Вход
Регистрация

България, указател фирми  arrow  Други стоки  arrow  Домакински  arrow  Други
       

Сортирайте по:
Име на фирма (профил) ( По азбучен ред (от А до Я) По азбучен ред (от Я до А)) Дата/добавяне ( По дата (започни от старите профили) По дата (започни от новите профили)) Посещения ( По посещаемост (от най-ниска посещаемост до най-висока) По посещаемост (от най-висока посещаемост до най-ниска))
Фирмите са сортирани по: По дата (започни от новите профили)


Страници (1) 2 3 » 

Павирани ЕООД, гр. Пловдив. Филтри за вода, пречистване, омекотяване и обработка на вода.   
Kатегории, в които ще се публикува профила на фирмата:   Имоти & Строителство  arrow  Строителни материали  arrow  ВиК  :  Имоти & Строителство  arrow  Строителни материали  arrow  Други  :  Интернет  arrow  Интернет магазини  :  Други стоки  arrow  Домакински  arrow  Други
Фирма / организация: Павирани ЕООД, гр. Пловдив. ЕООД
Адрес:  жк. Тракия ул. Георги Данчов
Град/с.: Пловдив 4023
Област: Пловдив
Телефонни номера: 032/ 681 786   Факс: 032/ 681 786

Павирани ЕООД, гр. Пловдив. Филтри за вода, пречистване, омекотяване и обработка на вода.

В зависимост от Вашите потребности Павирани може да Ви предложи всички варианти за пречистване на водата във Вашия дом, Офис, Вила, Хотел или Ресторант. Системите за пречистване на питейна вода с осмотична или капилярна мембрана ще Ви осигурят доказано чиста вода за пиене и ще Ви спасят от досадното пренасяне на туби с вода от магазина. Голям избор на достъпни цени...

> Павирани ЕООД, гр. Пловдив. Дейност, направления.
- ВЕРИГА МАГАЗИНИ
- ПРЕЧИСТВАНЕ НА ПИТЕЙНА ВОДА - Филтри за вода - чиста вода директно от чешмата.
- БЕЗ КОТЛЕН КАМЪК И ТВЪРДА ВОДА У ДОМА - Омекотители за вода за целия дом.
- СИСТЕМИ ЗА ОБРАТНА ОСМОЗА - Голям избор, достъпни цени.
- ЙОНИЗАТОРИ ЗА ВОДА - Уреди за "жива" вода - ново поколение.
- СКЛАД НА ЕДРО ЗА вик МАТЕРИАЛИ - Всички видове тръби за водопровод и канализация.
- НИБКО - ТРЪБИ - ЛЕСЕН МОНТАЖ С ЛЕПИЛО- За климатични, промишлени и битови инсталации.
- ВСИЧКО НЕОБХОДИМО ЗА ДОМАШЕН РЕМОНТ
- ОТЛИЧНИ УСЛОВИЯ ЗА ДИСТРИБУТОРИ И РЕДОВНИ МАЙСТОРИ

> Павирани ЕООД, гр. Пловдив. Продукти.

- Филтри за вода - Филтри за вода - да сме сигурни каква вода ползваме!

Водопроводната вода обикновено е твърда, с високо съдържание на хлор, тежки метали, флуор и редица други ненужни и вреди вещества. За пране най-важно е водата да е мека, за къпане да не е хлорирана, всички домашни уреди трябва да пазим от котлени отлагания, а най-прецизно пречистена вода ни е необходима за пиене.

Системите за пречистване на питейна вода с осмотична или капилярна мембрана ще Ви осигурят доказано чиста вода за пиене и ще Ви спасят от досадното пренасяне на туби с вода от магазина. Кожните алергии, екземите, пърхотът причинени от хлорираната вода ще останат в миналото, когато със специалните филтри за баня ще си осигурите безопасна вода за къпане. С централните омекотителни инсталации ще забравите за котления камък и трудни за почистване варовикови петна.

Домашните филтри за вода са инвестиция, която струва малко, изплаща се бързо, а удобството и здравето, които носят е неоценимо. Трудно е да приемем факта, че в тези кризисни времена се налага да отделим средства и за пречистване на водопроводната вода, но да не забравяме, че освен за себе си, сме отговорни и за здравето на нашите деца!

