Вход
Регистрация

       
България, указател фирми  arrow  Селско стопанство  arrow  Кооперации и производители
България, указател фирми  arrow  Хранителни стоки, вина, алкохол и цигари  arrow  Зърнени и тестени изделия
България, указател фирми  arrow  Промишленост  arrow  Хранително - вкусова промишленост
България, указател фирми  arrow  Хранителни стоки, вина, алкохол и цигари  arrow  Производители, фабрики

Kатегории, в които ще се публикува профила на фирмата:   Селско стопанство  arrow  Кооперации и производители  :  Хранителни стоки, вина, алкохол и цигари  arrow  Зърнени и тестени изделия  :  Промишленост  arrow  Хранително - вкусова промишленост  :  Хранителни стоки, вина, алкохол и цигари  arrow  Производители, фабрики
Фирма / организация: Виктори ООД
Адрес:  п.з. Индустриална зона бул. 29-ти Януари
Град/с.: Търговище 
Област: Търговище
Телефонни номера: 0601/ 6 53 89  

Виктори ООД, гр. Търговище:
- Мелничарство - производство и търговия с брашна тип 500, тип 700 и пшенични трици
- Хлебопроизводство - производство и търговия с хляб и хлебни изделия
- Земеделие - производство и търговия със зърнени продукти

Виктори ООД е семейна фирма, основана през 1994 г. Първоначално тя се занимава с международна търговия, а в края на 1998 г. започва изграждане на мелница в собствена производствена база в гр. Търговище. Закупено е ново мелнично оборудване на съвременно ниво от турската фирма „Хюрмак”. През 2003 г. е закупен съседен парцел и след реконструкция на съществуващия сграден фонд са монтирани две линии за производство на хляб.

През 2004 г. фирмата разширява допълнително дейността си, като започва да се занимава със земеделие. Закупена е необходимата техника и прикачен инвентар, както и база на 10 км. от Търговище. Освен традиционните култури за България – жито, ечемик, слънчоглед и царевица, пробно са засети масиви със захарно цвекло и рапица. Фирмата е регистриран търговец на зърно с изградени контакти в цяла Северна България.

Виктори ООД. Основна продукция, която се реализира на пазара е брашно, различни видове разфасовки, предназначени за търговия на едро и дребно, както и производство и разпродажба на разнообразна гама от видове хляб. Технологичната разлика на пещите за изпичане на хляб позволяват производство, както на традиционния за България заводски хляб, така и на всякакви видове диетични хлябове, питки, франзели и др.

Производството на Виктори ООД е предназначено основно за задоволяване търсенето предимно на регионалния пазар. Основни потребители са областите Търговище, Разград, Русе, Шумен, но фирмата има и клиенти от градовете Пловдив, Стара Загора, Първомай, Варна, Балчик и други по – малки градове. Фирмата изнася стоки за Румъния, Гърция и др..

>> Виктори ООД. Мелничарство
Предприятието се намира в индустриалната зона на гр. Търговище, като производствените сгради - мелница и хлебозавод, офис сграда, складови помещение са разположени на парцел от 20 дка. Мелницата преработва 70 т. / пшеница на 24 ч.
Виктори ООД разполага със собствена лаборатория, където се правят анализи на готовата продукция и на постъпващата пшеница.

Виктори ООД търгува с пшеница, както на едро, така и на дребно с граждани и земеделски производители. Работи на ишлеме, също на едро и дребно, като условията се договарят допълнително. Разполага със собствени складове за брашно, където се съхранява готовата продукция.

>> Виктори ООД. Хлебопроизводство.
Производството на Хлебозавод Виктори се състои от две производствени линии за хляб, като общия капацитет е 16300 бр./16 ч. Първата линия представлява тунелна пещ и оборудването към нея, за производство главно на заводски хляб, като чрез промяна на технологията могат да се произвеждат различни видове хляб, питки, козунаци и др. Втората линия се състои от етажна пещ със съответното оборудване, като на нея се правят различни видове специален хляб. Логистиката се извършва със собствени транспортни единици -15 бр. бусове., общо в предприятието работят 90 човека. Въведени са ДПП, НАССР, в момента се разработва и ISO 9001.

Произвежданият асортимент е различен - Хляб "Виктори", 700 гр., Хляб "Типов" - 500 гр.; Хляб "Пълнозърнест" - 450 гр.; Хляб "Тостерен" - 600 гр.; Хляб "Ръжен" - 500 гр.

>> Виктори ООД. Земеделие
Земеделието се извършва в землищата на с. Бистра и Голямо Соколово, гр. Търговище. Фирмата разполага със собствена база в с. Бистра. Техниката, с която се обработва земята е собствена. Виктори ООД арендува около 9 000 дка. земя. Отглежда обичайни за нашия региона култури, като основни са пшеница и слънчоглед. Отглеждат се само хлебни сортове пшеница, продукцията впсодледвтие се преработва в мелницата и съответно в хлебозавода.

* Мелници, земеделски призводители, хляб, хлебопроизводство, брашно, арендатори, земеделски култури, пшеница,

Фирмата е добавена на: 19/11/2009   Посещения: 46395   Показвания: 64061  
Редактирай  |  Уведомете за неточност в информацията  |  Изпратете визитката/адреса на Ваш приятел  |  Коментари (0) 
Полезно за бизнеса

Бизнеса в категории

Автомобили
Банки, Инвестиции, Финанси, Застраховане
Горива
Други стоки
Електро-домакински уреди
Здраве & Медицина
Имоти & Строителство
Интернет
Компютри & Електроника
Красота & Стил
Култура & Изкуство
Мебели и Обзавеждане
Медии & Реклама
Мода и облекла
Образование & Обучение
Обувки, чанти и аксесоари
Промишленост
Селско стопанство
Спорт
Текстил, платове, прежди
Туризъм & Развлечения
Услуги
Хранителни стоки, вина, алкохол и цигари
Бизнес Календар

<< Юни 2019 >>
П В С Ч П С Н
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
 
Цитат на деня

Единственото сигурно нещо е, че нищо не е сигурно.

Секст Емпирик
Времето

Варна


Измерено преди
359 часа 4 минути
ясно
Температура: 24 °C
Усещането е за: 25 °C
Отн. влажност: 61 %
1011 hPa 
Вятърът: западен със скорост 3.1 м/сек

София


Измерено преди
506 часа 34 минути
ясно
Температура: 26 °C
Усещането е за: 27 °C
Отн. влажност: 51 %
1016 hPa 
Вятърът: променлив със скорост 1.5 м/сек

Пловдив


Измерено преди
382 часа 4 минути
Температура: 24 °C
Усещането е за: 26 °C
Отн. влажност: 44 %
1013 hPa 
Вятърът: северозападен със скорост 4.6 м/сек