в Сливен и предачницата в Ямбол, както и завода за коприна Свилоза Ярн - Свищов. В предприятията работят около 2500 служители.

> Фирма Е.Миролио ЕАД включва следните фабрики:
-> Фабрика в Сливен - шест цеха:
- Багрилен - боядисване на влакна и платове
- Камгарена предачница
- Щрайхгарна предачница
- Тъкачен
- Апертура
- Плетачен - за трикотажни платове

-> Фабрика в Свищов:
- Фабрика за предене на влакна от вискоза Свилоза Ярн ЕООД

-> Фабрика в Ямбол - Фабрика за предене и багрене, която включва:
- Вълнена предачница
- Памучна предачница - произвежда се главно вискоза и акрил
- Пресукване
- Багрилен цех за прежди

Е.Миролио ЕАД произвежда около 15 млн. кг. прежда, 7 млн. метра вълнени тъкани и 13 млн. метра плетени тъкани. Оборотът през 2007 година възлиза на 130 млн. евро

> Едоардо Миролио работи в света на текстила с 2 търговски организации:
- Миролио Лана - предлага платове на най – добрите производители в модната индустрия с винаги актуални колекции за дамско и мъжко облекло.
- Е.Миролио - предлага прежди на най- добрите компании за плетиво с ненадминато обслужване и новости.

> Е.Миролио ЕАД. Фабрики
-> MIROGLIO LANA - oлицетворение на ангажимента, който г-н Едоардо Миролио винаги е имал да инвестира своето ноу–хау и творчески ресурси в разнообразяване и развитие на нови продукти с цел утвърждаването на лидерска позиция в модната индустрия. Този обширен проект отразява насоките на философията на Едоардо Миролио, насочена към индустриална вертикализация и използване на нови технологии за постигане на оптимална стандартизация на производството, и задоволяване на изискванията на съвременния пазар като качество, отговарящо на цената, креативност и обслужване.

Заводът за вълна се състои от 5 цеха – щрайхгарна предачница, камгарна предачница, тъкачница, бояджийница и апретура – разположени върху обща повърхност 73,000 кв. метра.

Там се произвеждат щрайхгарни и камгарни платове от чиста вълна и смеси с вълна , памук, 100% лен, смеси вискоза полиестер. Следвайки фирмената философия за използване на най-модерните технологии всички производствени инсталации , са били заменени с най-напредналите текстилни технологии предлагани на пазара. Актуалният производствен капацитет е приблизително 7 милиона метра плат на година. Производството е с вертикална структура , със съоръжения за:
- багрене на плат, прежда, бобини, влакно и лента
- щрайхгарно преденe
- камгарно предене
- МИРОЛИО ЛАНА разполага с рингове Компакт - нова технология за предене, една от водещите в тази област
- тъкане , с възможност за бързо производство на малки мострени количества, използвайки сновила Сузуки
- апретиране на плат, използвайки метода Bielia за камгарни платове и метода Прато за щрайхгарни платове. Всички единици работят с непрекъснат цикъл, което гарантира високо качество и кратки производствени срокове.
Компанията е сертифицирана за качество по системата ISO 9001 и всички продукти отговарят на екологичните стандарти OEKOTEX

-> E. MIROGLIO - Ямбол
Гордостта на Е.Миролио ЕАД е производственото предприятие в Ямбол, което със своите 75 000 кв м халета се нарежда сред най-големите и модерни европейски текстилни промишлени предприятия.
В предприятието е разположен предачен цех за прежди от вълнен тип, разполагащ с 10 780 вретена, които предат със средна дебелина на преждата 28 Номер Метричен Nм, достигайки до годишно производство от 3,5 милиона кг прежда; в близост до предачния цех е разположен отдел за пресукване с годишен капацитет от 4 милиона кг, една предачница за прежди от памучен тип , разполагаща със 17 280 вретена с възможност за годишно производство от 2,5 милиона кг със средна дебелина 30 Номер Английски Nе.
Непосредствено до двата предачни цеха се намира багрилен цех за прежда , сред най- модерните в Европа, съоръжен с двойна напълно автоматизирана роботизирана линия за багрене на бобини, както от памучен така и от вълнен тип.
Монтирана е и линия за багрене на гранки, която произвежда багрена чиста висококачествена вълна и багрени прежди обогатени с еластан, като процеса се управлява директно от една багрилна кухня от най- модерен тип, давайки възможност за евентуално производство при пълен капацитет, което би могло да достигне до 35 тона готова прежда на ден.

