Вход
Регистрация
 

За нас

Презентация
За Бизнеса.ком

7 години


Бизнеса.комКакво е Бизнеса.ком?

Бизнеса.ком е уникална комбинация между информационен портал, регионален указател и справочник; B2B портал и e-media, със покритие на възможностите на всеки един от гореизброените.

Какви са целите на Бизнеса.ком?
Бизнеса.ком
има за цел не само да включи една фирма, представителство или офис, а и да предоставя въпросната информация своевременно и винаги актуална. Както и всякаква друга полезна и справочна информация от и за бизнеса в съответния град, област или регион. В допълнение са предоставени новини, икономическа и финансова информация, информация и фотоси от културния и обществен живот.

Какво ново за посетителите?
Бизнеса.ком
винаги работи в полза на своите потребители.
Завършен бе Първи етап: Посетителите вече имат възможност да се абонират за новини, информация, оферти, нови фирми, включвани в каталога, специални промоции събития и др. Регистрираните потребители имат възможност и за пряк контакт помежду си, както и да изложат мнението си, да оценят определени ресурси, статии, да спомогнат за публикуване на нови такива и още много. Втори етап: в процес на изграждане е нова система за потребителите с множество разширени възможности, които ще Ви изненадат приятно.

Какво ново за рекламиращите?
Бизнеса.ком се утвърди е безкрайно полезен и за посетителите си, и за представените фирми, организации и институции. Като тук става въпрос, както и за информационна изгода – намиране на подходяща фирма, продукт, услуга или чисто информационен ресурс; така и за чиста икономическа изгода. Посетителите - чрез специални талони за отстъпки или възможността за избор, а презентираните фирми и компании - чрез повишаване на оборота, нови клиенти, доставчици и контакти или заради имиджова реклама.

Бизнеса.ком има разработена Програма за бъдещо развитие, която включва редица цели, между които най-важните са повишаване оборота между фирмите и компаниите, благодарение и в следствие на участието им в на нашите страници.

Всъщност концепцията на Бизнеса.ком e уникална и нова и предлага нестандартен тип представяне за фирмите, продуктите и услугите, които се включват/рекламират от нашите клиенти.

Защо нестандартен?
Отговорът на този въпрос се крие в комбинирането на няколко технологии за изграждане, профилиране и насочване на един интернет-портал. Повечето са профилирани или специализирани в определена област, което несъмнено им дава предимство във въпросната сфера, а останалите са „всеобхватни”, на национално ниво, което им дава огромно предимство във продвижването на рекламна кампания в национален мащаб например, но ги прави не толкова гъвкави по отношение на фирмите на регионално ниво.

Естествено не бихме имали претенциите да сме откриватели или изобретатели, но все пак ние старателно проучихме нуждите на двете страни – потребителите, крайните консуматори или крайни клиенти от една страна и на собствениците или представители на фирми, организации, производители, представителства, търговски вериги и различни по тип и функции, участници в бизнеса и стокооборота в България.

Ние, нашият екип и нашите потребители, заедно създадохме много ефективна интернет медия. Ефективна за нашите рекламодатели, ефективна и за нашите потребители.

Както Ви бяхме казали и обещали преди 4 години:

Резултатът вече е пред Вас, а с течение на времето обещаваме постоянно нови и съвременни добавки по отношение на информация, функционалност, дизайн и визия.

А ние държим на нашите обещания!

Нещо повече. След 4 години не само не спряхме, а продължавахме да изследваме, да се учим, да се развиваме, да проектираме и да мечтаем.

Сега сме решили да приложим всичко това в една много добре позиционирана Национална интернет медия с Бизнес акцент, където не е важен броя и количеството, а качеството на представяната информация, както и. редица други технически и функционални нововъведения, нови дори за т.нар. западни и международни стандарти.

 


 
Полезно за бизнеса

Бизнеса в категории

Автомобили
Банки, Инвестиции, Финанси, Застраховане
Горива
Други стоки
Електро-домакински уреди
Здраве & Медицина
Имоти & Строителство
Интернет
Компютри & Електроника
Красота & Стил
Култура & Изкуство
Мебели и Обзавеждане
Медии & Реклама
Мода и облекла
Образование & Обучение
Обувки, чанти и аксесоари
Промишленост
Селско стопанство
Спорт
Текстил, платове, прежди
Туризъм & Развлечения
Услуги
Хранителни стоки, вина, алкохол и цигари
Бизнес Календар

<< Септември 2023 >>
П В С Ч П С Н
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  
 
Цитат на деня

Човек може толкова, колкото знае.

Ф. Бейкън
Времето

Варна


Измерено преди
493 часа 49 минути
ясно
Температура: 24 °C
Усещането е за: 25 °C
Отн. влажност: 61 %
1011 hPa 
Вятърът: западен със скорост 3.1 м/сек

София


Измерено преди
641 часа 19 минути
ясно
Температура: 26 °C
Усещането е за: 27 °C
Отн. влажност: 51 %
1016 hPa 
Вятърът: променлив със скорост 1.5 м/сек

Пловдив


Измерено преди
516 часа 49 минути
Температура: 24 °C
Усещането е за: 26 °C
Отн. влажност: 44 %
1013 hPa 
Вятърът: северозападен със скорост 4.6 м/сек