Вход
Регистрация

България, указател фирми  arrow  Култура & Изкуство  arrow  Асоциации, организации
       

Сортирайте по:
Име на фирма (профил) ( По азбучен ред (от А до Я) По азбучен ред (от Я до А)) Дата/добавяне ( По дата (започни от старите профили) По дата (започни от новите профили)) Посещения ( По посещаемост (от най-ниска посещаемост до най-висока) По посещаемост (от най-висока посещаемост до най-ниска))
Фирмите са сортирани по: По дата (започни от новите профили)


Страници

Kатегории, в които ще се публикува профила на фирмата:   Култура & Изкуство  arrow  Асоциации, организации
Фирма / организация: Арт Визия
Адрес:  ул. Лоза 3 (читалище Васил Левски)
Град/с.: Варна 
Област: Варна
Телефонни номера: 089/ 982 25 72, 089/ 851 89 77  

Арт Визия, гр. Варна. Сдружение за творческа дейност и интеграция.

Сдружение за творческа дейност и интеграция Арт Визия, гр. Варна е създадено през декември 2007г.

Идеята на сдружението е да направи колкото се може повече деца щастливи, а това би могло да стане само, ако се забавляват в света на изкуството.
работят с глина; създават витражи, пана, колажи, металопластика.

Една от важните цели на Сдружението е:
- реализиране на психологическа, образователна и творческа дейност и интеграция на деца в риск и деца с изявени дарби от Варна и региона.
- Чрез изобразителното изкуство и средствата на визуална комуникация да се стимулира изграждане на емоционално-естетическо отношение към социалната среда
- Да се повиши мотивацията и заинтересоваността на даровити деца, деца в риск и деца в неравностойно положение, с цел успешна социална и училищна интеграция
- Подпомагане развиието на естетически и културни ценности
- Популяризиране на европейските политики за защита правата на детето.

Чрез Арт Визия децата научават живописни и графични техники, участват в конкурси и пленери от общинско, национално и международно ниво.

Арт програми:
- Школа по Математика
- Театрално Изкуство и Литература
- Изобразително Изкуство
- Български език
- Английски език

* Арт Визия, школа, развитие за децата, арт здружения, фирми гр. Варна

Фирмата е добавена на: 11/6/2010   Посещения: 8469   Показвания: 32722  
Редактирай  |  Уведомете за неточност в информацията  |  Изпратете визитката/адреса на Ваш приятел  |  Коментари (0)

Kатегории, в които ще се публикува профила на фирмата:   Туризъм & Развлечения  arrow  Развлечения  arrow  Панаири и изложения  :  Култура & Изкуство  arrow  Асоциации, организации  :  Туризъм & Развлечения  arrow  Асоциации, организации
Фирма / организация: Дворец на културата и спорта ЕАД
Адрес:  бул. Княз Борис I 115
Град/с.: Варна 9000
Област: Варна
Телефонни номера: 052/ 645 133, 645 118   Факс: 052/ 647 784

Дворец на културата и спорта разполага с многожество зали, които са подходящи за провеждането на за всякакви спортни събития, изложения, концерти, конференции, симпозиуми, спектакли и много други.
Дворец на културата и спорта разполага с богат търговски център с над 70 магазина и заведения с квадратури между 6 и 400 кв.м.
В Двореца на културата и спорта тренират спортни клубове по волейбол, багминтон, спортни танци, бойни изкуства, тенис на маса и други.

На територията на Двореца се провеждат различни изложения като:
Трите ключа – дом, офис, вила
Панаир на туризма и свободното време
Автомобилен салон Варна
Изберете българското, Произведено в България
Български панаир на модата
Продент
Варненски булпек и варненска месомания
Салон на книгата – варна
Рекламна кампания
Панорама на средните училища
Кожа и текстил
Парфюмерия, козметика и бижутерия
Коледен и новогодишен базар

Зали:

Зала Конгресна - спорт
В спортен вариант игралното поле е с размери 50/25 метра, сцената автоматично се преустройва в трибуна с 430 места. Осветлението от 3500 лукса позволява директни телевизионни предавания, а кабините за радио-телевизионен коментар осигуряват удобство на журналистите от електронните медии. Електронноинформационно табло с 500 знака кирилица и латиница отчита реално игрово и астрономическо време. На разположение са 6 съблекални, лекарски кабинет, кабинет за допинг контрол, 3 офиса.

Зала Конгресна - култура
В културно-развлекателен вариант зала “Конгресна” разполага със сцена с размери 25/13 метра, сгъваем екран, киномашини, електроакустика, художествено и ефектно осветление, аудио система, роял, гримьорни - общи и индивидуални. Капацитетът й, с подредените на игралното поле 560 стола, е 2900 зрители.

Зала Конгресна - бизнес
В конгресен вариант разполага с 2340 места, официална ложа със самостоятелен вход със 74 места. Върху игралното поле се разкриват 300 места с работни маси и столове с писалищен плот.