-> SVILOSA YARN
Заводът за производство на вискоза работи от 1976 година. Той е единственият производител в България на вискозна прежда rayon за текстилната промишленост и за плетачниците.

Неговия производствен капацитет е 3 000 тона годишно със средна дебелина на преждата 140 den. Суровината за производство на вискоза е целулоза, обработена със сяра, с дълго влакно. Производството има сертификати по стандарт ISO 9001 на Loyd’s Register Quality Assurance.

Свилоза Ярн ЕООД произвежда вискоза - сурово оптично бяло, цветно и матово, предназначена главно за производството на облекло, завеси и тапети за жилища. Вискозата е регистрирана с търговската марка SVILOTEX. Фирмата, която предлага този продукт, от години е ориентирана към износ най-вече в Европа, Средния и Далечния Изток. С постоянният стремеж да се отговори на все по–големите екологични изисквания и изисквания за качество, произведената вискоза е сертифицирана по OKO – TEX Standart 100. Следвайки принципа за директния контакт с Клиентите, за да задоволи изискванията им по отношение на качество и обслужване, фирмата предлага широка гама от продукти. Броят на нишките може да е различен в зависимост от поръчката на клиента. Цветната вискоза се предлага в голямо разнообразие от цветове, от Dtex 167/40 до Dtex 1 000 - по заявка на клиента, а за дебелина Dtex 167/40 и Dtex330/64 - винаги има налични на склад (stock service) 56 цвята. Опаковките са големи бобини с тегло, не по-малко от 1 750 гр/всяка; 8 бр. бобини в кашони с размери 20х40х60 , общо тегло около 14 -15 кг.;

С цел да се адаптиране към пазара и клиентите да имат по-голям избор, от известно време се предлага т.нар. stock service от широка гама прежди пресукани по вътък или по основа . Качествата на вискозата, наше производство, са много близки до тези на естествените влакна. Ето защо вискозата е предпочитана за производството на артикули 100 % изкуствена коприна и при комбинация с други влакна. В лабораторията се разработва
вискоза, багрена на маса с flame retardant , която ще даде възможност качествата на вискозата да се използват и при обзавеждането на офиси и ще е алтернатива на полиестера.

> Продукти.
Камгарни вълнени прежди за кръглоплетачни машини и тъкане - 100 % вълна и смес, с благородни, синтетични и изкуствени влакна. 100 % вискоза и смес - памучно рингово предене, единочки и пресукани , с естествени и синтетични влакна. 100% вискоза , непрекъснато предене, сурови и багрени на маса. Камгарни прежди от чиста вълна и смес. Класически и ефектни прежди от памук, вискоза , смес с високо качествени влакна , прежди с еластан. Всички продукти се предлагат сурови или багрени на прежда. Голямо разнообразие от прежди на склад.

> E.Miroglio Filati - Колекцията от прежди за горен трикотаж Едоардо Миролио черпи вдъхновение от италианската креативност и опит в този сектор. Колекцията представя камгарни прежди в огромна цветова гама на склад, произведени от най-фините австралийски и новозенландски вълнени ленти и представящи множество дебелини прежди в състави – чиста вълна екстрафайн и файн мерино или смесени с благородни материали като коприна, кашмир, алпака, ангора, или пък в комбинация с вискоза или синтетични влакна. Колекцията допълват ефектни и еластични прежди. Производството е локализирано в сърцето на древна Европа, за да бъде от една страна близко до огромната част от производители на горен трикотаж в Европа и за да гарантира бързина и гъвкавост на обслужването, черпейки от директния контакт с производителите верния усет за пазара, основна движеща сила в традицията на семейство Миролио.

