Вход
Регистрация

България, указател фирми  arrow  Промишленост  arrow  Машиностроене
       

Сортирайте по:
Име на фирма (профил) ( По азбучен ред (от А до Я) По азбучен ред (от Я до А)) Дата/добавяне ( По дата (започни от старите профили) По дата (започни от новите профили)) Посещения ( По посещаемост (от най-ниска посещаемост до най-висока) По посещаемост (от най-висока посещаемост до най-ниска))
Фирмите са сортирани по: По дата (започни от новите профили)


Страници (1) 2 » 

Kатегории, в които ще се публикува профила на фирмата:   Промишленост  arrow  Машини и съоръжения  :  Промишленост  arrow  Оборудване и инструменти  :  Промишленост  arrow  Машиностроене
Фирма / организация: Терем - Г. Бенковски ООД
Адрес:  ул. Цар Симеон 2
Град/с.: Пловдив 
Област: Пловдив

Терем - Г. Бенковски ООД, гр. Пловдив. Авиоремонтен завод &

Авиоремонтен завод Терем - Георги Бенковски, гр. Пловдив е един от най-големите заводи за капитален ремонт и обслужване на летателна техника в Европа, предлагащ пълен набор от услуги по ремонта и модернизацията на хеликоптери Ми-8 и Ми-17 с военно и гражданско предназначение, хеликоптери Ми-24, изтребители Миг и Сухой и учебните Л-39.

От 2008г. редом с това заводът е лицензиран и напълно действащ център за предоставяне на техническо обслужване и инспекции на хеликоптери AS532, техните двигатели и оборудване.

Авиоремонтен завод Терем - Георги Бенковски, гр. Пловдив предлага на своите клиенти най-адекватните и комплексни решения, с гарантирано високо ниво на изпълнение и качество, съобразени както с техните изисквания и предпочитания, така и с изискванията на производителя на изделието.

Благодарение на натрупаният опит, както и изключителното качество и надеждност на предлаганите, компанията печели значително международно признание през годините.

Авиоремонтен завод Терем - Георги Бенковски, гр. Пловдив. Услугите, които предлага са организирани в три основни производства, разпростиращи се на територия от 327 000кв.м., от които 53 000кв.м. са закрити площи.

Основната част от завода е разположена на Авиобаза Граф Игнатиево, в близост до град Пловдив. Тя е част от авиобазите на НАТО от 2004г., когато страната ни се присъединява към съюза. Заводът има достъп до още една полоса, разположена на Летище Пловдив, в непосредствена близост до друго от звената си.

Уникалното географско разположение, в сърцето на Балканския полуостров, в комбинация с отличната пътна, ЖП и летищна комуникативност, поставя завода стратегически по-близо до сегашните потенциални нови пазари.

Успехът на завода се гради около екип от над 300 високо квалифицирани и мотивирани професионалисти, стремящи се с всяко свое действие да допринесат за развитието и заздравяването в компанията.

Днес, повече от пет деситилетия по-късно, заводът остава верен и предпочитан партньор в авиационната индустрия.

Фирмата е добавена на: 16/9/2012   Посещения: 26747   Показвания: 32922  
Редактирай  |  Уведомете за неточност в информацията  |  Изпратете визитката/адреса на Ваш приятел  |  Коментари (0)

Kатегории, в които ще се публикува профила на фирмата:   Промишленост  arrow  Машини и съоръжения  :  Промишленост  arrow  Оборудване и инструменти  :  Промишленост  arrow  Машиностроене
Фирма / организация: Телеком АД
Адрес:  бул. Шипченски проход 63
Град/с.: София 1574
Област: София - град

Телеком АД. Външна и вътрешна търговия в областта на телекомуникационната промишленост, авиоремонтно производство, инженеринг, маркетинг, трансфер на технологии и промишлено коопериране, външнотъртовска дейност с оръжие ...

> Телеком АД. Правен статут и акционери:
ВТИД Телеком е създадено през 1982 г. с основна цел обслужване на съобщителната промишленост в България и най-вече заводите производители на съобщителна техника.
През 1990 г. е пререгистрирано в Акционерно дружество с ф.д. 2086/1990г. на СГС.
Сега основен акционер на Телеком АД е Хедж Инвестмънт България АД.

> Телеком АД. Основен предмет на дейност:
Външна и вътрешна търговия в областта на телекомуникационната промишленост, авиоремонтно производство, инженеринг, маркетинг, трансфер на технологии и промишлено коопериране, външнотърговска дейност с оръжие при наличие на лиценз, издаден по определения от закона ред, какти всички други дейности, които не са забранени от закона.