Гаранцията на уредите за пречистване на вода е 2 години. Всичките елементи на системите от филтри за вода могат да бъдат подменени. Винаги на склад голям набор от резервни части.

- Филтри за питейна вода
Филтри за вода, в системите за пречистване на питейна вода премахват от водата вредни за човешкия организъм съставки. Водопроводната вода става вкусна и годна за пиене след преминаването през специално подбрани водни филтри.

- Йонизатори за вода

Йонизаторът за вода или уред за "жива" вода е устройство, в което водата се подлага на електролиза и настъпва процес на разделянето на водната молекула на две части. Едната са отрицателно заредени йони ОН -. Тази вода е алкална, с повишено ниво на рН, антиоксидантни (противоокислителни) и неутрализиращи свободни радикали свойства. Това е причина такава вода да е най-полезна за живите организми. Втората част от водната молекула са водородни йони Н + и тя става кисела вода, с ниско ниво на рН.

- Филтри за баня и пералня

- Филтърни тела - Филтърните тела служат за поставяне на филтърни патрони - картриджи.
Състоят се от чаша и корпус. В корпуса се поставят филтърни патрони, а чашата е с различен размер резба за присъединяване към водопроводна инсталация.

- Филтърни патрони - Филтърните патрони могат да бъдат линейни - свързват се директно към водопровода или такива, които се поставят във филтърно тяло - картридж. Те пречистват водата от различни несвойствени примеси. Най-разпространени са механичните филтри, които премахват от водата видимите замърсявания под формата на мътилка, пясък, ръжда тиня. Следват ги карбоновите от активен въглен - абсорбират хлор и други летливи органични вещества. Омекотяващите филтърни патрони съдържат йонообменна смола, която заменяйки калциеви и магнезиеви йони с натриеви прави водата мека. Филтрите могат да съдържат и разни други смоли премахващи тежки метали, пестициди, хлорорганични съединения, бензол, фенол и др. Най-често за това се използва KDF смола. Има специализирани филтри премахващи желязо, манган и др. Много често в един филтър се поставят 2 или повече различни материалa. Тогава те се наричат комбинирани и изпълняват няколко функции. Най-често срещаните комбинации са механичен с карбонов или друг вид филтри.

Филтрите за вода могат не само да я пречистват, но и да подобряват нейните качества. Такива са йонизаторите за вода и минерализаторите. Йонизаторите AIFIR 1000 и AIFIR 2000 подобряват структурата на водата. Минерализаторът AICRO я обогатява в необходимите за човешкия организъм минерали.
-- Механични филтри
-- Карбонови филтри
-- Линейни филтри
-- Специализирани филтри
-- Резервни филтри и комплекти


- Омекотяване на вода - централни омекотителни инсталации осигуряват мека вода в целия дом. Процесът на омекотяване се състои в замяна на калциеви и магнезиеви йони отговорни за твърдостта на водата с натриеви йони.Омекотителите "спасяват" уредите от котлен камък, домакинята от досадните петна по плочките, батериите, душ кабината. Къпането с мека вода предотвратява кожни алергии, пърхот и други проблеми при чувствителни организми. Косата става мека, а кожата естествено хидратирана.

- Мембрани
-- Осмотична мембрана
-- Капилярна мембрана

- UV стерилизация

- Фитинги и аксесоари за филтри за вода
- Нибко / Nibco - Американската инсталационна система NIBCO се състои от набор тръби, фитинги и кранове, изработени от ново поколение термопластични изкуствени материали – хлориран поливинилхлорид PVC-C и поливинилхлорид PVC-U. Tехните уникални свойства обуславят широкото им приложение в областта на инсталациите.
-- тръби и фитинги за топла и студена вода PVC-C
-- тръби и фитинги за студена вода PVC-U до 2 цола
-- тръби и фитинги за студена вода PVC-U над 2 цола
-- лепила и инструменти

