Вход
Регистрация

България, указател фирми  arrow  Спорт  arrow  Спортни стоки  arrow  Екипировка
       

Сортирайте по:
Име на фирма (профил) ( По азбучен ред (от А до Я) По азбучен ред (от Я до А)) Дата/добавяне ( По дата (започни от старите профили) По дата (започни от новите профили)) Посещения ( По посещаемост (от най-ниска посещаемост до най-висока) По посещаемост (от най-висока посещаемост до най-ниска))
Фирмите са сортирани по: По дата (започни от новите профили)


Страници (1) 2 3 » 

Велвет, магазин за рибарски принадлежности, гр. Варна.   
Kатегории, в които ще се публикува профила на фирмата:   Спорт  arrow  Спортни стоки  arrow  Спортно оборудване  :  Спорт  arrow  Спортни стоки  arrow  Екипировка  :  Спорт  arrow  Спортни клубове  arrow  Лов и риболов  :  Туризъм & Развлечения  arrow  Развлечения  arrow  Лов и риболов
Фирма / организация: Велвет ООД
Адрес:  ул. Кавала 22
Град/с.: Варна 9000
Област: Варна
Телефонни номера: 052/ 62 11 11, 088/ 863 72 01   Факс: 052/ 62 09 91

Велвет, магазин за рибарски принадлежности, гр. Варна.
Магазин за рибарски принадлежности Велвет, гр. Варна предлага богат асортимент от рибарски принадлежности, екипировка и аксесоари за начинаещи напреднали рибари:
- оборудване за любителски риболов
- оборудване за професионален риболов
- оборудване за подводен риболов и гмуркане
- надуваеми лодки
- извънбордови двигатели
- сонарни системи, GPS устройства и фишфайндери
- рибарско облекло и неопренови костюми

В магазина ще намерите голямо разнообразие от въдици, пръчки, мухарки, макари, корди, кукички, плувки, примамки, воблери, рибарски мрежи, очила, плавници, шнорхели, харпуни и много други задължителни и препоръчителни аксесоари за рибаря, които превръщат риболова в истинско удоволствие и приеключение.

Магазин Велвет е както регионален представител, така и директен вносител на редица водещи марки на световно известни производители в бранша, като: Shimano, Gamakatsu, Mustad, VMC, Rodex, DAM, Daiwa, Banax, Daiko, Makia, Tenjyu, Rapala, Yo-Zuri и др.

* Velvet, Varna, риболовен магазин, лов и риболов, рибарски такъми, въдица, лодка, воблер и примамка, рибарска пръчка, макара и корда, магазин за рибарска екипировка, фирми гр. Варна & България.

Велвет, магазин за рибарски принадлежности, гр. Варна.
Фирмата е добавена на: 11/5/2006   Посещения: 163144   Показвания: 198441  
Редактирай  |  Уведомете за неточност в информацията  |  Изпратете визитката/адреса на Ваш приятел  |  Коментари (0)

Kатегории, в които ще се публикува профила на фирмата:   Спорт  arrow  Спортни стоки  :  Спорт  arrow  Спортни стоки  arrow  Спортно оборудване  :  Спорт  arrow  Спортни стоки  arrow  Екипировка  :  Спорт  arrow  Спортни клубове  arrow  Футбол  :  Интернет  arrow  Интернет магазини  :  Спорт  arrow  Спортни стоки  arrow  Велосипеди
Фирма / организация: Клуб 88
Адрес:  Студентски град ул. Проф. Александър Фол 3
Град/с.: София 
Област: София - град
Телефонни номера: 088/ 366 64 66  

Тенис маси и хилки за тенис на маса. Club88.

Тенис маси и хилки за тенис на маса. Club88. Дейност.
Зала за игра на тенис на маса и организиране на различни мероприятия в клуба. Продажба на богато разнообразие от тенис маси, хилки за тенис на маса и аксесоари.