> E.Miroglio Yarn - От десетилетния опит на семейство Миролио в областта на памучните и вълнени предачници се ражда Е.Миролио Ярн, колекция, предназначена да служи, на тъкачници и кръглоплетачи, на производители на вълнени платове и на производители на ефектни прежди. В тази линия се преплитат всички предимства на Е.Миролио ЕАД, които предлагат една богата гама от памучни и щапелно вискозни прежди и всичките техни комбинации с коприна, вълна, кашмир, лен в огромна палитра от цветове на склад, както с нормален сук, така и във версия креп. Колекцията предлага и втора гама от вълнени камгарни прежди, както чисти като състав, така и в комбинация с полиестер, както конвенционално пресукани, така и във версиите сиро и кореспан на склад, багрени на влакно.

> Raumer
Марката РАУМЕР е историческа марка, представител на италианската традиция в областта на трикотажа за нуждите на конфекцията от високо качество. В Колекцията на Е.Миролио ЕАД са групирани всички камгарни класически прежди от вълнени смеси и чиста вълна, като разполага с широка гама продукти на разположение в Ямбол и в италианското багрилно предприятие във Вале ди Пазубио, където се намира и административното седалище на Едоардо Миролио. Всички продукти се окачествяват по най- високите стандарти на ISO 9001 и притежават Сертификати Woolmark, за да може да се даде на клиента по-голяма сигурност и по-добро обслужване в един моден младежки контекст със запазване на традицията

> Svilosa Yarn - вискоза - сурово оптично бяло, цветно и матово, предназначена главно за производството на облекло, завеси и тапети за жилища. Вискозата е регистрирана с търговската марка SVILOTEX. Произведената вискоза е сертифицирана по OKO – TEX Standart 100. Предлагат се широка гама от продукти. Броят на нишките може да е различен в зависимост от поръчката на клиента. Цветната вискоза се предлага в голямо разнообразие от цветове, от Dtex 167/40 до Dtex 1 000 - по заявка на клиента, а за дебелина Dtex 167/40 и Dtex330/64 - винаги има налични на склад (stock service) 56 цвята. Опаковките са големи бобини с тегло, не по-малко от 1 750 гр/всяка; 8 бр. бобини в кашони с размери 20х40х60 , общо тегло около 14 -15 кг.

Е. Миролио АД притежава дялове и в други компании в България, занимаващи се със земеделие и недвижимо имущество.
- Винарска изба Едоардо Миролио ЕООД
- Световeният търговски център София – ИНТЕРПРЕД с участие от 70 % от дружеството.
- други

* Е. Миролио АД, прежди, вискоза, платове, прежда, плат, Миролио Груп, Miroglio Group, фирма Е.Миролио АД E.Miroglio Yarn, текстилна промишленост & България.

Фирмата е добавена на: 26/10/2010   Посещения: 86043   Показвания: 106631  
Редактирай  |  Уведомете за неточност в информацията  |  Изпратете визитката/адреса на Ваш приятел  |  Коментари (0)

Kатегории, в които ще се публикува профила на фирмата:   Текстил, платове, прежди  arrow  Шивашки материали  :  Промишленост  arrow  Текстилна промишленост  :  Мода и облекла  arrow  Производители
Фирма / организация: Ластекс ООД
Адрес:  ул. Стефан Караджа 31 A
Град/с.: Каварна 9650
Област: Добрич
Телефонни номера: 0570/ 8 60 29, 088/ 980 10 79   Факс: 0570/ 8 30 89

Ластекс ООД, гр. Каварна. Производство на ластици за бельо и дрехи.

Ластекс ООД, гр. Каварна. Фирмата е производител на еластични ленти за жени и мъже, бельо, спортни стоки и др.

* Ластекс, Lastex, Lasteks, ластици, производство на еластични тъкани, производител, производители на ластик, ластици, фирми гр. Каварна & Област Добрич.

Фирмата е добавена на: 7/6/2010   Посещения: 39240   Показвания: 64486  
Редактирай  |  Уведомете за неточност в информацията  |  Изпратете визитката/адреса на Ваш приятел  |  Коментари (0)

Kатегории, в които ще се публикува профила на фирмата:   Промишленост  arrow  Машини и съоръжения  :  Текстил, платове, прежди  arrow  Шивашки материали  :  Електро-домакински уреди  arrow  Електро-домакински уреди  :  Промишленост  arrow  Лека промишленост
Фирма / организация: Се - таш ООД
Адрес:  кв. Хисаря бул. Илинден 2
Град/с.: Хасково 6300
Област: Хасково
Телефонни номера: 038/ 664 985   Факс: 038/ 664 985