> Павирани ЕООД, гр. Пловдив Е-магазин. http://www.pavirani.com

> Павирани ЕООД, гр. Пловдив Адреси & Контакти.
- Централен Офис
ул. Георги Данчов
032/ 681 786

-- МАГАЗИН 1 ПЛОВДИВ
Ж.к. ТРАКИЯ до бл.46
ул. Георги Данчов
тел/факс: 032/ 681 757, моб. 089/ 910 71 04

-- МАГАЗИН 2 ПЛОВДИВ
Ул. Асен Христофоров № 21
Квартал Кючук Париж
тел.: 032/ 699 080, факс: 032/ 697 080, моб. 089/ 910 71 26

-- ПЛОВДИВ СКЛАД НА ЕДРО
Бул. Цариградско шосе № 53
бивш Домостроителен Комбинат
факс: 032/ 682 730, моб. 089/ 910 71 02

* Павирани ЕООД, Верига магазини Павирани, Pavirani EOOD, филтър за вода, Филтри за питейна вода, йонизатор за вода, ВИК складове на едро, ВИК магазини, гр. Пловдив & Област Пловдив & България.

Фирмата е добавена на: 25/2/2014   Посещения: 42463   Показвания: 89407  
Редактирай  |  Уведомете за неточност в информацията  |  Изпратете визитката/адреса на Ваш приятел  |  Коментари (0)

Нитек ЕООД, гр. София. Широка гама домакински стоки.   
Kатегории, в които ще се публикува профила на фирмата:   Други стоки  arrow  Опаковки  arrow  Хартия, картон  :  Други стоки  arrow  Домакински  arrow  Домакински съдове  :  Други стоки  arrow  Домакински  arrow  Други
Фирма / организация: Нитек ЕООД - Нитек ЕООД,
Адрес:  жк. Левски Г ул. Поп Грую , бл. 46
Град/с.: София 1836
Област: София - град
Телефонни номера: 02/ 445 04 50   Факс: 02/ 445 04 51

Нитек ЕООД, гр. София. Широка гама домакински стоки.

Нитек ЕООД доставя:
- торбички за прахосмукачки и рез. части
- филтри за фритюрници и аспиратори
- филтри за кафе, HEPA филтри
- аром. за прахосмукачки и климатици
- ароматизатори ALL WIC, DISCOVER
- кафеварки и рез. части GAT - Italy
- силиконови форми Silikomart
- домакински съдове TVS
- кани и филтри за вода AQUA SELECT
- диспенсери и хартиени кърпи

Нитек ЕООД, домакински стоки, стоки за бита, фирми гр. София.

Фирмата е добавена на: 9/4/2013   Посещения: 33811   Показвания: 63067  
Редактирай  |  Уведомете за неточност в информацията  |  Изпратете визитката/адреса на Ваш приятел  |  Коментари (0)

Английски магазини, гр. Варна. Магазин за уреди, техника и електроника от Англия.   
Kатегории, в които ще се публикува профила на фирмата:   Спорт  arrow  Спортни стоки  arrow  Спортно оборудване  :  Електро-домакински уреди  arrow  Електро-домакински уреди  :  Други стоки  arrow  Домакински  arrow  Други  :  Електро-домакински уреди  arrow  Електроинструменти  :  Електро-домакински уреди  arrow  Градинска техника
Фирма / организация: Английски магазини
Адрес:  жк. Владислав Варненчик , бл. 20 (над бл. 20 /Супермаркет "Наблизо" /(срещу 3-та Поликлиника))
Град/с.: Варна 9023
Област: Варна
Телефонни номера: 089/ 842 53 38  

Английски магазини, гр. Варна. Магазини за уреди, техника и електроника от Англия.

Английски магазини, гр. Варна.
Предлага качествена техника и електроника от Англия на ниски цени! В тези магазини можете да откриете широк асортимент от доказани марки (De'Longhi, Kenwood, Russell Hobbs и др.) на 50% от стойността им. Всяка стока е придружена с гаранция и сервизно обслужване в собствен сервизен център.