> Тенис маси и хилки за тенис на маса. Club88. Продукти.
- Хилки за тенис на маса
- Аксесоари
- Топчета за тенис на маса
- Калъфи за тенис хилки
- Мрежи за тенис на маса
- Тенис маси

Интернет страница: http://club88.eu


* Тенис маси и хилки за тенис на маса. Club88. Клуб 88 , клуб88 , тенис маси , хилки за тенис на маса , Клуб 88 , гр. София .

Фирмата е добавена на: 7/7/2015   Посещения: 32605   Показвания: 42653  
Редактирай  |  Уведомете за неточност в информацията  |  Изпратете визитката/адреса на Ваш приятел  |  Коментари (0)

Kатегории, в които ще се публикува профила на фирмата:   Спорт  arrow  Спортни стоки  arrow  Екипировка  :  Спорт  arrow  Спортни клубове  arrow  Коне & езда  :  Селско стопанство  arrow  Коневъдство
Фирма / организация: Ездови клуб Силвена спорт
Адрес:  (Хиподрум Русе)
Град/с.: Русе 
Област: Русе
Телефонни номера: 089/ 789 16 30  

Сдружение "Ездови клуб- Силвена спорт" е създадено през август 2002 г. То е приемник на регистрирания през 1995 г. "Клуб по конен спорт Кентавър".

Сдружение "Ездови клуб- Силвена спорт" е създадено през август 2002 г. То е приемник на регистрирания през 1995 г. "Клуб по конен спорт Кентавър".

Учредители на клуба са Красимир Искъров и Илиян Искъров. Целите на това сдружение са свързани със създаването на условия за масово практикуване на конен спорт, организиране и участие в състезания, както в град Русе, така и в страната и чужбина. Всеки, който иска да се докосне до тези прекрасни животни, независимо от възрастта, е добре дошъл.

От края на 2006 година клубът разполага с инструктор за обучение в езда за различни нива. На разположение на всички желаещи да се обучават са предоставени няколко прекрасни животни. В клуба се обучават млади коне и млади състезатели до различно ниво на подготовка.

Kлубът приемa kоне на пансион с договор за определен период от време.

Клубът разполага със собствен транспорт и каравана за два коня,камион за три и лицензиран шофьор за транспорт на коне.

От края на 2008г клуба има още една голяма придобивка - въртележка за 6 коня.В повечето от водещите конеферми и клубове в света въртележката е нещо задължителнo.

Тя е повече от нужна, както като помощник на ездачите в клуба, така и като фактор за постепенното и правилно развитие на конете и в посока на натоварване и в посока на изграждане на техните характери.

> Сдружение ,,Ездови клуб Силвена спорт" има няколко основни цели.
Първата от тях е популяризирането на конния спорт в страната и спечелването на много ПРИЯТЕЛИ както за самия спорт така и за клуба.
Втората е привличането на интереса на децата и техните родители към този така красив спорт чрез програма МЛАД КОНЕВЪД и програма ИСКАМ ШАРЕНО КОНЧЕ.
Третата основна цел е развитието на източнобългарската порода коне. За подобряване на екстериора, мускулатурата и характера на този кон решаваща роля ще влияе внимателния подбор на конете използвани за разплод.

Те са от няколкото най-добри световно признати породи развъждани в Германия и Европа, доказали своите качества – Холщайнер, Хановер,Олденбург, Вестфалец,Чистокръвен английски кон и др. Клубът разполага с няколко прекрасни кобили за майки, които се заплождат основно с такива жребци.

> Коне

> Коневъдство
Жребците подбирани за коневъдството в клуба първоначално бяха от най-доказаните и утвърдени линии в страната.Впоследствие на втория етап подбрахме доказани жребци в Европа и света,а през следващите години ще се прицелим и в ТОП 1% от най-добрите на света!!!