Се - таш ООД, гр. Хасково. Продажба на професионални шевни машини

Се - таш ООД, гр. Хасково. Дейност:
- Продажба на професионални шевни машини.
-- Фирмата е представител за България на шевните машини Kingtex и Protex.
-- Се - таш ООД е дилър на кроячна техника Su Lee и на всички продукти на Tetas A.S

Се - таш ООД, гр. Хасково. Фирмата разполага с резервни части за:
- Juki
- Brother
- Siruba
- Pegasus
- Yamato
- Kansai special

* Се – таш ООД, шевни машини, професионални шевни машини, шевна машина, резервни части, консумативи, фирми гр. Хасково.

Фирмата е добавена на: 16/2/2010   Посещения: 53703   Показвания: 78174  
Редактирай  |  Уведомете за неточност в информацията  |  Изпратете визитката/адреса на Ваш приятел  |  Коментари (0)

Kатегории, в които ще се публикува профила на фирмата:   Текстил, платове, прежди  arrow  Шивашки материали
Фирма / организация: Джери-Джезми Расим ЕТ
Адрес:  бул. Илинден 2, вх. ж
Град/с.: Хасково 6300
Област: Хасково
Телефонни номера: 038/ 622 416, 088/ 755 23 23   Факс: 038/ 622 431

Джери, гр. Хасково. Производство, внос и търговия с текстил и шивашки материали, плетен и тъкан текстил и богат асортимент от материали за шивашката промишленост:
- Копчета
- Ципове – метални, пластмасови
- Конуси
- Шнурове
- Стопери – крайни, стягащи
- Метални аксесоари – токи, капси, метални апликации
- Подлепващи материали
- Опаковъчни материали

* Джери - Джезми Расим ЕТ, внос и търговия, текстил, шивашки материали, ципове, копчета, платове, конци, подлепващо, ширити, велкро, фирми гр. Хасково & България

Фирмата е добавена на: 2/2/2010   Посещения: 26945   Показвания: 36559  
Редактирай  |  Уведомете за неточност в информацията  |  Изпратете визитката/адреса на Ваш приятел  |  Коментари (0)

Kатегории, в които ще се публикува профила на фирмата:   Текстил, платове, прежди  arrow  Платове  :  Текстил, платове, прежди  arrow  Шивашки материали  :  Промишленост  arrow  Текстилна промишленост
Фирма / организация: Тиротекс ООД
Адрес: 
Град/с.: с. Добрич 
Област: Хасково
Телефонни номера: 03926/ 22 68, 088/ 828 99 27   Факс: 03926/ 22 48

Тиротекс ООД, гр. с. Добрич (област Хасково) произвежда биета, якички, щрик.

- Щрик, Якички и Биета по поръчка на клиента в различни разцветки от ПАН, ПЕК и Памук. Щрикът е изцяло по мостри и желание на клиента.
- Якички и Биета от ПЕК в различни цветове и размери поръчка на клиента.
- Изработка памучни якички и биета за багрене с материали на клиента.

Плетените щрик, Якички и Биета се изработват на линейно плетачни машини 12 файн.

Тиротекс ООД разполага с линейно плетачни машини за плетене на щрик 8 и 10 файн.

Тиротекс ООД има възможност да произвежда и различни виодве платове.

* Текстилна промишленост, производство на трикотажни платове, биета, якички, щрик, штрик, щтрик, фирми с. Добрич (област Хасково).

Фирмата е добавена на: 26/11/2009   Посещения: 52724   Показвания: 68711  
Редактирай  |  Уведомете за неточност в информацията  |  Изпратете визитката/адреса на Ваш приятел  |  Коментари (0)

Kатегории, в които ще се публикува профила на фирмата:   Текстил, платове, прежди  arrow  Шивашки материали  :  Промишленост  arrow  Текстилна промишленост
Фирма / организация: Мариянов ЕООД
Адрес:  Г. Петлешев 1
Град/с.: Аксаково 
Област: Варна
Телефонни номера: 052/ 63 06 61, 088/ 861 44 94   

Мариянов ЕООД, гр. Варна. Производство на пластмасови закачалки и полиетиленови пликове за шивашката промишленост.