> Телеком АД. Свързаност.
Телеком АД е собственик на 66% от дяловете на Терем - Г. Бенковски ООД, гр. Пловдив, с предмет на дейност извършване на основен и среден ремонт на авиационна техника и друго военнотехническо имущество, съоръжения, апаратури и машини, която дейност се извършва след получаването на лиценз. Техническите възможности на завода в Пловдив са главно в следните направления:
- Ремонт на летателни апарати, агрегати на летателни апарати, самолетни и вертолетни апаратури
- Ремонт на авиационни двигатели и газотурбинни устоновки
- Изработване на нестандартно оборудване и запасни части
- Извършване на комплексни изпитания на авиационни двигатели и редуктори на вертолети след ремонти
- Гражданско производство
- Други

> Телеком АД. Сертификати и лицензи:
През 2003 г. Телеком АД сертифицирано от SGS Jarsley по международен стандарт ISO 9001/2000.
Дружеството притежава пълен лиценз за външнотърговска дейност с оръжие № Л-63-8-18, издаден от Министерски съвет на Република България. Пълния лиценз за външнотърговска дейност дава право за извършване на внос, износ и трансфер на оръжия, определени в Списъка на оръжията, при спазване на разпоредбите на действащото законодателство.

> Телеком АД. Основни дейности.
Телеком АД започва своята дейност в специфичната област на телекомуникациите и информатиката, като съчетава възможностите на човешките ресурси с динамизма на предлаганите от него стоки и услуги и бързо се утвърждава като един от лидерите на пазара с телекомуникационна техника и системи, предимно за специални нужди. През последните години Телеком АД работи успешно и в областта на информационните технологии като дейността му е насочена към доставка, инсталиране и поддържане на хардуер и доставка и поддръжка на системен и приложен софтуер.
Дружеството развива успешно авиоремонтното производство на базата Г. Бенковски ООД, гр. Пловдив, където е мажоритарен собственик със съдружник държавата.
Друг вид дейност, която развива дружеството е износ, внос, трансфер на оръжия, при спазване разпоредбите на действащото законодателство.

> Телеком АД. Дъщерни фирми.
Фирма Телеком е собственик на Авиоремонтния завод Терем-Г.Бенковски Пловдив.
-- Терем - Г. Бенковски ООД
гр. Пловдив, ул. Цар Симеон №2

Телеком АД е член на БТПП, ползва се с отлична репутация, дължаща се на доказания във времето успешен опит, дълготрайните партньорства и иновативния пазарен подход.

Фирмата е добавена на: 16/9/2012   Посещения: 26231   Показвания: 32178  
Редактирай  |  Уведомете за неточност в информацията  |  Изпратете визитката/адреса на Ваш приятел  |  Коментари (0)

Kатегории, в които ще се публикува профила на фирмата:   Промишленост  arrow  Металургия и металообработване  :  Промишленост  arrow  Оборудване и инструменти  :  Промишленост  arrow  Машиностроене  :  Промишленост  arrow  Доставки за промишленноста
Фирма / организация: Мира - Иван Николов ЕТ
Адрес:  ул. Ж. Андреев 3
Град/с.: Ямбол 8600
Област: Ямбол

Мира, гр. Ямбол, предлага пълен набор дървообработващи и металообработващи машини на Holzmann - Австрия.

Дървообработващи машини:
- Работни маси
- Абрихт-щтрайхмус машини
- Циркуляри
- Форматни циркуляри
- Фрези
- Комбинирани циркуляри
- 5 - операционни машини
- Стругове
- Избутващи устройства
- Прахоуловители
- Лентов шлайф
- Банцизи
- Кантослепващи машини
- Пробивни машини
- Ръчни циркуляри
- Заточващи машини
- Пневматика
- Четиристранна машина
- Преса за лепене
- Преса за лепене на фурнир
- Калибровъчни шлайфове
- Ръчни инструменти

Металообработващи машини:
- Преси
- Стругове
- Настолни бор апарати
- Лентоотрезни машини
- Фрези
- Циркулярни за метал

* Металообработващи машини, Машини за дървообработващата промишленост
** Фирми вносители от Ямбол & България

Фирмата е добавена на: 18/10/2010   Посещения: 48199   Показвания: 54826  
Редактирай  |  Уведомете за неточност в информацията  |  Изпратете визитката/адреса на Ваш приятел  |  Коментари (0)

Kатегории, в които ще се публикува профила на фирмата:   Промишленост  arrow  Машини и съоръжения  :  Промишленост  arrow  Металургия и металообработване  :  Промишленост  arrow  Оборудване и инструменти  :  Електро-домакински уреди  arrow  Електро-домакински уреди  :  Промишленост  arrow  Машиностроене
Фирма / организация: Складова Техника АД
Адрес:  ул. Свети Княз Борис I 25
Град/с.: Горна Оряховица 6100
Област: Велико Търново
Телефонни номера: 0618/ 6 05 76   Факс: 0618/ 6 01 90

Складова Техника АД, Горна Оряховица.