Английски магазини, гр. Варна. Продуктова гама.
- Прахосмукачки
- Ютии
- Микровълнови фурни и печки
- Фритюрници
- Кафемашини
- Кухненски роботи
- Тостери
- Електрически кани
- Други домакински уреди
- Уреди за красота и здраве
- Спортни уреди
- Градински уреди
- Отоплителни уреди
- Инструменти
- Фото и видео
- Аудио

Английски магазини, гр. Варна. Английско качество на български цени!
(някои от цените са:)
-- Електрически кани и тостери от 10 лв.
-- Кафемашини от 10 лв.
-- Ютии и миксери от 15 лв.
-- Блендери и фритюрници от 25 лв.
-- Микровълнови фурни от 60 лв.
-- Прахосмукачки от 40 лв.
и множество други изгодни продукти!

Уебсайт: http://uredi-uk.com

* Адрес & Контакти.
-- гр. Варна, жк. Владислав Варненчик, над бл. 20 супермаркет "Наблизо" (срещу 3-та поликлиника)

** Работно време:
- от Понеделник до Петък - от 10:00 до 19:00 часа
- Събота - от 10:00 до 19:00 часа
- Неделя - Почивен ден

*** Английски магазини, гр. Варна, техника, електроуреди, електроника, инструменти, спортни уреди, отоплителни уреди, аудио, видео, елуреди, ел.уреди, стоки от Англия, фирми гр. Варна & Област Варна.

Фирмата е добавена на: 2/2/2013   Посещения: 70458   Показвания: 119496  
Редактирай  |  Уведомете за неточност в информацията  |  Изпратете визитката/адреса на Ваш приятел  |  Коментари (0)

Kатегории, в които ще се публикува профила на фирмата:   Други стоки  arrow  Домакински  arrow  Пластмасови изделия  :  Други стоки  arrow  Домакински  arrow  Домакински съдове  :  Други стоки  arrow  Домакински  arrow  Други
Фирма / организация: Валерий М Груп АД
Адрес: 
Град/с.: Варна 

Валерий М Груп АД. Търговия на едро, внос и производство на широка гама стоки за бита.

Валерий М Груп АД. Асортимент
> Собствено производство
> Артикули за бита
- За кухнята
- Други за бита
- За детето
- Ароматизатори
- Стелки

> Аксесоари за баня
- Хромирани аксесоари
- Пластмасови аксесоари
- Завеси и корнизи
- Други
- Огледала

> Артикули за почистване
- Кофи
- Четки, метли и лопатки
- Метални дръжки
- Мопове
- Бърсалки,гъби
- Други

> Градина/хоби
- Системи Mobilplastic
- Бидони,туби
- Саксии
- На открито
- Алуминиеви кутии
- Градинска мебел
- Сушила и простори

> Домакински стълби
- Алуминиеви стълби
- Метални стълби

> Професионални стълби
- Еднораменни
- Двураменни
- Трираменни
- Платформи

Валерий М Груп АД. Контакти.
-- Централен офис - София
02/ 491 20 10
-- Складова база Божурище
02/ 925 13 44
-- Офис Варна
052/ 75 01 76

* Валерий М Груп АД, търговия на едро, борса, вносител, производител, борси, вносители, производители, стоки за бита, домакински стоки, фирми & България.

Фирмата е добавена на: 11/11/2010   Посещения: 37618   Показвания: 52426  
Редактирай  |  Уведомете за неточност в информацията  |  Изпратете визитката/адреса на Ваш приятел  |  Коментари (0)

Kатегории, в които ще се публикува профила на фирмата:   Други стоки  arrow  Домакински  arrow  Други  :  Промишленост  arrow  Хартиена промишленост
Фирма / организация: Санитекс Пейпър Мил ООД
Адрес:  ул. Ломско шосе 1 В
Град/с.: Костинброд 
Област: Софийска област
Телефонни номера: 0721/ 6 65 23    Факс: 0721/ 6 65 20

Санитекс е една от най-проспериращите компании за тишу и тоалетна хартия на Балканския полуостров. Фабриката е построена е 2000г. и е с съвременни технологии в тази област, разполага с огромна база, която позволява изработка и да съхранение на произведената продукция.