Мариянов ЕООД е създадена през 1990 г. с предмет на дейност производство на пластмасови закачалки и полиетиленови пликове за шивашката промишленост.

Създадените модели закачалки се произвеждат по поръчкa на водещи световни и български фирми, работещи на българския пазар. Производителният капацитет е 200 хил. броя на месец.

Разработени са 25 модела закачалки за мъжко и дамско облекло, отговарящи на световните стандарти за експорт. Те се произвеждат по поръчкa на водещите световни фирми, работещи на българския пазар Всички модели могат да бъдат произведени в различни цветове според желанието на клиентите.

* Производители на закачалки, лека промишленост, фирми гр. Варна & България.

Фирмата е добавена на: 2/9/2009   Посещения: 31437   Показвания: 46916  
Редактирай  |  Уведомете за неточност в информацията  |  Изпратете визитката/адреса на Ваш приятел  |  Коментари (0)

Kатегории, в които ще се публикува профила на фирмата:   Текстил, платове, прежди  arrow  Шивашки материали
Фирма / организация: Тоон текстил ЕООД
Адрес:  жк. Възрожденци (срещу Сердика)
Град/с.: Кърджали 6600
Област: Кърджали
Телефонни номера: 0361/ 888 84, 088/ 959 18 90   Факс: 0361/ 888 85

Тоон текстил ЕООД, гр. Кърджали.

Тоон текстил, гр. Кърджали предлага:
- аксесоари за производство на бельо
- платове
- конци
- ластици

* Toon textil, Toon tekstil, плат, ластик, фирми гр. Кърджали.

Фирмата е добавена на: 17/4/2009   Посещения: 25718   Показвания: 37594  
Редактирай  |  Уведомете за неточност в информацията  |  Изпратете визитката/адреса на Ваш приятел  |  Коментари (0)

Kатегории, в които ще се публикува профила на фирмата:   Текстил, платове, прежди  arrow  Шивашки материали  :  Промишленост  arrow  Текстилна промишленост
Фирма / организация: Щампи ЕООД
Адрес:  кв. Българка , бл. 27 (Партер-запад)
Град/с.: Сливен 
Телефонни номера: 044/ 686 009, 088/ 452 60 09   Факс: 044/ 686 009

Щампи ЕООД, гр. Сливен.

Произвежда щампи от различни материали като:
- Флок
- Фолио
- Глитер
- Страс
- Пластизолни щампи
- Сублимация

Щампи ЕООД изработва трансферни щампи по зададен модел.

* Щампи, трансферни щампи, камъни фирми гр. Сливен & България.

Фирмата е добавена на: 6/4/2009   Посещения: 30295   Показвания: 47486  
Редактирай  |  Уведомете за неточност в информацията  |  Изпратете визитката/адреса на Ваш приятел  |  Коментари (0)Страници (1) 2 3 4 » 
Текстил, платове, прежди; Шивашки материали;


 
Полезно за бизнеса

Бизнеса в категории

Автомобили
Банки, Инвестиции, Финанси, Застраховане
Горива
Други стоки
Електро-домакински уреди
Здраве & Медицина
Имоти & Строителство
Интернет
Компютри & Електроника
Красота & Стил
Култура & Изкуство
Мебели и Обзавеждане
Медии & Реклама
Мода и облекла
Образование & Обучение
Обувки, чанти и аксесоари
Промишленост
Селско стопанство
Спорт
Текстил, платове, прежди
Туризъм & Развлечения
Услуги
Хранителни стоки, вина, алкохол и цигари
Бизнес Календар

<< Декември 2023 >>
П В С Ч П С Н
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
  Времето

Варна


Измерено преди
3 часа 1 минута
ясно
Температура: 24 °C
Усещането е за: 25 °C
Отн. влажност: 61 %
1011 hPa 
Вятърът: западен със скорост 3.1 м/сек

София


Измерено преди
126 часа 31 минути
ясно
Температура: 26 °C
Усещането е за: 27 °C
Отн. влажност: 51 %
1016 hPa 
Вятърът: променлив със скорост 1.5 м/сек

Пловдив


Измерено преди
26 часа 1 минута
Температура: 24 °C
Усещането е за: 26 °C
Отн. влажност: 44 %
1013 hPa 
Вятърът: северозападен със скорост 4.6 м/сек