Основни направления:

- Верижни подемници - производство на верижни електротелфери, кранове стрела, ръчни верижни телфери, монорелсови транспортни колички.
- Складово оборудване - производство на релсови кранове и повдигачи, въжени електротелфери, повдигащи платформи, ръчни хидравлични или електрически колички за палети и повдигачи
- Домакински уреди - производство на печки, камини, печки и вложки на твърдо гориво, електрически и комбинирани с газ печки, електрически котлони
- Металургия - производство на чугунени и алуминиеви отливки, пожарогасители, електрически котлони и специални продукти.

* Тежка промишленост, Заводи производители, Горна Оряховица, България

Фирмата е добавена на: 16/9/2010   Посещения: 73397   Показвания: 88569  
Редактирай  |  Уведомете за неточност в информацията  |  Изпратете визитката/адреса на Ваш приятел  |  Коментари (0)

Kатегории, в които ще се публикува профила на фирмата:   Промишленост  arrow  Машини и съоръжения  :  Промишленост  arrow  Машиностроене
Фирма / организация: Протех-Провадия ООД
Адрес:  ул. Д-р Пюскюлиев 3
Град/с.: Провадия 9200
Област: Варна
Телефонни номера: 0518/ 4 22 08, 4 29 42    Факс: 0518/ 4 51 96 

ЗХМ - Протех, гр. Провадия. Производство на съдове от черни и цветни метали за нефтодобивна и нефтопреработващата промишленост.

Фирма ЗХМ - Протех е специализирана в производството на съдове от черни и цветни метали за нефтодобивна и нефтопреработващата промишленост, както и за търговски бази за дистрибуция на петролни продукти, бензиностанции и газостанции включително и метанстанции.

Съдове от черни и цветни метали за:
- машиностроенето
- химическата промишленост
- хранително-вкусовата промишленост
маслодобивна
- пивоварна и винарска
- биотехнологичната промишленост

Фирмата изработва и монтира всякакво нестандартно оборудване и метални конструкции:
- Резервоари за съхранение на петролни продукти от 1 до 200 m3
- Резервоари за втечнен газ пропан-бутан или метан от 0,60 до 400 mm3 и работно налягане от 1,6 до 5,1 МРа
- Натрий и водокатионови филтри за промишлени води, изискващи омекотяване. Номинален обем от 1,7 до 27,5 m3
- Механични и реднапорни филтри за механично филтриране на сурова вода през кварцов пясък
- Напорни резервоари за въздух (ресивери) за поддържане на налягането в инсталации за сгъстен въздух
- Цистерни за киселини и основи - натриева основа, сярна и солна киселина
- Хидрофори за поддържане на налягането във водопроводната мрежа или водните отоплителни инсталации
- Йоннообменни колони за омекотяване на водите за ТЕЦ
- Водоводни подгреватели - топлообменници за подгряване на вода за отопление и битови нужди от топлоизточник - вода от ТЕЦ

* Адреси и контакти:

- гр. Провадия, Д-р Пюскюлиев 3
тел.: 0518/ 4 22 08, 4 29 42

- гр. София
бул. Тотлебен 71-73
Тел: 02/ 917 60 10; 917 60 20
факс: 02/ 954 94 18

** ЗХМ - Протех, цистерни, контейнери, водовни подгреватели, напорни резервоари, фирми гр. Провадия.

Фирмата е добавена на: 8/6/2010   Посещения: 25560   Показвания: 30894  
Редактирай  |  Уведомете за неточност в информацията  |  Изпратете визитката/адреса на Ваш приятел  |  Коментари (0)

Kатегории, в които ще се публикува профила на фирмата:   Промишленост  arrow  Машиностроене
Фирма / организация: Вико ООД
Адрес:  бул. Цариградско шосе 108
Град/с.: Пловдив 4006
Област: Пловдив
Телефонни номера: 032/ 621 547, 088/ 873 37 20   Факс: 032/ 621 547

Вико ООД, гр. Пловдив. Производство на филтърни елементи.