Санитекс е компания, чиято дейност е съсредоточена върху рециклиране и производство на различни продукти за различни пазари:
- Индустриална хартия, Jumbo рола, тоалетна хартия, салфетки, санитарни кърпички, домакинска хартия и др.
- производство на тишу и тоалетна хартия на българския пазар, и заемаме основен дял от пазара на тоалетни хартии в България
- експорт на продукти в страни като Гърция, Турция, Македония, Румъния и ЕС.

Санитекс е разположена в Костинброд, България, произвежда конвертируеми джъмбо роли от най-висококачествена целулоза. Заема територия от около 30 000 м² като тук се включват: машинно помещение, помещение със съоръжения за производство на джъмбо роли, помещение с машини за производство на готова продукция, складове за суровини, складове за готова продукция и офиси. Компанията продава джъмбо роли на местни и регионални производители на готова продукция като всяка година разширява капацитета на производствените си мощности. За задоволяване нуждите от висококачествено тишу, плановете включват закупуване на нови производствени съоръжения и внедряване на система за деинкинг на хартията.

Санитекс. Една от целите е подпомагане на държавната икономика, за което фирмата се стреми да закупува суровини до колкото е възможно от местния пазар.

Санитекс. Опазване на природата
Санитекс е една от водещите компании, която се грижи за опазването на околната среда, чрез рециклиране и преработка на отпадъчна хартия. Производството на хартия чрез щадящи околната среда технологии, които не замърсяват въздуха и водата, често става с цената на много усилия и значителни инвестиции от страна на производителите в този сектор. Рециклирането на хартия позволява да се намали отделянето в атмосферата на т. нар. "вредни газове". Въз основа на изследвания е установено, че рециклирането е щадящ околната среда метод, по-специлано по отношение на това, че се отделя най-малко количество CO2 в атмосферата.

При рециклирането на хартията и картона, замърсяването на въздуха може да бъде намалено със 74 %, а замърсяването на водата - с 35 %.
Всеки продукт направен от 100% рециклирана хартия спасява, всичко това, което е започнало постепенно да изчезва-природата.

Санитекс винаги полага грижа за общността и особено за околната среда. С цел опазване на района, в който се намира, са внедрени висококачествени процедури за контрол и строги стандарти, определящи принципите, при които извършва операциите, като на първо място е здравето, безопасността и околната среда.

Санитекс е възприела и внедрила специални процедури по изхвърляне на отпадъци, които са изцяло съобразени с изискванията за опазване на околната среда.

>> Тоалетни хартии:

-- Тоалетна хартия "Daisy" - 3 пласта, 38,5 м., 200 гр., 4 бр., 12 бр., целулоза. Технологията, по която са създадени продуктите "Relax" не е прилагана до този момент в България. Тоалетна хартия "Daisy" е произведена от най-висококачественото трипластово тишу – Very Balky, с изискания и деликатен испански аромат на маргаритки, и опаковка от 800гр. - двойна на предлаганите от другите на пазара. Плътното навиване на хартията без имбосинг (без перфорация на хартията, което придава изкуствен обем на ролката)

-- Тоалетна хартия "Freesia" - 3 пласта, 38,5 м., 200 гр., 4 бр., 12 бр. целулоза. Тоалетна хартия "Freesia" е произведена от най-висококачественото трипластово тишу – Very Balky, което е в нежен светло син нюанс, с изискания и деликатен испански аромат на фрезия, и опаковка от 800гр. - двойна на предлаганите от другите на пазара. Плътното навиване на хартията без имбосинг (без перфорация на хартията, което придава изкуствен обем на ролката)

-- Тоалетна хартия "Jasmine" - 3 пласта, 38,5 м., 200 гр., 4 бр., 12 бр., целулоза. Тоалетна хартия "Jasmine" е произведена от най-висококачественото трипластово тишу – Very Balky, с изискания и деликатен испански аромат на жасмин, и опаковка от 800гр. - двойна на предлаганите от другите на пазара. Плътното навиване на хартията без имбосинг (без перфорация на хартията, което придава изкуствен обем на ролката)