> Коне в спорта

> Програми

ЗАЕДНО НАГОРЕ - Смисъла на настоящата програма е давайки кобили за спорт/коневъдство да намери една взаимопомощ в по-малките клубове които нямат достатъчно спортни коне,а имат желаещи да се занимават със конен спорт/коневъдство.Срещу това те поемат грижите по отглеждане на заплодена кобила и на нейното родено конче за уговорен период от време.

ИСКАМ ШАРЕНО КОНЧЕ - 0т средата на 2010г СЕК Силвена спорт стартира нова инициатива ИСКАМ ШАРЕНО КОНЧЕ!Всеки желаещ да притежава шарено конче може да получи този шанс само срещу отглежданато на още едно конче за клуба - на принципа на програмата МЛАД КОНЕВЪД. Първото конче е за кандидата, а второто за клуба.

ПРОГРАМА МЛАД КОНЕВЪД - С цел популяризиране и развитие на породата източнобългарски кон стартираме една програма целяща навлизането на конете в живота на младите хора и контакт с магията наречена КОНЕ. Те ще получават ценни съвети и знания на сайта на клуба, които ще им помогнат да станат собственици на някои от най-елитните коне в страната и да станат съпричастни на техните изяви в национални и международни турнири, а по опитните от тях ще могат и сами да ги представят

Фирмата е добавена на: 17/10/2012   Посещения: 12977   Показвания: 40479  
Редактирай  |  Уведомете за неточност в информацията  |  Изпратете визитката/адреса на Ваш приятел  |  Коментари (0)

Kатегории, в които ще се публикува профила на фирмата:   Спорт  arrow  Спортни стоки  arrow  Спортно оборудване  :  Спорт  arrow  Спортни стоки  arrow  Екипировка
Фирма / организация: Русе Спорт
Адрес: 
Град/с.: Русе 
Област: Русе
Телефонни номера: 082/ 82 56 15   Факс: 082/ 82 56 15

Русе Спорт е фирма, специализирана в производството на спортно обзавеждане - от фитнес залата и пистата за бягане до боксовия ринг и игрището за мини голф.

Русе Спорт. Продукти и продуктова гама.
>> За следните области спортове
- Фитнес
- Футбол
- Волейбол
- Тенис & Бадминтон
- Борба
- Бокс
- Лека Атлетика
- Баскетбол
- Хандбал
- Водна Топка
- Гимнастика
- Мини Голф
- Хокей на трева
- Канадска борба

>> За Медицина и Рехабилитация

* Русе Спорт, Ruse Sport, РусеСпорт, RuseSport, производител, Русе-Спорт, Ruse-Sport, оборудване за спорт и спортни зали, спортна зала, производство на спортно обзавеждане, спортно оборудване, гири, щанги, дискове, гимнастически матраци, шведска стена, лостове, уреди, стойки, производители, фирми гр. Русе & България.

Фирмата е добавена на: 21/9/2010   Посещения: 23166   Показвания: 39864  
Редактирай  |  Уведомете за неточност в информацията  |  Изпратете визитката/адреса на Ваш приятел  |  Коментари (0)

Kатегории, в които ще се публикува профила на фирмата:   Спорт  arrow  Спортни стоки  arrow  Екипировка  :  Спорт  arrow  Спортни стоки  arrow  Велосипеди
Фирма / организация: Макском Груп ЕООД
Адрес:  ул. Голямоконарско шосе 1
Град/с.: Пловдив 4027
Област: Пловдив
Телефонни номера: 032/ 600 858   Факс: 032/ 921 921

Макском Груп ЕООД, гр. Пловдив. Производство и търговия на велосипеди и велосипедни джанти.

Основна дейност на фирмата са производство и търговия на велосипеди. Основни търговски марки са SPRINT, SPR, SHOCKBLAZE и FERRINI.

Макском Груп предлага:
- велосипеди
- планински велосипеди
- велосипеди за деца
- джанти и гуми
- аксесоари
- резервни части
- облекла
- инструменти и др.