Вико ООД, гр. Пловдив. Производствената листа обхваща богата гама от филтърни елементи, предназначени за:
- леки
- лекотоварни и товарни автомобили
- селскостопански и пътно-строителни машини
- специализирана техника

Вико ООД, гр. Пловдив. Продукти:
- въздушни филтри
- маслени филтри
- горивни филтри
- кабинни филтри
- хидравлични и специални филтри
- мрежи и резервни части

Вико ООД е дългогодишен официален вносител и дистрибутор на филтри от FIL FILTER и накладки за спирачки за лекотоварни, товарни автомобили и ремаркета на FERODO.

* Вико, филтри, официален вносител FIL FILTER, filter, филтър, филтърни елементи, фирми гр. Пловдив.

Фирмата е добавена на: 12/5/2010   Посещения: 12369   Показвания: 17786  
Редактирай  |  Уведомете за неточност в информацията  |  Изпратете визитката/адреса на Ваш приятел  |  Коментари (0)

Kатегории, в които ще се публикува профила на фирмата:   Промишленост  arrow  Машини и съоръжения  :  Промишленост  arrow  Оборудване и инструменти  :  Промишленост  arrow  Машиностроене
Фирма / организация: Питър Инструментс ООД
Адрес:  ул. Любен Каравелов 11
Град/с.: Севлиево 5400
Област: Габрово
Телефонни номера: 087/ 872 28 12  

Питър Инструментс ООД, гр. Севлиево. ЦПУ фрези и стругове.

Питър Инструментс ООД, гр. Севлиево е официален партньор на Deckel Maho Gildemeister (Употребявани Машини) Германия, водещ производител на фрези, стругове и обработващи центрове. CNC машини и инструменти.

* Питър Инструментс ООД, вносители и търговци, машини, обoрудване за предприятия, фреза, CNC машина струг, обработващ център фирми гр. Севлиево & България.

Фирмата е добавена на: 2/12/2009   Посещения: 31733   Показвания: 37390  
Редактирай  |  Уведомете за неточност в информацията  |  Изпратете визитката/адреса на Ваш приятел  |  Коментари (0)

Kатегории, в които ще се публикува профила на фирмата:   Промишленост  arrow  Машини и съоръжения  :  Промишленост  arrow  Машиностроене
Фирма / организация: КАСИ Темпра Пак ООД
Адрес:  ул. Владая 19 ((до пожарната))
Град/с.: Горна Оряховица 5100
Област: Велико Търново
Телефонни номера: 0618/ 6 07 63   Факс: 0618/ 6 07 63

КАСИ Темпра Пак ООД, гр. Горна Оряховица.

Проектиране и производство на вертикални, хоризонтални и термоформиращи пакетиращи машини, ротационни и моноблок пълнещи машини, спирални конвейери, дозиращи системи, етикетиращи линии, маркиращи устройства, системи за последващ контрол на продукцията и специфично оборудване по клиентско задание.

Опаковъчните машини произвеждани от фирмата, са предназначени за оптимизиране на производствените процеси в хранително-вкусовата промишленост и отговарят на всички изисквани стандарти за качество и безопасност.

Подходящи са за пакетиране или пълнене на различни видове насипни, твърди, течни, полутечни и кремообразни продукти в пакети, кофички или бутилки изработени от различни материали с разнообразна форма и начин на запечатване. В зависимост от модела могат да извършват единично или групово пакетиране, пакетиране на продукти с променливо тегло на отделните единици или термоформиране на опаковката. Подходящи за пакетиране на определени типове течни или твърди химически и фармацевтични продукти в блистерни форми, бутилки или ампули.

Освен за българския пазар, КАСИ Темпра Пак ООД осигурява износ на оборудване и в чужбина, като към момента има действащo опаковъчно оборудване и линии в редица държави в Европа и Близкия изток.

Продуктовата гама включва над 30 различни устройства, като фирмата е специализирала и в проектиране и производство на единични бройки от уникални устройства за промишлеността.

- вертикални пакетиращи машини
- хоризонтални пакетиращи машини
- "flow pack" опаковъчни машини
- ротационни пълнещи машини
- моноблок пълнещи машини
- термоформиращи опаковъчни машини
- линейни дозиращи устройства
- шнекови дозиращи устройства
- тегловни дозиращи устройства
- етикетиращи линии
- входящи (захранващи) и изходящи (отвеждащи) конвейeри
- маркиращи устройства
- спирални конвейери

* Производители на пакетиращи, пълнещи, дозиращи, етикиращи и маркиращи машини и устройства, фирми гр. Горна Оряховица & България.