-- Lavender aroma - 3 пласта, 19,5 м., 115 гр., 4 бр., 12 бр., рециклирана

-- Lotus aroma - 3 пласта, 19,5 м., 115 гр., 4 бр., 12 бр., рециклирана

-- Orchid aroma - 3 пласта, 19,5 м., 115 гр., 4 бр., 12 бр., рециклирана

-- Peach Aroma - 3 пласта, 176 бр., 11 x 10, 19,5 м., 115 гр., 4 бр., 12 бр., рециклирана. Peach Aroma е тоалетна хартия, която нежно съчетава не само цвят, но и аромат на праскова. Този продукт е трипластов и е от 100% рециклирана хартия. Един пакет съдържа 4 броя ролки, като всяка една тежи по 115 грама и има 176 къса. Общата дължина на една рола е 19,5 м.

-- Apple Aroma - 3 пласта, 176 бр., 11 x 10, 19,5 м., 115 гр., 4 бр., 12 бр., рециклирана. Apple Aroma e тоалетна хартия, в която се съчетават свежият цвят и аромат на зелена ябълка. Този продукт е трипластов и е от 100% рециклирана хартия. Един пакет съдържа 4 броя ролки, като всяка една тежи по 115 грама и има 176 къса. Общата дължина на една рола е 19,5 м.

-- Ocean Aroma - 3 пласта, 176 бр., 11 x 10, 19,5 м., 115 гр., 4 бр., 12 бр., 50% целулоза. Ocean Aroma e тоалетна хартия, съчетаваща нежен син цвят и свеж океански аромат. Този продукт е трипластов и е от 50% целулоза. Един пакет съдържа 4 броя ролки, като всяка една тежи по 115 грама и има 176 къса. Общата дължина на една рола е 19,5 м.

-- Lux Мaxi - 2 пласта, 320 бр., 11 x 10, 35 м., 120 гр., 4 бр., 12 бр., целулоза, Lux Маxi e един висококачествен продукт с невероятна белота и изключителна мекота. Този продукт е двупластов и е от 100% целулоза. Един пакет съдържа 4 броя ролки, като всяка една тежи по 120 грама и има 320 къса. Общата дължина на една рола е 35 м.

-- Lux Aromat - 3 пласта, 196 бр., 11 x 10, 19,5 м., 120 гр., 4 бр., 12 бр., целулоза. Lux Aromat e един висококачествен продукт с невероятна белота и изключителна мекота. Този продукт е трипластов и е от 100% целулоза. Един пакет съдържа 4 броя ролки, като всяка една тежи по 120 грама и има 196 къса.
Общата дължина на една рола е 19,5 м.

-- Стандарт-сингъл - 2 пласта, 232 бр., 11 x 10, 25 м., 130 гр., 1 бр., 24 бр., рециклирана. Single e изключително удобен и практичен продукт, единично пакетиран. Този продукт е двупластов и е от 100% рециклирана хартия. Един чувал съдържа 24 броя ролки, като всяка една тежи по 130 грама и има 232 къса. Общата дължина на една ролка е 25 м. Предлага се в 4 цвята: бял, праскова, с лек зелен нюанс и с нежен син цвят.

-- Cиси-сингъл, 3 пласта, 200 бр., 11 x 10, 19,5 м., 115 гр., 1 бр., 24 бр., рециклирана. Sisi Single е нов продукт под марката Сиси, с оригинална хартиена опаковка, единично пакетиран. Този продукт е трипластов и е от 100% рециклирана хартия. Един чувал съдържа 24 броя ролки, като всяка една тежи по 115 грама и има 200 къса. Общата дължина на една рола е 19,5 м.

-- 4 Сиси Maxi - 2 пласта, 176 бр., 11 x 10, 19,5 м., 115 гр., 4 бр., 12 бр., рециклирана, Sisi Maxi е тоалетна хартия, която е двупластова и е от 100% рециклирана хартия. Един пакет съдържа 4 броя ролки, като всяка една тежи по 115 грама и има 176 къса. Общата дължина на една рола е 19,5 м.