Зала Mладост A
Електроакустика, видеоконтрол, осветление 3000 лукса, климатична инсталация и дава възможност за разполагане на 1800 седящи места. На разположение са кабини за радио-телевизионен коментар, пиано, 10 съблекални. Зали "Младост" са подходящи за тренировъчни зали, за големи турнири и имат директна топла връзка със зала "Конгресна"
Спортен вариант:
Зала “Младост А” има размери 36 х 18 метра и височина 12,60 метра. тренират клубове по волейбол и карате. Има възможност за провеждане на състезания по футбол на малки врати и джит – бол. В непосредствена близост е разположен фитнес – клуб с модерни уреди и професионални инструктори.

Залa Mладост B
Зала "Младост B" е с размери 36 х 24 метра и височина 12,60 метра. Има директна връзка с входа на Търговския център. Като самостоятелна зала е подходяща за по- малки изложения, състезания и др. В тази зала тренира клуб по тенис на маса. Залата с разполага с 20 маси “Тибхар” с цялостно оборудване.

Залa Mладост C
Размерите на този сектор от зала "Младост" са 36 х 18 метра и височина 12,60 метра. В зала “Младост C” тренират клубове по бадминтон, с възможност за преустройване във вариант за баскетбол и волейбол.

Залa Mладост D
На същото ниво е зала “Младост D” (Хореография) с размери 30 х 18 метра и височина 8,70 метра. Разполага със стена с огледала и станки.

- Други зали

-- Зала 20
-- Зала "Палас прес"
-- Галерия "Палас"
-- Фоайе "Стенопис"
-- Офиси
-- Съблекални

* Спортна зала, гр. Варна

Фирмата е добавена на: 31/7/2008   Посещения: 28546   Показвания: 51223  
Редактирай  |  Уведомете за неточност в информацията  |  Изпратете визитката/адреса на Ваш приятел  |  Коментари (0)

Kатегории, в които ще се публикува профила на фирмата:   Образование & Обучение  arrow  Курсове  :  Култура & Изкуство  arrow  Асоциации, организации
Фирма / организация: Фондация Английски клуб, гр. Варна
Адрес:  ул. Марко Балабанов 7
Град/с.: Варна 
Област: Варна
Телефонни номера: 052/ 636 351, 089/ 993 92 94, 089/ 344 07 76  

Фондация Английски клуб е неправителствена организация, създадена от група ентусиасти през декември 2000 г. с основна цел спомагане процесите на евроинтеграция в България.

Създадена е като организация от ново поколение с поле за дейност в сферата на образованието. С усилията на целия екип постепенно организацията обособява своя база със сравнително модерно оборудвани кабинети със съвременен хардуер и софтуер и с атрактивен интерфейс.

През 2003 год . фондацията е удостоена с Европейския езиков знак. Сертификатът за обазцова инициатива за насърчаване на чуждоезиковото обучение е връчен за иновативни предложения в областта на преподаването и изучаването на чужди езици.

Фондация Английски клуб организира курсове по английски за ученици и възрастни.

За ученици - Общ английски и подготовка за изпитите към Университета Кеймбридж - PET, FCE, CAE. Подготовка на ученици за зрелостни изпити по английски език по формат на МОН.

За възрастни обучението включва Общ английски в 5 нива и Бизнес английски за мениджъри, служители и специалисти в администрацията, предприятия и заводи, юристи /ILEC/, учители, лекари и мед. работници.

Фондация Английски клуб - Подготвителен и Изпитен център на Тринити колидж Лондон предлага подготовка и провеждане на устен изпит по английски език към международната изпитна институция и придобиване на международна диплома.

* English Club, английски клуб, курсове по английски, чуждоезикови курсове, курсове по чужди езици, международна диплома, бизнес английски, фирми гр. Варна
* Офиси и филиали в гр. Варна, Шумен, Търговище, Попово, Антоново.

Фирмата е добавена на: 27/10/2007   Посещения: 23829   Показвания: 69876  
Редактирай  |  Уведомете за неточност в информацията  |  Изпратете визитката/адреса на Ваш приятел  |  Коментари (0)Страници
Култура & Изкуство; Асоциации, организации;


 
Полезно за бизнеса

Бизнеса в категории

Автомобили
Банки, Инвестиции, Финанси, Застраховане
Горива
Други стоки
Електро-домакински уреди
Здраве & Медицина
Имоти & Строителство
Интернет
Компютри & Електроника
Красота & Стил
Култура & Изкуство
Мебели и Обзавеждане
Медии & Реклама
Мода и облекла
Образование & Обучение
Обувки, чанти и аксесоари
Промишленост
Селско стопанство
Спорт
Текстил, платове, прежди
Туризъм & Развлечения
Услуги
Хранителни стоки, вина, алкохол и цигари
Бизнес Календар

<< Септември 2023 >>
П В С Ч П С Н
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30