* Макском Груп, велосипеди, аксесоари, облекло, фирми гр. Пловдив & България

Фирмата е добавена на: 18/6/2010   Посещения: 18798   Показвания: 33795  
Редактирай  |  Уведомете за неточност в информацията  |  Изпратете визитката/адреса на Ваш приятел  |  Коментари (0)

Kатегории, в които ще се публикува профила на фирмата:   Спорт  arrow  Спортни стоки  arrow  Екипировка  :  Спорт  arrow  Спортни клубове  arrow  Лов и риболов  :  Туризъм & Развлечения  arrow  Развлечения  arrow  Лов и риболов
Фирма / организация: Дием Фишинг ООД
Адрес:  ул. Иван Страцимир 2 (до магазин BILLA на колхозен пазар)
Град/с.: Варна 
Област: Варна
Телефонни номера: 052/ 606 857, 089/ 998 24 81   Факс: 052/ 606 857

Дием Фишинг ООД, гр. Варна. Търговия на риболвони продукти и стоки.

Дием Фишинг ООД е специализирана е в предлагането на продукти за риболов.

Дием Фишинг е ексклузивен представител на испанската фирма GRAUVELL производител на риболовни принадлежности.

Продукти:
- макари
- риболовни пръчки
- влакна
- куки
- блесни
- воблери-туистери
- примамки
- калъфи-чанти
- кутии-куфари
- облекло
- аксесоари
- мухарски риболов
- къмпинг
- лодки
- двигатели
- подводен риболов
- сонари за риболов

* Адреси и контакти:

- гр. Варна
ул. Иван Страцимир №2
(до магазин Била на Колхозния пазар)
тел.: 052 / 606 857
факс: 052 / 606 857

- гр. София
пл. Възраждане №3
тел.: 02 / 980 36 38

- гр. София
Ул. Опълченска 92
тел.: 089/ 998 24 66

** Дием Фишинг, риболов, макари, дистрибуция и продажба на риболовни стоки и аксесоари, въдици, пръчки, къмпинг оборудване, фирми гр. Варна & България.

Фирмата е добавена на: 10/6/2010   Посещения: 40246   Показвания: 78938  
Редактирай  |  Уведомете за неточност в информацията  |  Изпратете визитката/адреса на Ваш приятел  |  Коментари (0)

Kатегории, в които ще се публикува профила на фирмата:   Спорт  arrow  Спортни стоки  arrow  Екипировка  :  Обувки, чанти и аксесоари  arrow  Бижутерия
Фирма / организация: Винкел ЕООД
Адрес:  ул. Юрий Венелин 5
Град/с.: Стара Загора 6000
Област: Стара Загора
Факс: 0895/ 633 726

Магазин Винкел, гр. Стара Загора, предлага кънки, спрейове, аксесоари и украшения, разполага с пиърсинг студио.

Фирмата е добавена на: 2/7/2009   Посещения: 30939   Показвания: 52473  
Редактирай  |  Уведомете за неточност в информацията  |  Изпратете визитката/адреса на Ваш приятел  |  Коментари (0)

Kатегории, в които ще се публикува профила на фирмата:   Спорт  arrow  Спортни стоки  arrow  Спортно оборудване  :  Спорт  arrow  Спортни стоки  arrow  Екипировка
Фирма / организация: Тео Спорт ТТ Дилян Йорданов ЕТ
Адрес: 
Град/с.: Русе 
Област: Русе
Телефонни номера: 088/ 637 77 16  

Тео Спорт ТТ, гр. Русе. Екипировка за тенис на маса.

Фирма Тео Спорт ТТ предлага професионална екипировка за тенис на маса от водещите компании в областта.

Продукти:
- Дървета
- Ракети за тенис на маса
- Лепило & козметика
- Екипировка
- Сакове & калъфи
- Маси & мрежи за тенис на маса
- Клубно оборудване за тенис на маса
- Топки за тенис на маса
- Обувки
- Роботи

* Екипировка за тенис на маса, фирми гр. Русе & България.