Фирмата е добавена на: 15/7/2010   Посещения: 26124   Показвания: 45519  
Редактирай  |  Уведомете за неточност в информацията  |  Изпратете визитката/адреса на Ваш приятел  |  Коментари (0)

Kатегории, в които ще се публикува профила на фирмата:   Други стоки  arrow  Домакински  arrow  Други  :  Промишленост  arrow  Лека промишленост
Фирма / организация: Фобос 2002 ЕООД
Адрес:  жк. Овча купел 1 ул. Маестро Кънев 72
Град/с.: София 1618
Област: София - град
Телефонни номера: 02/ 955 57 73, 02/ 955 73 38   Факс: 02/ 955 57 73

Фобос 2002 ЕООД, гр. София. Производство на църковни, домакински и ръчно изработени свещи.

Производствената дейност е разделена на две части. В град София се намират производствените цехове за църковни, домакински и ръчно изработени свещи. В град Кюстендил се намират цеховете за производство на домакински, църковни свещи и фитили.

Фирма фобос предлага:
- свещи за бита
- домакински свещи
- ритуални свещи
- църковни свещи

Капацитет на производството е до 20 тона готова продукция на ден. Техническите характеристики на влаганите суровини (парафин, церазин, стеарин и др.) отговарят на съвременните европейски изисквания, което гарантира високото качество на готовите продукти.

* Фобос 2002, производители, свещи, свещи за бита, църковни свещи, фирми гр. София

Фирмата е добавена на: 11/6/2010   Посещения: 22906   Показвания: 41697  
Редактирай  |  Уведомете за неточност в информацията  |  Изпратете визитката/адреса на Ваш приятел  |  Коментари (0)

Kатегории, в които ще се публикува профила на фирмата:   Имоти & Строителство  arrow  Строителни материали  arrow  Елматериали  :  Други стоки  arrow  Домакински  arrow  Други
Фирма / организация: Елкотех-Синхрон ООД
Адрес:  п.з. Западна промишлена зона, п.к. 128
Град/с.: Силистра 7500
Област: Силистра
Телефонни номера: 086/ 823 893, 088/ 884 70 95   Факс: 086/ 820 211

Елкотех-Синхрон ООД, гр. Силистра. Производство на електрически материали и инструментална екипировка.

Фирма Елкотех-Синхрон ООД, гр. Силистра предлага:
- над 65 подвижни електрически разклонители и удължители
- влагоустойчиви удължители със степенна защита
- ключове и контакти

* Елкотех-Синхрон, удължители, разклонители, контакти, електрически кабели, фирми гр. Силистра

Фирмата е добавена на: 10/6/2010   Посещения: 19648   Показвания: 43218  
Редактирай  |  Уведомете за неточност в информацията  |  Изпратете визитката/адреса на Ваш приятел  |  Коментари (0)

Kатегории, в които ще се публикува профила на фирмата:   Здраве & Медицина  arrow  Други Здраве & Медицина  :  Други стоки  arrow  Домакински  arrow  Други
Фирма / организация: Арт Линдер ЕООД
Адрес:  ул. Ген. Киселов 7
Град/с.: Варна 9002
Област: Варна
Телефонни номера: 052/ 695 225, 087/ 849 06 94  

Арт Линдер ЕООД, гр. Варна. Официален вносител за България на MiniTissue.

МiniTiSSUE са компактно сгънати, памучни мини кърпички.
Всяка една от тях е навита на руло, под формата на малка таблетка. Те са изключително лесни за употреба. Достатъчно е само да налеете малко студена или топла вода върху мини кърпичката,да изчакате да увеличи обема си и да я използвате. След разгъване, кърпичката е с размер 22 x 25 см.

За улеснение мини кърпичките могат да се поставят в специално предназначените за тази цел поставки. По желание се добавят няколко капки от специалните концентрирани аромати. Така те придобиват приятното уханието на Мента, Лимон,Романтик или Пюр.

Мини кърпичките са подходящи за всеки и навсякаде. Тяхната компактност и изисканост ги прави предпочитани от ресторанти и заведения, за който стилът и доброто обслужване са на първо място-чисти, практични, леки, мултифункционални, стерилни, 100% натурални, без алкохол, без консерванти, биоразградими и подходящи за всички типове кожа.