Фирмата е добавена на: 20/10/2008   Посещения: 25085   Показвания: 30903  
Редактирай  |  Уведомете за неточност в информацията  |  Изпратете визитката/адреса на Ваш приятел  |  Коментари (0)

Kатегории, в които ще се публикува профила на фирмата:   Промишленост  arrow  Машини и съоръжения  :  Промишленост  arrow  Машиностроене
Фирма / организация: Унион Кехлибар ООД
Адрес:  ул. Ериклери 12
Град/с.: Бяла 7100
Област: Русе
Телефонни номера: 08125/ 22 33, 088/ 883 52 28   Факс: 0817/ 735 24

Фирма Унион Кехлибар ООД е търговско дружество създадено през 1995 година.

Унион Кехлибар ООД проектира, конструира и произвежда нестандартно оборудване за Хранително Вкусовата Промишленост по задание на клиента.

Фирмата е специализирана в изработването на вертикални и наклонени опаковъчни машини, с тристранно залепяне, работещи с полипропиленово фолио, както и вертикални опаковъчни машини с четиристранно залепяне.

Изработва различни видове дозиращи устройства и транспортьори.
Гаранционно обслужване 1 година и следгаранционен сервиз.

Унион Кехлибар ООД произвежда различни типове пакетиращи и пакетажни машини за ХВП. Изработват се също елеватори, дозатори, пекарни и др. Предлага
- автоматични машини
- дозатори - обемни, тегловни, шнекови, транспортьори
- елеватори, баркод принтери
и др.

* Оборудване, машини, техническо оборудване, машини за промишлеността, машини за хранителната промишленост, фирми гр. Бяла.

Фирмата е добавена на: 10/9/2008   Посещения: 23423   Показвания: 29524  
Редактирай  |  Уведомете за неточност в информацията  |  Изпратете визитката/адреса на Ваш приятел  |  Коментари (0)

Kатегории, в които ще се публикува профила на фирмата:   Промишленост  arrow  Машиностроене
Фирма / организация: Тимс, гр. Стара Загора
Адрес:  ул. Ген. Столетов 78/А/35
Град/с.: Стара Загора 6000
Област: Стара Загора
Телефонни номера: 042/ 26 04 69, 088/ 858 29 21, 088/ 856 95 09   Факс: 042/ 26 04 69

Тимс, гр. Стара Загора.

Предмета на дейност на фирмата е проектиране и производство на машини за хранително-вкусовата промишленост.

Машини:
- Линейна автоматична машина за дозиране и запечатване
- Каруселна автоматична машина за дозиране и запечатване
- Каруселна полувтоматична машина за дозиране и запечатване
- Автоматична термоформоваща машина
- Автоматична термоформовъчна машина
- Каруселна полуавтоматична машина за залепване на блистер опаковки
- Настолна запечатваща машина
- Устройство за разфасоване на грес
- Етикетираща машина за самозалепващи етикети
- Машина за намазване на вафлени кори
- Машина за затваряне на тенекии за сирене /неръждаема/
- Машина за затваряне на консервни кутии
- Машина за затваряне на бутилки с винтови капачки
- Машина за производство на поцинковани кофи
- Машина за затваряне на автомобилни гърнета
- Хомогенизатор
- Съдове от неръждаема стомана

* Производители, машиностроене

Фирмата е добавена на: 5/9/2008   Посещения: 17107   Показвания: 22873  
Редактирай  |  Уведомете за неточност в информацията  |  Изпратете визитката/адреса на Ваш приятел  |  Коментари (0)Страници (1) 2 » 
Промишленост; Машиностроене;


 
Полезно за бизнеса

Бизнеса в категории

Автомобили
Банки, Инвестиции, Финанси, Застраховане
Горива
Други стоки
Електро-домакински уреди
Здраве & Медицина
Имоти & Строителство
Интернет
Компютри & Електроника
Красота & Стил
Култура & Изкуство
Мебели и Обзавеждане
Медии & Реклама
Мода и облекла
Образование & Обучение
Обувки, чанти и аксесоари
Промишленост
Селско стопанство
Спорт
Текстил, платове, прежди
Туризъм & Развлечения
Услуги
Хранителни стоки, вина, алкохол и цигари
Бизнес Календар

<< Юли 2024 >>
П В С Ч П С Н
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31