Фирмата е добавена на: 7/12/2008   Посещения: 22474   Показвания: 35226  
Редактирай  |  Уведомете за неточност в информацията  |  Изпратете визитката/адреса на Ваш приятел  |  Коментари (0)

Kатегории, в които ще се публикува профила на фирмата:   Спорт  arrow  Спортни стоки  arrow  Екипировка  :  Туризъм & Развлечения  arrow  Развлечения  arrow  Лов и риболов
Фирма / организация: Синхрон ООД
Адрес:  жк. Изгрев , бл. 169
Град/с.: Бургас 8008
Област: Бургас
Телефонни номера: 056/ 84 00 60, 86 85 00, 84 24 14   Факс: 056/ 84 00 60

Фирма Синхрон ООД е на пазара от 1999 г. и търгува на едро и дребно основно с водолазна екипировка и риболовни стоки.

Разполага с богат избор на подводна екипировка: неопренови облекла, балансиращи жилетки, регулатори, бутилки, маски, плавници, шнорхели, харпуни, аксесоари и резервни части за тях.
Официални представители на Seac Sub и Beuchat за България.

С търговската марка Sea Eagle предлага широка гама от риболовни стоки: макари, пръчки, куки, вирбели, кепове, живарници, столове и много аксесоари.

Оторизиран сервиз, който осигурява гаранционна и извън гаранционна поддръжка на всички артикули, които предлага магазина.

* Адреси:

Офис, гр. Бургас
ж.к. Изгрев, бл. 169
тел./факс: 056/ 84 00 60

Магазин, гр. Бургас
ул. Цар Петър 11
тел.: 056/ 84 24 14

** Риболов, риболовни принадлежности, рибарски принадлежности, хоби, водолаз, водолазна екипировка, екипировка за гмуркане, фирми гр. Бургас.Фирмата е добавена на: 11/7/2008   Посещения: 30759   Показвания: 58840  
Редактирай  |  Уведомете за неточност в информацията  |  Изпратете визитката/адреса на Ваш приятел  |  Коментари (0)

Kатегории, в които ще се публикува профила на фирмата:   Спорт  arrow  Спортни стоки  arrow  Спортно облекло  :  Спорт  arrow  Спортни стоки  arrow  Екипировка
Фирма / организация: МС - Александра Иванова ЕТ
Адрес:  ул. Цар Самуил 93 (между ул. Пиротска и бул. Т. Александров)
Град/с.: София 
Област: София - град
Телефонни номера: 088/ 334 55 05  

Магазин за спортни стоки МС, гр. София.

Магазин МС предлага спортни екипи, ски екипировка и спортно-елегантни облекла за малки и големи на марките Masita и Nordal.

* Спортни магазини, спортни стоки, представители, фирми гр. София & България.

Фирмата е добавена на: 22/2/2008   Посещения: 30031   Показвания: 43086  
Редактирай  |  Уведомете за неточност в информацията  |  Изпратете визитката/адреса на Ваш приятел  |  Коментари (0)Страници (1) 2 3 » 
Спорт; Спортни стоки; Екипировка;


 
Полезно за бизнеса

Бизнеса в категории

Автомобили
Банки, Инвестиции, Финанси, Застраховане
Горива
Други стоки
Електро-домакински уреди
Здраве & Медицина
Имоти & Строителство
Интернет
Компютри & Електроника
Красота & Стил
Култура & Изкуство
Мебели и Обзавеждане
Медии & Реклама
Мода и облекла
Образование & Обучение
Обувки, чанти и аксесоари
Промишленост
Селско стопанство
Спорт
Текстил, платове, прежди
Туризъм & Развлечения
Услуги
Хранителни стоки, вина, алкохол и цигари
Бизнес Календар

<< Ноември 2023 >>
П В С Ч П С Н
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30