Фирмата е добавена на: 9/6/2010   Посещения: 24238   Показвания: 46392  
Редактирай  |  Уведомете за неточност в информацията  |  Изпратете визитката/адреса на Ваш приятел  |  Коментари (0)

Kатегории, в които ще се публикува профила на фирмата:   Интернет  arrow  Интернет магазини  :  Други стоки  arrow  Домакински  arrow  Други
Фирма / организация: Ивентас ЕООД
Адрес:  кв. Павлово ул. Иван Сусанин 26
Град/с.: София 1618
Област: София - град
Телефонни номера: 02/ 955 51 15, 955 51 16   Факс: 02/ 955 51 19

Магазин Ивентас, гр. София. Он-лайн магазин за бебешки стоки.

Магазин Ивентас, гр. София.

Магазин Ивентас е официален представител на световните марки бебешки стоки Philips Avent, Phil&Teds, MUTSY, Baby Art и Tiny Love за България.

Продукти:
- активни гимнастики
- бебефони
- залъгалки
- биберони
- козметика
- музикални книжки
- въртележки
- стерилизатори
- играчки
- колички
- столчета
- кошари
- аксесоари и др.

* Ивентас, продукти за бебета, онлайн магазин за бебешки стоки, играчки, фирми гр. София & България

Фирмата е добавена на: 7/6/2010   Посещения: 18959   Показвания: 42432  
Редактирай  |  Уведомете за неточност в информацията  |  Изпратете визитката/адреса на Ваш приятел  |  Коментари (0)

Kатегории, в които ще се публикува профила на фирмата:   Други стоки  arrow  Домакински  arrow  Перилни и почистващи препарати  :  Други стоки  arrow  Домакински  arrow  Други
Фирма / организация: Янакиев ЕООД
Адрес:  кв. Гео Милев ул. Голаш 9
Град/с.: София 1111
Област: София - град
Телефонни номера: 02/ 944 34 86  

Янакиев ЕООД, гр. София. Склад на едро перилни и домашни потреби.

Основна дейност на фирмата е търговия на едро и дребно с:
- перилни и почистващи средства
- перилни и почистващи препарати
- стоки за бита
- подаръци и др.

Внос Китай, Белгия и Турция.

* Янакиев, склад на едро, почистващо препарати и средства, домашни потреби, фирми гр. София

Фирмата е добавена на: 10/5/2010   Посещения: 31446   Показвания: 45052  
Редактирай  |  Уведомете за неточност в информацията  |  Изпратете визитката/адреса на Ваш приятел  |  Коментари (0)Страници (1) 2 3 » 
Други стоки; Домакински; Други;


 
Полезно за бизнеса

Бизнеса в категории

Автомобили
Банки, Инвестиции, Финанси, Застраховане
Горива
Други стоки
Електро-домакински уреди
Здраве & Медицина
Имоти & Строителство
Интернет
Компютри & Електроника
Красота & Стил
Култура & Изкуство
Мебели и Обзавеждане
Медии & Реклама
Мода и облекла
Образование & Обучение
Обувки, чанти и аксесоари
Промишленост
Селско стопанство
Спорт
Текстил, платове, прежди
Туризъм & Развлечения
Услуги
Хранителни стоки, вина, алкохол и цигари
Бизнес Календар

<< Септември 2023 >>
П В С Ч П С Н
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  
  Времето

Варна


Измерено преди
506 часа 2 минути
ясно
Температура: 24 °C
Усещането е за: 25 °C
Отн. влажност: 61 %
1011 hPa 
Вятърът: западен със скорост 3.1 м/сек

София


Измерено преди
653 часа 32 минути
ясно
Температура: 26 °C
Усещането е за: 27 °C
Отн. влажност: 51 %
1016 hPa 
Вятърът: променлив със скорост 1.5 м/сек

Пловдив


Измерено преди
529 часа 2 минути
Температура: 24 °C
Усещането е за: 26 °C
Отн. влажност: 44 %
1013 hPa 
Вятърът: северозападен със скорост 4.6 м/сек